Volg ons
Alle uitvoeringen (4)

Samsung Galaxy S8

 • Formaat display: 5,8 inch
 • Opslagcapaciteit: 64,0 GB
 • Besturingssysteem gsm: android os
Bekijk de specificaties
Onze test
Samsung Galaxy S8: de mooiste van dit moment
8,9
Samsung zet met de nieuwe Samsung Galaxy S8 wederom een telefoon van formaat neer. De S8 is razendsnel, ziet er ronduit prachtig uit en heeft geweldig veel power in zijn bevallige kont. Maar bovenal springt het bijzonder mooie scherm eruit: de telefoon kent bijna geen randen meer, waardoor je nóg meer uit de S8 kunt halen. Hoewel Samsung's persoonl ...
Lees de hele test
Voordelen
 • Snelheid
 • Accuduur
 • Camera
 • Fantastisch scherm
 • Pittige prestaties
 • Handige software functies
 • Waterafstotend
 • Enorm goed geluid
 • Stabiele prestaties
 • Design (!!)
 • Nauwgezette pasvorm en afwerking
 • Mooi pakket met accessoires
 • Groot, helder scherm
Nadelen
 • Duur
 • Bixby nog niet af
 • Touchscreenrandjes nog altijd weinig functioneel
 • Deze plaatsing van de vingerafdruklezer geen zin
 • Niet de meest krachtige accu
 • Te smal voor mensen met grote handen
 • Kleurpalet kan beter
 • Het geluid kan transparanter zijn

Onze test
Expertreview | op
8,9

Samsung Galaxy S8: de mooiste van dit moment

9 - Score Badge BesteProduct.nl

Samsung zet met de nieuwe Samsung Galaxy S8 wederom een telefoon van formaat neer. De S8 is razendsnel, ziet er ronduit prachtig uit en heeft geweldig veel power in zijn bevallige kont. Maar bovenal springt het bijzonder mooie scherm eruit: de telefoon kent bijna geen randen meer, waardoor je nóg meer uit de S8 kunt halen. Hoewel Samsung's persoonlijke assistent Bixby nu nog een beetje lijkt op een sterk staaltje ‘paniekinnovatie’, kan het in de toekomst weleens een veelbelovende toevoeging aan je smartphone zijn. Bovendien is het maar een kleine onoverkomelijkheid in een verder nagenoeg foutloze telefoon. Oh, en hadden we al gezegd dat hij er prachtig uitziet?

Als freelance techjournalist en videomaker testte ik bij BesteProduct in den beginne vooral smartphones en camera’s. Dit beviel van beide kanten zo goed dat ik er langzaam maar zeker steeds meer producten ‘bij pakte’. Inmiddels review ik ook de nodige Bluetooth speakers, 4K televisies, smartwatches, tablets. Waar ik eigenlijk altijd op let is of een product doet wat hij belooft en of het apparaat ook gemakkelijk en intuïtief werkt.
Ger de Gram
Utrecht • 216 reviews
Redacteur
vanaf 669,00
9,0
Multimedia
(Weging 15%)
Eerst zien, dan geloven. Dat is het eerste dat bij me opkwam toen ik de specificaties van de nieuwe Samsung Galaxy S8 las. De telefoon, gepresenteerd op 29 maart van dit jaar, valt vooral op door zijn grote hoeveelheid aan multimediamogelijkheden. Nu is dat bij een smartphone anno 2017 an sich niet heel gek - met apps, goede camera's, uitgebreide besturingssystemen of aardige speakers doen fabrikanten al jaren pogingen een telefoon tot ultieme gadget te promoveren. Vergeet de iPod en gooi je digitale camera de deur uit, met een telefoon doe je het allemaal. Toch is er vaak wat op te merken. De camera functioneert ’s avonds niet goed genoeg of de meegeleverde oordopjes klinken erg blikkerig – dat soort dingen. Dingen die ervoor zorgen dat je stiekem toch nog een extra product meeneemt in je tas. Tot nu. Want de S8 lijkt 'multimedia' tot de essentie van het apparaat te hebben gemaakt. Niet alleen heeft het een groot 5.8 inch QUAD HD+ display (2960x1440, 570ppi), krijg je speciale AKG-earbuds meegeleverd en is de camera van uitmuntende kwaliteit, ook heeft Samsung diverse softwarematige trucjes toegepast om je een prettige (multimedia-)ervaring te bieden. Zo houdt het bijvoorbeeld rekening met de video die je aan het kijken bent: kijk je een 21:9 film (dat is het bioscoopformaat), dan heb je normaliter onherroepelijk zwarte balken. De Samsung Galaxy S8 weet dat, en zorgt dat deze verleden tijd zijn. Ook zitten er geen knoppen meer onder dat zogenoemde ‘infinity display’, maar zijn dit buttons op het touchscreen geworden. De bekende fysieke home-knop ontbreekt dus. Hoewel even wennen, merk je al snel dat het een hele prettige manier van navigeren is. Het zorgt er bovenal voor dat de telefoon er heel mooi uitziet, maar daar komen we zo op. Het toestel heeft op de achterkant overigens maar een cameralens die foto’s in een maximale resolutie van 12 megapixel met een diafragma van F/1.7 kan schieten. Qua effecten kun je daardoor iets minder bereiken dan bijvoorbeeld de Huawei P10, die bijvoorbeeld prachtige bokeh-resultaten garandeert, maar over het geheel genomen presteert de S8 ruim voldoende voor geweldige kiekjes. Voorop zit een frontfacingcamera, die voor het eerst ook autofocus kent. Gevolg:nog sneller haarscherpe selfies. Klinkt fijn, maar of je het verschil merkt met een selfie-cam zonder die functie is maar de vraag.
10,0
Bouwkwaliteit / design / hardware
(Weging 15%)
Voor we een kleine obade gaan houden over het uiterlijk van de Galaxy S8, gaan we voor de grap eens terug naar, zeg, 2011. Samsung presenteerde toen de allereerste Samsung Galaxy S. Een verkoopsucces, maar wel eentje waarbij de behuizing voer voor de discussie was. Niet alleen was de gadget 'plastic-fantastic', ook riekte het design nogal naar een iPhone. Nu, een hoop Galaxy S-edities later, kun je niet anders dan stellen dan dat de Zuid-Koreanen progressie hebben geboekt, en flink ook. De Samsung Galaxy S8 is qua look-and-feel absoluut de mooiste telefoon op de markt. Met een schermdichtheid van 83%, stijlvol afgewerkte randen en een glanzende zwarte achterkant kun je niet anders dan stellen dan dat Samsung haar werk heel goed gedaan heeft. Daar komt nog eens bij dat de boel ook erg stevig en solide is. Niet alleen is de telefoon volledig waterdicht, ook lijkt Samsung iets tegen krassen en eventuele schermbreuken te hebben gedaan. Zeker dat laatste is een goede zaak, want hoewel de Edge-variant van de Galaxy S7 door iedereen werd bestempeld als 'mooi', ging het scherm bij zelfs de kleinste valpartij eraan (en BesteProduct kan dat weten...). Zonder als een overdreven Samsung-fanboy te klinken: je vraagt je bij het zien van de S8 af wat er op dit vlak nu nog verbeterd moet worden. Dat geldt ook een beetje voor de interne hardware, want zonder onnodig met processoren, geheugen en andere specificaties te gooien is het eenvoudig om te stellen dat de Galaxy S8 razendsnel is, ook wanneer je grafisch zware applicaties draait. Dit alles gaat ook nog eens lang mee; op een volle accu rustig een dag of twee. Tel daar de fast charging-mogelijkheid bij op en we komen uit bij de stelling: dit is een telefoon zoals hij moet zijn.
8,0
Software / besturingssysteem
(Weging 20%)
De Galaxy S8 draait op de nieuwste versie van Android met eroverheen Samsung's eigen sausje. Was die vroeger erg uitgebreid en voorzien van (te)veel zinloze software, kun je nu bij het installeren grotendeels zelf bepalen welke apps er automatisch op worden gezet. Ook de manier van navigeren is prettig en behoeft weinig voorkennis. Wel geheel nieuw is Samsung's eigen nieuwe persoonlijke digitale assistent, 'Bixby'. Als we Samsung moeten geloven draait Bixby om de volgende kernwaarden: zien, spreken, aanbevelen en herinneren. Deze vier werkwoorden zijn geïntegreerd in diverse functionaliteit binnen de S8 om je leven gemakkelijker dan ooit te maken. Zo is ‘Bixby Vision’ (‘zien’) te vinden in de camera-app. Druk op het speciale icoontje en de telefoon herkent de omgeving en kan daar dan wat mee doen. In theorie. In de praktijk checkt Bixby Vision alleen vergelijkbare afbeeldingen, zeer populaire plaatsen en wijn via Vivino. Daarmee is de functionaliteit nog beperkt, maar het is niet moeilijk om te bedenken dat dit snel uitgebreid kan worden. Denk bijvoorbeeld eens aan een samenwerking met UnTappd, om automatisch bij te houden welke biertjes je hebt gedronken. Of wanneer de gezichtsherkenning echt goed werkt, een deal met LinkedIn om automatisch iemands contactgegevens op te zoeken. Die laatste lijkt misschien wat freaky, maar beiden geven wel de mogelijkheden van Bixby Vision aan – vooralsnog zijn deze (te) beperkt. Ook is Bixby onder het kopje ‘spreken’ je spraakgestuurde assistent, maar omdat hij/zij alleen Engels praat in Nederland nog niet echt bruikbaar. De speciale recommmend en reminder (aanbevelen en herinneren) zijn eigenlijk niet heel veel anders dan iets als Google Now. Gevolg: echt nuttig is het niet. Daardoor kun je niet anders dan tot de conclusie komen dan dat Bixby nog lang niet af is en haar bestaansrecht nog niet heeft bewezen. De fysieke knop die Samsung speciaal voor Bixby heeft geïntroduceerd – linksonder de volumebuttons) – achten we dan ook volledig overbodig en zelfs irritant, doordat je ‘m best snel per ongeluk indrukt. De knop wordt, zo bleek onlangs, ook niet aanpasbaar, waardoor je altijd opgescheept zit met Bixby. Goed, Bixby is nog jong en zal ongetwijfeld flink verbeterd worden in de toekomst.
9,0
Internet / social media / bellen
(Weging 20%)
Naast Bixby introduceert Samsung ook Dex, een speciale desktop-dock waarmee je de S8 omtovert tot een heuse pc. Zet de telefoon in het dock, sluit een monitor en toetsenbord aan et voilà: je hebt een volwaardige (in dit geval Android-based) pc-ervaring. Het lijkt daarmee sterk op de mobiele telefoons die op Windows 10 draaien en gebruik maken van Continuum. Het is verbazingwekkend wat het eindresultaat is: een uitgebreide omgeving, voorzien van apps in je taakbalk, een overzichtelijk bureaublad en diverse herkenbare desktopfunctionaliteiten. Bovendien werkt het sneller dan verwacht - je kunt zonder problemen diverse apps tegelijk gebruiken, zonder dat er iets aan de hand lijkt. Helemaal af is het nog niet: sommige applicaties haperen of zijn niet helemaal ingericht voor een groot display. Kortom: het heeft nog wat kinderziektes. Interessanter is de gedachtegang: de S8 moet uiteindelijk de basis van ons bestaan worden. Een laptop of pc lijkt op termijn overbodig te worden - zet overal een monitor en toetsenbord neer en je bent klaar. Of we dat echt gaan doen, zal de tijd leren.
9,0
Gebruikservaring
(Weging 20%)
Maar de jeugdigheid van zowel DeX als Bixby moet niet worden verward met wat we vroeger paniekinnovatie plachten te noemen. In een ver verleden had Samsung de neiging features te bedenken waar we echt niets mee konden. Scrollen met je ogen, enzo. Of je scherm net-niet aanraken om een handeling te verrichten. Die onzin lijkt verleden tijd. Wat overblijft is een zeer volwassen, stijlvolle telefoon met mogelijkheden waarvan we nog niet weten of het de toekomst is of niet. Is dat erg? Zeker niet. Jij zult zonder twijfel veel plezier beleven aan de Galaxy S8.
8,0
Prijs
(Weging 10%)
Naast de Samsung Galaxy S8 heeft Samsung ook de Samsung Galaxy S8+ geintroduceerd. Deze is met 6,2 inch iets groter, maar met 899 euro ook best wat duurder. En daar komt bij dat de S8 zelf al niet goedkoop is. Er is alleen een 64-GB variant - wel uit te breiden met een MicroSD-kaartje -en die gaat weg tegen een adviesprijs van 799 euro.

8,9
Eindscore test
Samsung Galaxy S8
Foto's gemaakt tijdens het testen

72157682840991765


Testen van Samsung Galaxy S8
Gemiddelde score redacteuren
8,3
De redactie van BesteProduct.nl test producten en verzamelt testen van andere experts online en uit magazines. We voegen die testen samen tot de unieke BesteProductScore om te laten zien hoe goed een product is.
Voor Samsung Galaxy S8
Aantal testen:
23
Genormeerde score:
8,3
Actualiteit van de testen
100 %
Actuele expertscore
8,3
Hieronder een beknopt overzicht van testen door redacteuren van de Samsung Galaxy S8.
Website testen
Wat vonden andere testers van de Samsung Galaxy S8? Onze eigen test van de Galaxy S8 staat hier ook tussen omdat de score wordt meegenomen in de berekening van de BesteProductScore.
Samsung Galaxy S8
9,0
18-4-2017
androidplanet.nl

De Samsung Galaxy S8 steekt met kop en schouders boven de concurrentie uit. Het voorkantvullende scherm, de ongekend goede camera en de vlotte hardware vormen een ijzersterke combinatie. Samsung heeft met succes het recept van vorig jaar verder verbeterd, op een wijze dat alle andere smartphones verouderd ogen en voelen.

androidplanet.nl
SAMSUNG GALAXY S8
10,0
10-5-2017
Gadgetgear.nl

Met de lancering van de Galaxy S7 was het verschil ten opzichte van haar voorganger niet heel groot. Het design was vrijwel gelijk en het toestel was verder vooral sneller en kreeg een beter camera. Met de Galaxy S8 maakt Samsung echt weer een sprong vooruit qua technologie. Sterker nog, het laat op zo veel gebieden innovatie zien, dat andere merken echt aan het werk moeten om met een goed tegenbod te komen. De Samsung Galaxy S8 is voor nu duidelijk het beste dat je kunt krijgen.

Gadgetgear.nl
Review: Samsung Galaxy S8 – toptoestel met een bijna randloos design
8,5
17-5-2017
Tabletsmagazine.nl

De Samsung Galaxy S8 is een ontzettend mooi ontworpen smartphone en zet een nieuwe standaard neer voor phablets. De fabrikant laten zien dat die apparaten echt niet grof en log hoeven te zijn, terwijl er aan de andere kant niets wordt ingeleverd op kracht en schermgrootte. Wel zijn er natuurlijk enkele nadelen aan het design: zo kunnen mensen met grote handen mogelijk kramp ervaren doordat het toestel dus helemaal niet breed is. Ook is er een ietwat tegenvallende accu aan boord, maar wel eentje die de dag vol moet kunnen maken. Daarnaast zijn we niet tevreden over de plaatsing van de vingerafdrukscanner. Die zit naast de camera, links van het midden (met het scherm naar je toe). Doordat die plaatsing niet centraal is, neem je die lezer niet lekker in gebruik. Gelukkig zijn er wel genoeg andere ontgrendelmethoden, maar bijvoorbeeld gezichtsherkenning werkt ongeveer even vaak niet dan wel. Ook stelt Bixby momenteel nog teleur, maar daar moet in de toekomst verandering in komen. Hoe lang die verandering op zich laat wachten, is helaas onbekend. Wel haal je met de Samsung Galaxy S8 een oogstrelend toestel in huis. De dunne randen (zowel aan de zij-, als onder- en bovenkant) zorgen ervoor dat je helemaal op kunt gaan in de media die je op het apparaat afspeelt. Ook de hoeveelheid informatie op het scherm is meer dan bij andere smartphones, wat voor een fijne leeservaring zorgt. Daarnaast levert het toestel mooie prestaties af en biedt Samsung – mogelijk écht voor het éérst – toegankelijke, robuuste en fijne software af. Dit is de meest uitgebreide smartphone die Samsung ooit gemaakt heeft.

Tabletsmagazine.nl
Samsung Galaxy S8
8,0
6-6-2017
clickx.be
Samsung Galaxy S8 Review
9,0
18-4-2017
Phonearena.com

Despite the stark new appearance and display aspect ratio, it is yet to be decided if this new, almost bezel-less design trend of the Galaxy S8 is going to lead to a meaningful change in how we experience the smartphone as a tool. Having the bezels reduced is perfectly OK when it comes to aesthetics, but introducing an extra tall display is a change of practical meaning. Throughout this review, we saw that the taller display could be a double-edged sword. On one hand, it does allow for more content to be shown without increasing the width of the phone, which is always good, but on the other, it can lead to usability discomfort in case the user interface and the content viewed are not optimized well enough for the extravagant aspect ratio. And in the case of the Galaxy S8, we can’t say that all has been executed flawlessly. However, if we stop looking for revolutionary improvements where they are unlikely to be found, and examine the device in itself, we quickly realize that the Galaxy S8 is a truly remarkable smartphone. Samsung has been focusing its efforts in exactly the right areas, which is evident in the Galaxy S8’s excellent performance across almost all essential fields. For most consumers out there, this is the best Android smartphone there is: an elegant and premium design, combined with a powerful but thoughtfully conceived software experience, with exemplary performance where it counts the most. In the end, the Galaxy S8 proves that it’s well worth the asking price, despite being surrounded by tempting low-cost alternatives.

Phonearena.com
Samsung Galaxy S8 review: a new bar for smartphone design
10,0
18-4-2017
ITPro.co.uk

The Samsung Galaxy S8 is the best smartphone in the world, pure and simple. It's one of the fastest devices we've ever tested, the camera is incredible and it's got the sleekest, snazziest design around by a country mile. By virtually every metric you'd care to name, the Galaxy S8 is the best phone on the market. You're paying for all that quality though. At £574 excluding VAT, it's far from cheap. However, it justifies this high pricetag by being one of the most impressive smartphones ever built. Other phones might technically outperform the S8 in some categories, but that gorgeous display is more than enough to make up for its scant handful of technical shortcomings. It's the perfect confluence of smooth elegance and raw power, and there's no other device that comes close to matching it for capability or attractiveness. This is the device to have in 2017.

ITPro.co.uk
Samsung Galaxy S8 review
10,0
18-4-2017
Stuff.tv

The Samsung Galaxy S8 is superb, then. It’s a massive leap forwards in design terms compared to the S7, and is head and shoulders above every other phone in this regard. You won’t want to stop looking at it. It works brilliantly too, thanks to Samsung’s new focus on user interface design. It’s powerful, easy to use and if you like your software as stock as possible, this is Samsung’s purest Touchwiz attempt yet. The misplaced fingerprint sensor is the only mark against it, and even then it’s mitigated by the addition of iris and face scanning. And then there’s its growing ecosystem of accessories such as the Gear 360, the new Gear VR with controller, and the DeX desktop dock. All of them help make it a powerhouse that will expand your experience beyond mobile. At £689 SIM-free, the S8 is by no means cheap compared to the £650 LG G6 and £599 Apple iPhone 7. But its premium style and flawless performance are such that it doesn’t feel overpriced. Of course the elephant in the room here is the Note 7, and I’m sure there are those of you who’ll be waiting until the S8 has been in people’s hands for a few months before committing. But come on, surely Samsung isn’t going to make the same mistake again - this phone will have been tested and tested and tested again, and it’ll be truly astounding if it suffers the same fiery fate as its unfortunate smartphone sibling. I certainly didn’t experience a single problem with it in my time testing it. What you’re left with here is a brilliant smartphone experience, wrapped in one of the sleekest designs ever. If you’re looking for a smartphone that nails every aspect of everything you could want in the palm of your hand, this is it.

Stuff.tv
Samsung Galaxy S8
10,0
18-4-2017
TrustedReviews.com

Easily the best phone around right now. The Galaxy S8 feels like the future.

TrustedReviews.com
Samsung Galaxy S8
9,0
18-4-2017
TechRadar.com

Apart from the irritating performance of the biometrics and the high price, the Galaxy S8 is a phone that offers an exceptional experience for any user. The large screen is a real turning point in flagship phone design and should usher in the end of large bezels, and the camera and slick performance work brilliantly under the finger. It commands a premium price, but make no mistake: this is a truly premium phone.

TechRadar.com
Samsung Galaxy S8
9,0
18-4-2017
Cnet.co.uk

The Good The best-looking phone around crushes it in performance, battery life, water-resistance and wireless charging. An external storage slot lets you keep more photos, videos and music. The Bad Its awkwardly placed fingerprint reader leads to camera smears and longer unlock times, which is aggravating when you use it to unlock your phone dozens of times a day. The Bottom Line The Samsung Galaxy S8's fast speeds and fantastic curved screen make it a top phone for 2017, but the annoying fingerprint reader could sour your experience.

Cnet.co.uk
Samsung Galaxy S8
9,0
18-4-2017
Theinquirer.net

The Samsung Galaxy S8 is the only smartphone to have ever made us look at our iPhone's Retina display with disgust. Yes, it's expensive, but it's also undoubtedly the best smartphone on the market right now. Assuming it isn't prone to catching on fire, Samsung's onto a winner, and Apple should be pretty worried about it.

Theinquirer.net
SAMSUNG GALAXY S8 REVIEW: AHEAD OF THE CURVE
9,0
18-4-2017
Theverge.com

Luckily for Samsung, the Galaxy S8 and S8 Plus are excellent devices to begin the work of rehabilitating its image. They are the best Android phones you can buy right now, with stunning displays, beautiful design, and great performance. They aren’t perfect, though. There are few things that might make you think twice about upgrading, such as that terribly placed fingerprint scanner and only average battery life. But the shortcomings, as notable as they are, are far outweighed by achievements like its toweringly large screen and reliably good camera. I wouldn’t hesitate to recommend these phones to anyone in the market for one. THE S8 IS SO WELL-EXECUTED IT HAS A CHANCE TO WIN OVER PEOPLE WHO "AREN’T EXCITED BY NEW PHONES ANYMORE" There's an irony in Samsung's fundamentally iterative design: it's so very well executed that it has a chance to win over people who "aren’t excited by new phones anymore." Overall, the S8 is a relatively conservative and predictable device — anyone that has been paying attention to Samsung’s designs over the past couple of years could see that this is where the company was headed. But it did take risks by pushing forward with an unproven screen shape and going all-in on curved designs, which haven’t been universally liked in the past. Now it just has to hope those risks doesn’t literally blow up in its face.

Theverge.com
SAMSUNG GALAXY S8 REVIEW
8,0
18-4-2017
Digitaltrends.com

It should last you a little longer than two years. Samsung, and most Android manufacturers, stop supporting devices after two years. Expect the S8 to receive the same treatment. You should know that Samsung also delivers software updates far later than when Google rolls them out, so don’t expect the next annual version of Android (Android O) any time soon after its release this fall. Should you buy it? Yes. If you have $750 or more to spare, the Galaxy S8 and Galaxy S8 Plus are among the best Android smartphones you can buy right now. It’s an incredible amount of money, though, and you should note the plentiful number of more affordable options. Still, if you’re eyeing the S8, you’re likely looking for the cream of the crop. Well, you’ve found it.

Digitaltrends.com
Silber ist auch schön
9,7
18-4-2017
Chip.de

Das Samsung Galaxy S8 führt die wohl größte Galaxy-Design-Änderung seit Bestehen der Marke ein: Dank Edge-Technik und versteckter Hometaste beeindruckt das Galaxy S8 im Test mit einem nahezu randlosen Display, das sogar das Galaxy S7 alt aussehen lässt. Trotz des sehr großen Screens liegt das S8 aufgrund seiner vergleichsweise kompakten Maße, den abgerundeten Rändern und der erstklassigen Verarbeitung aber gut in der Hand. Dieses Smartphone zu halten und anzuschauen, macht einfach Spaß. Zudem ist die Fotoqualität ausgezeichnet. Zu guter Letzt gibt auch die Akkulaufzeit keinen Grund zur Kritik - im Gegenteil. Allerdings muss es sich dem Schwestermodell, dem Galaxy S8 Plus, knapp geschlagen geben.

Chip.de
Beeldige smartphone
9,0
18-4-2017
Computer! Totaal

De Samsung Galaxy S8 is zonder twijfel de beste smartphone van het moment te noemen. Er wordt veel geboden, van prachtig design waarbij het scherm volledig tot zijn recht komt tot de fantastische camera en zelfs de bijgeleverde headset. Maar dat mag ook wel, want de smartphone is niet goedkoop. Verre van zelfs. 800 euro, of zelfs 900 voor de grotere Galaxy 8+ is lastig goed te praten.

Computer! Totaal
Samsung Galaxy S8: de mooiste van dit moment
8,9
19-4-2017
BesteProduct.nl

Samsung zet met de nieuwe Samsung Galaxy S8 wederom een telefoon van formaat neer. De S8 is razendsnel, ziet er ronduit prachtig uit en heeft geweldig veel power in zijn bevallige kont. Maar bovenal springt het bijzonder mooie scherm eruit: de telefoon kent bijna geen randen meer, waardoor je nóg meer uit de S8 kunt halen. Hoewel Samsung's persoonlijke assistent Bixby nu nog een beetje lijkt op een sterk staaltje ‘paniekinnovatie’, kan het in de toekomst weleens een veelbelovende toevoeging aan je smartphone zijn. Bovendien is het maar een kleine onoverkomelijkheid in een verder nagenoeg foutloze telefoon. Oh, en hadden we al gezegd dat hij er prachtig uitziet?

BesteProduct.nl
la nouvelle donne
10,0
20-4-2017
Lesnumeriques.com

Si les dieux de l'assemblage industriel sont avec Samsung ce printemps, la firme sud-coréenne tient là une pièce remarquable. Un smartphone aux finitions rarement atteintes, un design qui ridiculise la majeure partie du marché, un écran Super Amoled qui chatouille la rétine dans le bon sens et un APN qui, certes quasi inchangé depuis l'an dernier, fait encore remarquablement le job... n'en jetez plus, le Galaxy S8 est une réussite qui vaut bien que l'on se frustre avec son lecteur d'empreintes et qu'on attende patiemment qu'un jour, peut-être, l'assistant Bixby s'émancipe pleinement (et en Français s'il vous plait). Le passage au S8 vaut-il pour un possesseur de S7 ou S7 edge ? La première question à vous poser est de savoir si vous souhaitez un écran plus grand et un smartphone un peu plus fin. Si le design vous passe au-dessus de la tête et que l'APN du S7/S7 edge est votre meilleur ami, pas forcément besoin, pour l'instant, de faire le grand saut. Pour les néophyte et les utilisateurs de génération Galaxy S6, il est peut-être temps de se mettre à jour.

Lesnumeriques.com
Samsung Galaxy S8 review – not just a smartphone, it’s a superphone
10,0
21-4-2017
Techguide.com.au

Samsung’s Galaxy S8 and Galaxy S8+ are not just smartphones – they’re superphones. Apart from a slick design and incredible Infinity Display, the device backs up its supermodel looks with brains, performance and features that set it apart from anything else on the market today. Without a doubt, the best mobile device Samsung has ever produced.

Techguide.com.au
Samsung Galaxy S8 review: Simply the best smartphone you can buy in 2017
10,0
21-4-2017
Alphr.com

Over 3,000 words later (a personal high-five to everyone who read every one of them), what’s the take home? Well, the Samsung Galaxy S8 is comfortably the best phone I’ve ever used. It’s fast, looks great, has a fantastic camera and has a screen that will do any photos captured justice. There are a couple of missteps – the fingerprint scanner is in a silly place that will lead to many a smudged lens, and Bixby feels underdeveloped – but for the most part, this is a product from a company at the top of its game. The question is: do you really need this much phone? For most people, probably not – the price is very high, and the gap between what budget and top-end smartphones can do is shrinking by the month. That said, if you want the best of the best, then this is it – and the cost may not be as big a deal in a few months' time as it is today. We’re seeing a lot of Brexit-related tech price hikes, which may prove an unpleasant equaliser as time goes on and the LG G6 – the first rival out the blocks this year – is only £60 cheaper, for a far less convincing package. If you want a great phone and you don’t want to spend the earth then the OnePlus 3T still gets our nod. If you want the best of the best, however, you’ll have to pay the Samsung tax. Your wallet won’t thank you, but your apps will.

Alphr.com
Samsung Galaxy S8 review: A fabulous phone at a very high price
10,0
21-4-2017
Expertreviews.co.uk

In the early years, Samsung came out and dumped the very highest specs and features into its latest Galaxy S device, and dealt with the design thereafter. Since the S6, that’s been changing and the Samsung Galaxy S8 represents the very pinnacle of Samsung’s design transformation. The S8 is all about its 5.8in 1.85:9 curved-edged display and its beautifully sleek finish. And, to give Samsung credit, the phone does look fantastic. There are some strange things about the device this time around, however. Usability isn’t the best. The battery performance has gone backwards (if only a little), and unlocking the device has become trickier. So yes, the Samsung Galaxy S8 is the fastest phone around. It’s definitely the sexiest and the camera is better than it was last year, too. But is it worth £680? I’m not so sure.

Expertreviews.co.uk
Samsung Galaxy S8
9,2
8-5-2017
NotebookCheck.net

With its Galaxy S8, Samsung has created a superb product that scores even a bit better than its bigger Galaxy S8+ sister model. This was different in the S7 lineup, but the Plus model cannot take advantage of its bigger battery, and it is also heavier, plus the fingerprint scanner's positioning is not as comfortable to reach due to its size. Thus, the 100 Euros extra can be saved when the larger screen is not a must have.

NotebookCheck.net
Samsung Galaxy S8
10,0
12-5-2017
Pocket-lint.com

The Samsung Galaxy S8 is the flagship to rule all flagships. From a design perspective it's an unbridled head-turner, delivering design that's a step above any of the competition out there. The 18.5:1 screen ratio is central to a focus on entertainment and will only get better with HDR-compatible apps.

Pocket-lint.com
Samsung Galaxy S8
9,0
14-5-2017
Pocketnow.com

To conclude our Galaxy S8 review: there is a lot of good to be said about the “New Galaxy,” as everyone calls it. Those of you that were left nostalgic by the beauty of the Note 7 will be happy to see even more beauty shown off here. There is a lot of genius being placed on this design… So much so that I highly suggest that you go to a store and hold one to fully understand what I mean.

Pocketnow.com
Samsung Galaxy S8 mobile review: High photo potential
8,8
15-5-2017
dxomark.com

The DxOMark overall Mobile score of 88 points comprises separate Photo and Video sub-scores. Thanks to its excellent still photography performance in all lighting conditions, the Samsung Galaxy S8 achieves a Photo sub-score of 88 points, just one point behind the top Photo score of 89 for Google’s Pixel smartphone. For still photography, the Samsung Galaxy S8 has three main strengths: excellent autofocus, accurate white balance, and very effective noise reduction. It’s one of the best devices we’ve tested for autofocus, with smooth, fast ,and accurate performance in all lighting conditions. Shooting outdoors, white balance is very good, recording virtually no colorcasts or errors during our tests. The Samsung Galaxy S8 also records very low levels of noise in almost all lighting conditions, which should be appealing to photographers looking to record portraits with smooth skin tones. The Samsung Galaxy S8’s main weakness for stills is linked to its low noise, however, as its pictures have lower levels of sharpness compared to those of its main competitors

dxomark.com
Samsung Galaxy S8 review
10,0
23-5-2017
Whathifi.com

The Galaxy S8 is just the response Samsung was looking to deliver to its critics. A stunning phone inside and out, it takes all that was good about the S7 family and builds on it, with superb results. It’s not perfect – battery life doesn’t take the leap forward we’d have liked, and there’s still some work to be done on getting the colour palette looking as natural as the iPhone – but the rest of the experience means these feel like niggles rather than dealbreakers. At almost £700, it’s one of the most expensive phones you can buy. But if you’re on the lookout for an upgrade in 2017, the S8 demands to be on your consideration list.

Whathifi.com
Magazine testen
Nog geen testen in magazines gevonden.
9,0
Prijs / kwaliteit
De Samsung Galaxy S8 is een aanrader om te kopen. Volgens de experts die de Galaxy S8 hebben getest, krijg je voor € 669,00 een van de beste Smartphones in deze prijsklasse op de markt.
expertscore
8,3
laagste prijs
€ 669,00
prijs/kwaliteit
9,0

Reviews van de Samsung Galaxy S8

Gemiddelde score gebruikers

-
Consumenten hebben hun mening over de Samsung Galaxy S8 nog niet gedeeld. Heb jij de Galaxy S8 gekocht? Deel je ervaringen voor consumenten die overwegen deze Smartphone van Samsung te kopen.
Deel het. Review je product op BesteProduct.nl
Zoveel redenen om een review te schrijven. Deel je ervaringen op BesteProduct.nl
Specificaties

Algemeen
Display
5.8 inch scherm
OS
Android OS
Opslag
64 GB opslag
Kleur
zwart
Spatwaterdicht
Ja
Seniorentelefoon
Nee
Website
-
Toelichting type
-
EAN
8806088711003
Releasedatum
maart 2017
Partnumber
SM-G950FZKAPHN
Toelichting partnumber
Midnight Black
Prestaties
OS
Android OS
OS versie
7
Max. uitbreidbaar
256 GB
Geheugenkaarten
MicroSD (TransFlash)
Opslagcapaciteit
64 GB
Display
Display
5,8 inch.
Display resolutie
1440 x 2960 pixels
Resolutie
1440 x 2960 pixels
Touchscreen
Ja
Opslag uitbreidbaar
Ja
Kleurendisplay
Ja
Camera
Camera resolutie
12 MP
Camera
Ja
Zoom
Ja
Digitale zoom
8 x
Camerafuncties
zelfontspanner
Video opnemen
Ja
Front camera
Ja
Videobellen
Ja
Connectiviteit
WiFi (WLAN)
Ja
USB
Ja
Bluetooth
Ja
USB-versie
3.1 (3.1 Gen 2)
Modem (tethering)
Ja
NFC
Ja
Netwerk
Dual SIM
Nee
Type simkaart
nanoSIM
Mobiel
4G
Datanetwerk
WCDMA
Processor
Processorsnelheid
2300 MHz
Functies
SMS
Ja
MMS
Ja
Mobile chat
Ja
Vliegtuigmodus
Ja
Audiospeler
XMF
Videospeler
WMV
GPS ontvanger
Ja
Digitaal kompas
Ja
Trilfunctie
Ja
Accu
Capaciteit
3000 mAh
Gesprekstijd
1200 min
Bellen en gebeld worden
Handsfree speaker
Ja
Formaat
Hoogte
14,89 cm
Breedte
6,81 cm
Diepte
0,8 cm
Gewicht
155 gram
Prijzen en beoordelingen
Aantal winkels
18
Beoordeling experts
8,3
Beoordeling consumenten
-
Prijs / kwaliteit
9,0