Volg ons
Alle uitvoeringen (2)

Samsung Galaxy Note 8

Laagste prijs
Naar de laagste prijs
Bestel- en levertijden Beschikbaar in 2 uitvoeringen:

Voor- en nadelen van de Samsung Galaxy Note 8

Voordelen

 • Snelle prestaties
 • Water- en stofdicht
 • High-end specificaties
 • Ongelooflijk bezel-less display
 • Superieure dubbele camera's
 • Geraffineerde stylus
 • Heeft alle functies die een geweldige smartphone zou moeten hebben
 • Het grootste, beste scherm
 • De twee camera's maken fantastische foto's
 • De meest populaire Android-telefoon die u kunt kopen
 • Strakke en stevige behuizing
 • Standaard 64GB opslag en uitbreidbaar
 • Fatsoenlijk geluid met hi-res ondersteuning
 • Camera heeft uitstekende zoom
 • Camera heeft snelle en nauwkeurige autofocus

Nadelen

 • Pijnlijk duur
 • Lagere batterijduur dan S8 Plus
 • Samsung houdt nog steeds van overmatige software tweaks
 • Heeft meer functies dan de meeste mensen nodig hebben
 • Slecht geplaatst vingerafdruklezer herhaalt de slechtste ontwerpfout van de Galaxy S8
 • Te weinig optimalisatie voor single-handed gebruik
 • Irisscanner werkt slecht voor brildragers
 • Het ontwerp

Onze test
Consumententest | op
7,8

Samsung Galaxy Note 8; Een ijzersterke return van Samsung

8 - Score Badge BesteProduct.nl

De Samsung Galaxy Note 8 moest het debakel van Samsungs grootste telg van vorig jaar doen vergeten. Het feit dat de Note 7 spontaan in je broekzak kon exploderen, leverde het terecht het predikaat ‘slechtste product van 2016’ op. Samsung komt met de Note 8 gelukkig ijzersterk terug en laat zien nog steeds in staat te zijn één van de beste ‘phablets’ te kunnen maken. Designtechnisch, hardwarematig en featurewise is dit de beste Note die het bedrijf ooit produceerde. Daar staat echter tegenover dat het tevens de grootste en zwaarste editie is die ooit van de fabrieksband kwam gerold en doet het stevige prijskaartje je wel even twee keer met je ogen knipperen. Helemaal omdat Samsung met de S8 Plus een vergelijkbaar toestel op de markt bracht waar je momenteel € 200,- minder voor betaald. Daarvoor moet je wel bereid zijn de S-Pen in te leveren. Bedenk je daarom van te voren heel goed of jij dat kekke pennetje wel echt nodig hebt.

Bijna alle smartphones die de afgelopen jaren in Nederland zijn verschenen, hebben ik en mijn collega's van BesteProduct.nl in de vingers gehad. Van eenvoudige toestellen die je voor een paar tientjes kunt krijgen tot de nieuwste high-end apparaten… We hebben ze allemaal getest! Wat nu de beste smartphone is? Tja, dat hangt sterk van je budget af. Maar voor elke portemonnee hebben we wel een kooptip gegeven. En dan nog een tip: kijk eens naar een high-end smartphone van een jaar geleden. Die zijn nog heel goed, maar tegelijkertijd zeer betaalbaar!
Koen Helder
Koen Helder
Wormer • 100 reviews
Consumententester
vanaf 505,00
Bijna alle smartphones die de afgelopen jaren in Nederland zijn verschenen, hebben ik en mijn collega's van BesteProduct.nl in de vingers gehad. Van eenvoudige toestellen die je voor een paar tientjes kunt krijgen tot de nieuwste high-end apparaten… We hebben ze allemaal getest! Wat nu de beste smartphone is? Tja, dat hangt sterk van je budget af. Maar voor elke portemonnee hebben we wel een kooptip gegeven. En dan nog een tip: kijk eens naar een high-end smartphone van een jaar geleden. Die zijn nog heel goed, maar tegelijkertijd zeer betaalbaar!
Koen Helder
Koen Helder
Wormer • 100 reviews
Consumententester
10,0
Multimedia
(Weging 15%)
Laat me meteen een statement maken: als ik één telefoon mag kiezen om een avondje mee door te brengen op de bank, zal de keuze elke keer op de Note 8 vallen. Dat heeft voornamelijk te maken met het grote scherm op hoge resolutie waarmee dit toestel is uitgerust. Dat zijn we in principe gewend van de Note-toestellen, maar Samsung heeft met dit model duidelijk een schepje er bovenop gedaan. Voorgaande modellen waren nog voorzien van een 5,7” scherm, maar op de Note 8 is dit opgekrikt naar 6,3”. Geloof me als ik zeg dat een avondje Netflix daarop echt wel tot zijn recht komt. En vergeet de meegeleverde S-Pen niet. Of je hem nu gebruikt om zelf wat te tekenen, kleurplaten van kleur te voorzien of je Photoshop-skills op je foto’s te botvieren; het kan allemaal. Uit de meegeleverde AKG-earbuds komt bovendien lekker geluid, hoewel ik wat moeite had met het ‘in ear’-systeem. Maar hét pronkstuk van de Note 8 moet toch wel de 12 megapixel camera zijn. Met zijn kleine diafragma van 1.7 kun je mooie scherpte/diepte in je foto’s krijgen, zeker als je gebruik maakt van de 2x optische zoom. Hiermee haal je voorwerpen tot twee keer dichterbij en dat komt voornamelijk bij portretfotografie goed uit de verf. Laat alle instellingen over aan de Note 8 en je komt gegarandeerd met goede kiekjes thuis. Heb jij graag wat meer controle over wat je afdrukt, schakel dan over op de Pro-modus waarbij je instellingen, zoals diafragma en sluitertijd, zelf bepaalt. Persoonlijk werd ik erg gelukkig van de mogelijkheid tot het schieten van RAW-foto’s en blijkt ook de video timelapse-modus uitstekend uit de verf te komen. Op multimediagebied is de Samsung Galaxy Note 8 een ijzersterke allrounder.
8,0
Bouwkwaliteit / design / hardware
(Weging 15%)
Toen Samsung de S8 introduceerde, werd meteen duidelijk welke designtrend het bedrijf had ingezet. Een zo groot mogelijk scherm creëren door de bezels minimaal te houden. Het was een zeer geslaagde poging, die logischerwijs werd doorgevoerd op de Note 8. Dat verklaart ook meteen die toename in schermgrootte ten op zichte van zijn voorgangers. Daar moeten we wel de kanttekening bijplaatsen dat de Note 8 bijna een centimeter langer is dan het vorige model en er een millimeter dikker op werd. Gevolg: een toestel van bijna 200 gram. En dat merk je. Niet alleen als je het toestel vasthebt, maar ook als hij in je broekzak zit. Hoewel dit de grootste en zwaarste Note ooit gemaakt is, is het tevens de mooiste die we ooit zagen. En niks meer dan lof voor de manier waarop Samsung de S-Pen met een kliksysteem in de behuizing heeft verwerkt. Bovendien is-ie met zijn octa-chipset en 8 GB aan RAM-geheugen één van de snelste smartphones op de markt.
8,0
Software / besturingssysteem
(Weging 20%)
De Note 8 komt uit de doos met Android 7 geïnstalleerd, maar is upgradeable naar Android Oreo. Visueel en qua mogelijkheden levert dat overigens niet tot nauwelijks verschil op. Interessanter zijn de softwarematige mogelijkheden die Samsung voor de S-Pen heeft ingebouwd. De bekende trucjes, zoals schrijven op het scherm en smart select, blijven behouden en zijn aangevuld met de mogelijkheid tot het snel in elkaar knutselen van gifjes en het vertalen van teksten in een voor jou onbekende taal. Zodra je de S-Pen tevoorschijn haalt, verschijnt op je scherm een zwevend icoontje waarmee je snel toegang krijgt tot alle mogelijkheden. Minder blij worden we van assistent Bixby waar nog steeds een fysieke knop in de behuizing aan gewijd is. Die knop is uit te schakelen, maar de mogelijkheid om een andere functie er in plaats van aan te koppelen, ontbreekt helaas. Een gemiste kans wat mij betreft. Bixby is Samsungs antwoord op Siri en Google Now, maar kan niet aan die twee tippen en is bovendien nog steeds niet in het Nederlands beschikbaar.
8,0
Internet / social media / bellen
(Weging 20%)
De Note 8 kan, net als de S8 en S8 Plus, aan Samsungs docking station Dex worden gekoppeld voor een volwaarde desktopervaring. De add-on werd met veel poeha geïntroduceerd, maar werd vervolgens meermaals gratis bij de aankoop van een Samsung-toestel aangeboden. Hoewel het idee erachter interessant is en Samsung ermee hint naar een toekomst waarbij we al onze multimediale taken uitvoeren via één apparaat, lijkt het succes voorlopig uit te blijven.
7,0
Gebruikservaring
(Weging 20%)
De Samsung Galaxy Note 8 is een smartphone die qua mogelijkheden niks te wensen overlaat. De S-Pen features werken goed, het grote scherm wordt optimaal benut en het toestel voert alles – ongeacht wat je het opdraagt – met gemak uit, dankzij zijn indrukwekkende hardware. Maar in een tijd waar smartphones weer wat handzamer en lichter lijken te worden, steekt de Note 8 daar in negatieve zin met kop en schouders bovenuit. Dankzij het nieuwe design was het mogelijk geweest de Note 8 kleiner en lichter dan zijn voorgangers te maken. Maar Samsung koos voor een nóg groter scherm met als gevolg dat de Note 8 voor veel mensen waarschijnlijk té groot is.
5,0
Prijs
(Weging 10%)
De Prijs van de Note 8 schommelt momenteel zo rond de € 900,-. Een behoorlijk stevig prijskaartje. De grootste concurrentie komt uit Samsungs eigen stal met de S8 Plus. Een toestel met vrijwel dezelfde specificaties en mogelijkheden, maar dan voor € 200,- minder. Dan moet je het alleen doen zonder die kekke S-Pen.

7,8
Eindscore test
Samsung Galaxy Note 8

Reviews van de Samsung Galaxy Note 8

Gemiddelde score gebruikers

9,0
De Galaxy Note 8 Smartphone van Samsung wordt door 3 gebruikers met een gemiddelde van 9,0 beloond. Dat is een zeer goede score. De Samsung voldoet aan de verwachtingen na aankoop door consumenten.
Deel het. Review je product op BesteProduct.nl
Zoveel redenen om een review te schrijven. Deel je ervaringen op BesteProduct.nl
Toon:
10,0
Een vriend van mij had dit product ...
Door Danielle op 11-1-2019

Een vriend van mij had dit product aanbevolen vanwege de batterij duur en ik heb helemaal geen spijt van mijn keuze. Het model ziet er mooi uit. Het groote scherm maakt het makkelijker voor mij om te typen en ik kan meer apps op mijn mobiel downloaden. Ik moet er wel even gewend aan raje a dat de home button geen knopje is, maar in de touch screen.

- - -

In bezit: paar dagen
Via Kieskeurig.nl

9,0
Ik heb mijn Note8 nu iets van ...
Door Vicktor op 25-9-2017

Ik heb mijn Note8 nu iets van anderhalve week. Mooi toestel deze Samsung Galaxy Note8, zit goed in elkaar en is perfect afgewerkt. Veel handigheden die prima werken. Nadelen? Mmm valt wel mee. De vingerscanner zit niet echt handig, maar dat heb ik opgelost door het toestel met één hand vast te houden en met de andere hand te scannen (net zoals ik dat jaren heb gedaan met mijn Note4). Overigens ook met één hand, dat is een kwestie van wennen. Op deze manier werkt het prima. Wat ik meer gebruik is gezichtsherkenning. Werk prima en razend snel. Verder is het toestel glad, maar daar moet je misschien ook aan wennen. Al met al een goede keuze voor toch wel veel geld. Sorry, ik houd er niet van om een 'uitstekende'-beoordeling te geven, maar de Note8 is dit zeker waard. Voor mij als eindscore een dikke 9!

- - -

In bezit: paar weken
Via Kieskeurig.nl

8,0
De note 8 vervang mijn Note 7 ...
Door F. van den Bergh op 21-9-2017

De note 8 vervang mijn Note 7 die inmiddels 4 jaar oud is en nog prima functioneert, maar niet meer bijgewerkt wordt. Over de Galaxy 8 is veel geschreven en verteld, dat ga ik hier niet doen. Het grote scherm is waanzinnig scherp en het toestel reageert snel op je aanraking. De pen werkt beter, natuurlijker, dan die van de Note 7, maar voelt erg breekbaar aan. De vingerafdruk lezer aan de achterkant is niet handig. Het opnemen van je vingerafdruk is lastig en duurt lang. In mijn geval werkt de irisscanner niet (bril). Gezichtsherkenning werkt alleen betrouwbaar bij goed omgevingslicht, maar is dan wel handig. De Galaxy Note 8 is een stuk zwaarder dan de Note 7, maar ligt voor mij daardoor beter in de hand. Bij het maken van foto's kun je het toestel stiller houden door het gewicht. In de de week dat ik het toestel nu heb ik nog geen vervelende dingen meegemaakt. Het toestel in de borstzak van je overhemd doen is geen goed idee, want daar valt ie geheid uit. Batterijgebruik valt reuze mee. Na 10 uur heb ik nog 65 procent vermogen over. De prijs is wel erg hoog, maar dat is de kwaliteit ook. De bijgeleverde hulpstukjes voor de USB C poort kun je echter makkelijk kwijt raken. Tot nu toe een fijn toestel

- - -

In bezit: paar dagen
Via Kieskeurig.nl

Toon meer reviews

Testen van Samsung Galaxy Note 8
Gemiddelde score redacteuren
4,8
De redactie van BesteProduct.nl test producten en verzamelt testen van andere experts online en uit magazines. We voegen die testen samen tot de unieke BesteProductScore om te laten zien hoe goed een product is.
Voor Samsung Galaxy Note 8
Aantal testen:
33
Genormeerde score:
7,8
Actualiteit van de testen
62 %
Actuele expertscore
4,8
Hieronder een beknopt overzicht van testen door redacteuren van de Samsung Galaxy Note 8.
Website testen
Wat vonden andere testers van de Samsung Galaxy Note 8? Onze eigen test van de Galaxy Note 8 staat hier ook tussen omdat de score wordt meegenomen in de berekening van de BesteProductScore.
Samsung Galaxy Note 8
8,0
15-9-2017
androidplanet.nl

De Samsung Galaxy Note 8 is de beste Android-smartphone van het moment. Het design met voorkantvullend scherm blijft ongekend goed, en overtreft eigenlijk alle concurrenten. De extra lens tilt de Samsung-camera naar een nog hoger niveau, al zijn we niet helemaal overtuigd door de Live Focus-mode. Ook qua pure kracht heeft de Note meer dan genoeg in huis om altijd vloeiend te lopen.

androidplanet.nl
Samsung Galaxy Note 8 Review
8,0
16-9-2017
Tweakers.net

De Samsung Galaxy Note 8 onderscheidt zich op drie vlakken van de eerder verschenen S8+; hij heeft een hoekiger ontwerp, een dubbele camera en een stylus in de vorm van de S Pen. Het hoekigere ontwerp is een kwestie van smaak, hoewel hij zich in elk geval minder lekker laat vasthouden. De dubbele camera is goed uitgewerkt en functioneert uitstekend. De stylus is veelzijdig en voor wie hecht aan een stylus, is de implementatie heel goed. Deze Note 8 heeft ook nadelen; de vingerafdrukscanner zit op de verkeerde plek en werkt matig, terwijl de irisscanner niet goed werkt bij brildragers. Daarnaast is de prijs van deze telefoons een stuk te hoog, zelfs voor wat hij biedt.

Tweakers.net
Review: Samsung Galaxy Note 8 – uitgebreide versie van de Galaxy S8
9,0
27-9-2017
Tabletsmagazine.nl

We hebben in deze recensie veel vergelijkingen gemaakt tussen de Samsung Galaxy Note 8 en de Samsung Galaxy S8/S8+. Dat is niet vreemd. Niet alleen zijn de toestellen van dezelfde fabrikant, ook lijken ze in de kern ontzettend veel op elkaar. Er zit eenzelfde soort beeldscherm op, de specificaties komen grotendeels overeen (en de prestaties dus ook) en de voor- en nadelen zijn over het algemeen ook hetzelfde: helemaal wanneer je kijkt naar de schermranden die doorlopen. Het is de stylus die hier het verschil maakt. Wanneer je gaat voor de Samsung Galaxy Note 8, dan ga je voor een grote smartphone die je in staat stelt veel te kunnen doen in korte tijd. Je maakt moeiteloos aantekeningen met de S Pen, op een ontgrendeld en zelfs vergrendeld scherm. Ook kun je nu nog meer dingen digitaal regelen en hoef je bepaalde documenten dus niet eerst uit te printen wanneer je iets moet ondertekenen. Dit soort functies en voordelen komen we vaak tegen bij grote (Windows 10-)tablets, maar zijn nu dus ook aanwezig op broekzakformaat met de Note 8. Los van de stylus lijkt de Note 8 echter wel heel veel op de Samsung Galaxy S8. Ja, het scherm is iets groter en de hoeveelheid werkgeheugen is uitgebreider, maar qua verschillen blijft het daar dan ook bij. Mocht je de Galaxy S8 eerder hebben overgeslagen dit jaar, en wil je een nieuw toestel van Samsung, dan is de Note 8 de beste keuze van dit moment. Was je niet overtuigd van het grote scherm met doorlopende randen, dan kun je de Note 8 echter achterwege laten. Maar de stylus maakt een hoop goed en maakt de Note 8 ook heel praktisch.

Tabletsmagazine.nl
Samsung Galaxy Note 8 review: the return of the king
7,0
28-9-2017
Allaboutphones.nl

Wie geen beperkingen heeft in zijn budget en een beest van een Androidsmartphone wil, hoeft niet te twijfelen over de Samsung Galaxy Note 8. Het is een geweldig stukje techniek met slechts een paar kleine nadelen. Maar als je wat minder te besteden hebt en kunt leven zonder de S Pen, is het ook geen enkel probleem om een paar honderd euro te besparen door de Note 8 links te laten liggen.

Allaboutphones.nl
SAMSUNG GALAXY NOTE 8
9,0
10-10-2017
Gadgetgear.nl

Kan het bij Samsung nog beter dan de Galaxy S8, zeker. Maar het grootste verschil zit hem echt in de S-Pen en het formaat van het display. De camera lijkt wel wat beter, maar dit beperkt zich toch vooral tot het inzoomen. Meer geheugen is lekker, maar de performancewinst is klein. Het grote nadeel voor de Note 8 is dat de S8 serie al ontzettend sterk is. Daarmee lijken de stylus en het grotere display de voornaamste redenen te zijn om meer geld op tafel te leggen.

Gadgetgear.nl
Samsung Galaxy Note 8
9,0
5-9-2017
TechRadar.com

The Note 8 is Samsung’s big phone comeback story, making up for the Note 7 recall. It has an expansive 6.3-inch ‘Infinity Display,’ faster 6GB of RAM performance and two best-in-class rear cameras, which add up to the most expensive phone you’ll ever buy. Just don’t expect record-breaking battery life from its predictably average-sized battery that plays it safe. It’s the best big phone you can buy, if you can handle the enormous size and price.

TechRadar.com
From the dual camera and S Pen, to the gorgeous Infinity Display, the Galaxy Note 8 is an all-around fantastic phone.
8,0
5-9-2017
Digitaltrends.com

Should you buy it? Yes, as expensive as it is, it’s hard to find faults with the Galaxy Note 8. It’s a great phone that succeeds on many fronts, but know that Samsung has played it safe with features. If you’re looking for something more exciting, look to Apple and Google.

Digitaltrends.com
BIG PHONE, SMALL CHANGES
8,5
5-9-2017
Theverge.com

There was a time when if you wanted a big phone, the Note was the king of the hill. It had the biggest screen and the best tech and it didn’t matter that it cost more than other phones. It was the obvious choice. But that’s not the case anymore. Now there are a lot of great big phones available, including other options from Samsung, that provide most of the Note’s experience at lower prices. That means this year, the Note 8's value all comes down to how important the S Pen and the second camera are to you. In my experience, the camera doesn’t do enough to justify its existence. It needs more work before it’s truly great and worth the cost of admission. S PEN DIEHARDS WILL LOVE THE NOTE 8 If you’re an S Pen diehard, though, this is the phone you’ve been waiting for, the one that can finally replace that creaky old Galaxy Note 5. You’ll like almost everything about the Note 8. But I can’t call the Note 8 the best big phone, because the rest of us will likely be just as happy with an S8 Plus, LG V30, iPhone Plus, or any one of the other big-screened phones available this fall.

Theverge.com
Samsung Galaxy Note 8 Review
8,9
5-9-2017
Phonearena.com

The Galaxy Note 8 is at once a safe, almost obvious phone, and one that still manages to show Samsung reaching out into new, untested waters. By taking the look of the Galaxy S8, scaling things up a bit from the GS8+, and adding in S Pen support, the Note 8 feels like the Galaxy Note phone Samsung was always going to make. But by giving us dual cameras for the first time, it still shows that Samsung is willing to use the Note platform to test out new features. Even those dual cameras, though, are valid targets for criticism, and should we really be rewarding Samsung for taking this long to catch up with what feels like almost every single other smartphone manufacturer out there? While there's a healthy handful of issues like that we could pick at, none of those are worth ignoring that this is a powerful, attractive, feature-rich handset that is exactly what the next Galaxy Note needed to be. It's enough to get you to move past the Galaxy Note 7 and finally start feeling secure again about Samsung's stylus-equipped phablets. But even though this comes together as a well-done phablet and a worthy new addition to the Note family, it's also an expensive phone: a really, really expensive phone. The Galaxy Note 7 was already a pricy phablet in the mid-$800 range, but with the Note 8 you could be paying $950 or more, depending on your carrier. That's asking a lot from smartphone shoppers, especially with the very similarly equipped Galaxy S8 going for $200 less. The S Pen, larger screen, additional memory, and telephoto camera have to cost something, but there's a big psychological barrier as we start approaching that $1000 mark, and for as good as the Note 8 can be, it's not clear that it's the sort of exceptional phone that has the right to demand such lofty sums. If you're a die-hard Note fan, and already like the new look Samsung introduced with the S8 this year, then maybe the Note 8 makes a lot of sense. But if the most attractive thing about this handset for you is just the dual cameras, maybe wait until the Galaxy S9 and see if you can't get some similar imaging hardware in a more compact package for a lot less money.

Phonearena.com
Samsung Galaxy Note 8 review
10,0
5-9-2017
Stuff.tv

As ever, the greatest shortcoming of Samsung’s Galaxy Note series is that these phones aren’t for everyone. Some people will want a smaller handset. Some will want one that doesn’t require them to remortgage the house. Others are going to take one look one look at this behemoth and cough up the necessary dosh on the spot. In smartphone terms the Note 8 does everything. Its dual lens camera takes a great photo even when zoomed in, its huge 6.3in screen is an awesome surface to work across and relax with, and that S Pen remains a smart accompaniment to ridiculously powerful package. Only some hit and miss facial recognition holds this phone back from being a perfect all-rounder. So would I buy a Note 8? No. It’s a bit too big for me too comfortably hold, and I’m not going to use its stylus in the long run. Still, you can’t help hold this phone and be impressed by just how much it’s capable of. For anyone in need of a super phone, there is no better alternative. Read more at https://www.stuff.tv/samsung/galaxy-note-8/review#qFfFadsLivJwUDjc.99

Stuff.tv
Review: Samsung Galaxy Note 8
10,0
6-9-2017
v3.co.uk

Yes, it's a large smartphone - probably too large for most people's uses, and that criticism extends to the price. However, if you are after a 'phablet' sized smartphone this is probably the very best that your money can buy. The display is genuinely stunning, its performance class-leading and the S Pen works exceptionally well. If you really must spend close to £900 or your or someone else's money on a smartphone, you won't be disappointed with the Samsung Galaxy Note 8

v3.co.uk
Samsung Galaxy Note 8
9,0
6-9-2017
Pocket-lint.com

There's no doubt that the Samsung Galaxy Note 8 is one of the best phones of 2017. It takes everything that the Galaxy S8+ offers and pushes it a little further. This is bigger, a touch more powerful, packs in more camera and adds the S Pen, as well as offering Mobile HDR support for better entertainment.

Pocket-lint.com
Galaxy Note 8
9,0
6-9-2017
Theinquirer.net

Samsung had its work cut out with the Galaxy Note 8. Not only did it have to convince buyers that, er, it's not going to explode, it also arrives on shelves just days after the launch of Apple's iPhone 8.

Theinquirer.net
amsung Galaxy Note 8
9,0
6-9-2017
Wired.co.uk

The dual cameras make the Note 8. Without them, it’s a rehashed S8 with a pen. With them it’s a photographer's dream. Sure, it’s expensive, but if you’re spending big on a smartphone – especially an Android one – this is the one. Calmer heads will wait for the iPhone 8 and Pixel 2 reveals before deciding, but Apple and Google will do well to beat the Note 8.

Wired.co.uk
Samsung Galaxy Note 8
9,0
6-9-2017
Cnet.co.uk

The Good The Galaxy Note 8 tops Samsung's already excellent S8 and S8 Plus with dual cameras and a boatload of stylus tricks. It's the most feature-rich Android phone you can buy. The Bad An expensive phone, the Note 8 has more features than most people will need. Samsung's portrait mode can be finicky. The poorly placed fingerprint reader repeats the Galaxy S8's worst design flaw. The Bottom Line The Galaxy Note 8 retakes the throne as the ultimate Android phone for now, but some intense competition is just over the horizon.

Cnet.co.uk
Samsung Galaxy Note 8 review
8,0
6-9-2017
ITPro.co.uk

The Samsung Galaxy Note 7 is a truly excellent phone - but unless you really need a stylus, there's little here to elevate over the similarly-superb Galaxy S8.

ITPro.co.uk
Samsung Galaxy Note8 review – a big phone with huge capabilities
9,0
8-9-2017
Techguide.com.au

Samsung Galaxy Note8 review – a big phone with huge capabilities

Techguide.com.au
Bigger, better, less flammable
8,0
8-9-2017
Expertreviews.co.uk

On initial impressions, the Galaxy Note 8 looks ready to take the smartphone world by storm. It’s a stunning handset, both to gawk at and to clutch in your palms. Its bezel-less display is on par with the dazzling beauty of the Galaxy S8, and with bang-up-to-date internals, new and improved S Pen features and fancy dual rear cameras, the Note 8 is the crème de la crème of smartphone flagships. Samsung has a lot to prove if it wants to rehabilitate the Note brand. But with the Note 8, I’d say it has every chance of success. If only it weren't so ludicrously expensive.

Expertreviews.co.uk
Samsung Galaxy Note 8 : moins dominateur que le Note 7
8,0
14-9-2017
Lesnumeriques.com

Le Samsung Galaxy Note 8 reste une référence dans le monde des smartphones à très grand écran et les amoureux de son stylet seront ravis de le retrouver. On peine tout de même un peu à comprendre son positionnement face à un Galaxy S8+, presque aussi grand et tout aussi bon, voire meilleur sur certains points. Le double module photo qui manque de maîtrise n'est pas un argument suffisant pour justifier un tel écart de prix à nos yeux.

Lesnumeriques.com
Galaxy Note 8 im Test: Der Riese bleibt ein Riese
8,5
15-9-2017
Netzwelt.de

Das Galaxy Note 8 bietet vieles, was die Fans an der Serie so lieben: einen großen Bildschirm, einen hochsensiblen Bedienstift und exzellente Hardware. Auf der Strecke bleibt die überdurchschnittliche Akkulaufzeit, hier ist das Galaxy Note 8 nur noch ein gewöhnliches Smartphone. Samsung verpasst zudem die Chance, das XXL-Smartphone "kompakt zu machen". Trotz Infinity Display ist das Note 8 ein echter Klopper, der sich nur schwer mit einer Hand bedienen lässt.

Netzwelt.de
Samsung Galaxy Note 8 (Handy)
9,7
17-9-2017
Chip.de

Das Galaxy Note 8 räumt in unserem Test ab: Es ist Samsungs aktuell größtes, mit 999 Euro teuerstes und bestes Smartphone. Dabei bleiben die Maße im Vergleich zum Galaxy S8 Plus und iPhone 7 Plus noch moderat. Ein echtes Highlight ist das wunderschöne, randlose Display sowie die Kamera mit Doppellinse mit 2x-Zoom. Gut gefallen uns auch die neuen S-Pen-Funktionen. Beim internen Speicher hätte sich Samsung angesichts des Preises großzügiger zeigen können. Schade auch, dass zum Markstart noch Android 7 und nicht das neue Android 8 Oreo auf dem Gerät läuft.

Chip.de
Samsung Galaxy Note 8 review: Samsung's pricey flagship is still cheaper than an iPhone X
8,0
18-9-2017
Alphr.com

The Samsung Galaxy Note 8 is a simply excellent smartphone, but then we expected no less. Samsung has taken the best plus-sized smartphone ever and made it even better with a slightly bigger display, a superb dual camera that sets a new standard for smartphones and an even better stylus implementation. The battery life is slightly disappointing, though, but fattest fly in the ointment is the price. At £869 inc VAT SIM free you’ll not get much change from £50 per month if you’re looking at purchasing on contract. That, to my mind, is far too much for a phone, even one as good as this and, even you wait a month or two for the price to fall, it’s probably still going to be ludicrously expensive. Good as it is, then, the Note 8 is a phone only for those who don’t care about the price and want the very best. For everyone else, there’s the 5.7in Samsung Galaxy S8 which is very, very nearly as good and now around £300 cheaper.

Alphr.com
Samsung Galaxy Note 8
9,0
19-9-2017
TrustedReviews.com

A worthy comeback for the Galaxy Note brand. The Note 8 has an excellent camera and stunning display, but the battery could be better.

TrustedReviews.com
Samsung Galaxy Note 8 review
10,0
19-9-2017
Whathifi.com

The Note 8 is arguably not a phone for everyone, but that doesn’t make it any less brilliant. It’s been built from the ground up after a tricky year, and is all the better for it. There’s little to take issue with for that reason, though its battery life should be better. It’s not a deal-breaker (as any iPhone user will attest to), but for a phone as powerful as this, it would be good to have a battery with longevity to match. Perhaps the biggest problem for the Note 8, though, is its price. At almost £900 SIM-free, it’s no small outlay - especially when the equally excellent 6.2in Galaxy S8+ is £100 less. But after a year of waiting, the addition of the dual camera, more advanced S Pen functionality and an even bigger screen are sure to have Note fans chomping at the pre-order bit. If you’re looking for a big-screen phone, this has to be very high on the shortlist.

Whathifi.com
Samsung Galaxy Note 8 - Onnotezakelijke smartphone
7,0
26-9-2017
Computer! Totaal

Samsung is zelf de grootste concurrent van de Note 8. Dat klinkt gek, maar door het bestaan van de Galaxy S8+ valt een aanschaf van de Note lastig goed te praten, omdat deze een flinke klap duurder is. Maar dat maakt de Note 8 natuurlijk geen slecht toestel. Integendeel. De (waterdichte) bouw, de topcamera, het scherm en de topspecificaties maken het toestel echt de moeite waard. De enorm hoge prijs en de (vooralsnog) ondermaatse assistent zijn echter wel even slikken.

Computer! Totaal
Samsung Galaxy Note 8
9,0
3-10-2017
NotebookCheck.net

Samsung has again launched a superb product with the Galaxy Note 8 and there is no real alternative phablet for fans of the S Pen. The handset comes with an outstanding configuration. However, the manufacturer could have gladly been a bit more generous with the internal storage in view of the price.

NotebookCheck.net
Samsung Galaxy Note8 review: An awesome phone with some design flaws
9,0
8-10-2017
Neowin.net

Ultimately, the Samsung Galaxy Note8 is an excellent device, but considering the $930 price tag, should you buy it? The answer is pretty simple; if you want the S Pen, then it's a hard yes. I expressed some dissatisfaction with the design of the handset, that the lack of bezels and the narrowness of the aspect ratio make it hard to write. This will probably be solved if you plan on putting the phone in a case. There also simply aren't a lot of other options if you want a handheld note-taking device, so if you care about handwritten notes, then the Note8 is for you. If you don't care about taking notes, writing on a photo to send an animated GIF, or marking up a screenshot, then the answer is probably a soft no. You'd be better served by a Galaxy S8 or an LG V30, and if you really want Samsung's software and the dual camera, the Galaxy S9 will be available in the spring with those features and more powerful hardware. I think that the Samsung Galaxy Note8 is an excellent choice; with Samsung Pay, the S Pen, DeX, and a fantastic camera, it feels like the ultimate phone. But when you take away the need for the S Pen, it's hard to justify the price.

Neowin.net
Samsung makes a serious comeback with the Note 8—here's why we love it
9,9
16-10-2017
Reviewed.com

De Note 8 is een van de best presterende smartphones die we ooit hebben gebruikt.

Reviewed.com
Samsung Galaxy Note 8: The best smartphone for zoom
9,4
19-10-2017
dxomark.com

Achieving an overall DxOMark mobile score of 94 points, the Note 8 becomes the new joint leader for smartphone image quality alongside Apple’s iPhone 8 Plus. A phenomenal photo sub-score that breaks new ground as the first smartphone to hit 100 points makes the Note 8 the current class-leader for stills, thanks to excellent zoom quality, good noise reduction and detail preservation, as well as fast and accurate autofocus. The Note 8 doesn’t quite match the same heights for video, where its sub-score of 84 is a little behind the best performers, such as the Google Pixel with 91 points, or the iPhone 8 Plus and the HTC U11, both with 89. It’s still a very capable device for video, however, with its key strengths being good exposure with fast convergence, fast and stable autofocus, as well as good noise reduction, white balance, and color rendering.

dxomark.com
Samsung Galaxy Note 8 im Test
8,8
6-11-2017
Connect.de

Am Ende reicht es so „nur“ für Platz 2 in der Bestenliste, den sich das Note 8 mit Huaweis P10 teilt. Wer auf komfortable Stiftbedienung setzt, liegt beim Galaxy Note 8 goldrichtig. Mit welcher Konstanz Samsung ein Topgerät nach dem anderen raushaut – das vedient Respekt.​

Connect.de
Samsung Galaxy Note 8
9,0
1-12-2017
TrustedReviews.com

A worthy comeback for the Galaxy Note brand. The Note 8 has an excellent camera and stunning display, but the battery could be better.

TrustedReviews.com
Samsung Galaxy Note 8
9,0
31-1-2018
Pocket-lint.com

There's no doubt that the Samsung Galaxy Note 8 is one of the best phones of 2017. It takes everything that the Galaxy S8+ offers and pushes it a little further. This is bigger, a touch more powerful, packs in more camera and adds the S Pen, as well as offering Mobile HDR support for better entertainment.

Pocket-lint.com
Samsung Galaxy Note 8; Een ijzersterke return van Samsung
7,8
13-2-2018
BesteProduct.nl

De Samsung Galaxy Note 8 moest het debakel van Samsungs grootste telg van vorig jaar doen vergeten. Het feit dat de Note 7 spontaan in je broekzak kon exploderen, leverde het terecht het predikaat ‘slechtste product van 2016’ op. Samsung komt met de Note 8 gelukkig ijzersterk terug en laat zien nog steeds in staat te zijn één van de beste ‘phablets’ te kunnen maken. Designtechnisch, hardwarematig en featurewise is dit de beste Note die het bedrijf ooit produceerde. Daar staat echter tegenover dat het tevens de grootste en zwaarste editie is die ooit van de fabrieksband kwam gerold en doet het stevige prijskaartje je wel even twee keer met je ogen knipperen. Helemaal omdat Samsung met de S8 Plus een vergelijkbaar toestel op de markt bracht waar je momenteel € 200,- minder voor betaald. Daarvoor moet je wel bereid zijn de S-Pen in te leveren. Bedenk je daarom van te voren heel goed of jij dat kekke pennetje wel echt nodig hebt.

BesteProduct.nl
Samsung Galaxy Note 8
9,0
11-6-2018
Cnet.co.uk

The Good The Galaxy Note 8 is still a terrific phone in 2018, with dual cameras and a boatload of stylus tricks. It's currently the most feature-rich Android phone you can buy. The Bad Expensive by any measure, the Note 8 has more features than most people will need. Samsung's portrait mode can be finicky. The poorly placed fingerprint reader repeats the Galaxy S8's worst design flaw. The Bottom Line With the Galaxy Note 9 just around the corner, now's a bad time to buy a new Galaxy Note 8 -- wait for the Note 9 to go on sale and the Note 8's price will surely drop.

Cnet.co.uk
Magazine testen
Nog geen testen in magazines gevonden.
1,5
Prijs / kwaliteit
In vergelijking met andere Smartphones betaal je voor de Samsung Galaxy Note 8 te veel geld. Dit product is slecht beoordeeld en / of verouderd. Bekijk de nieuwste Smartphones.
expertscore
4,8
laagste prijs
€ 505,00
prijs/kwaliteit
1,5

Laagste prijzen Samsung Galaxy Note 8


Samsung Galaxy Note 8 uitvoeringenSpecificaties van Samsung Galaxy Note 8

Algemene Kenmerken

Type/soort
smartphone
Dual SIM
Nee , Ja
Type simkaart
nanoSIM
Mobiel
3G, 4G
Kleur(en)
zwart , blauw , goud
Kleur(en) benaming
midnight black , maple gold
Fabrikant kleur(en)
zwart , blauw , goud
Vorm/ontwerp
rechthoek
Bescherming
waterbestendig, spatwaterdicht, stofbestendig, stofafstotend
Internationale veiligheidscode (IP)
IP68
Abonnementstype
geen abonnement
Datanetwerk
LTE (4G), 4G
Testoordeel
CE

Algemeen

EAN
, 8806088926858 , 8806088964706 , 8806088926131 , 8806088979212 , 8806088998138 , 3561292273338 , 8806088994536 , 5413729231795 , 8806088960043 , 8806088966380 , 8806088990743 , 8806088994550 , 8806088998152 , 8806088990767 , 3561292273314 , 8033779041235 , 8806088879093 , 8801643094430 , 8806088966427 , 5413729231788 , 8806088949673 , 8806088937212 , 8806088941295 , 8806088939582 , 3561292273291
Partnumber
N950FD , SM-N950FZKA , SM-N950FZBA , SM-N950FZDDPHN , SM-N950FZKDPHN , SM-N950FZKAXEU , SM-N950FZKAXEF , SM-N950FZKDLUX , 773831 , F-SMN950BL , SM-N950FZDAXEU , SM-N950FZDAXEF , SM-N950FZDA , , 773833
Toelichting partnumber
-
Releasedatum
October 2017 , August 2017 , June 2018
Introductie model
2017 , 2018

Display

Type display
SAMOLED
Scherm vorm
curved
Schermgrootte
6,3 inch
Schermresolutie
2960 x 1440
Pixeldichtheid
521 ppi
Touchscreen
Ja
Touch screen type
capacitief
Touch technologie
multi-touch
Aantal kleuren
16 miljoen kleuren , 16.78 miljoen kleuren

Mogelijkheden Apparaat

SMS
Ja
MMS
Ja
Mobile chat
Ja
Ondersteunde videoformaten
AVI, MKV, 3GP, FLV, M4V, MP4, WMV, WEBM, ASF, 3G2
E-mail
Ja
Wallpapers toevoegen
Ja
Call omschakelen
Ja
Gesprek in de wacht zetten
Ja
Gesprekstijd timer
Ja
Wachtstand
Ja
Conferentiegesprek mogelijk
Ja
Nummerherkenning
Ja
Instant messaging (IM)
Ja
Snelkiezen
Ja
Ondersteuning voor contactgroepen
Ja
Vliegtuigmodus
Ja
Modem (tethering)
Ja
Ondersteunde beeldformaten
JPG, BMP, GIF, PNG

Aansluitingen En Interfaces

Aansluitingen
wifi, bluetooth, NFC, USB, hoofdtelefoon
Wifi
Ja
Wi-Fi Direct
Ja
WLAN type
802.11a, 802.11b, 802.11g, Wi-Fi 5 (802.11ac), Wi-Fi 4 (802.11n)
Bluetooth
Ja
Bluetooth-versie
5.0
Near Field Communication (NFC)
Ja
USB poort
Ja
USB-connectortype
USB Type-C
USB versie
3.2 Gen 1 (3.1 Gen 1) , 3.1 (3.1 Gen 1)
Hoofdtelefoon aansluiting
3,5 mm
Bluetooth-profielen
A2DP, AVRCP, HFP, HSP, HOGP, MAP, OPP, Pan, PBAP , HID

Prestaties

Opslagcapaciteit
64 GB
Werkgeheugen (RAM)
6 GB
Besturingssysteem
Android 7.1.1 , Android
Operating systeem versie
7.1.1
Processor(en)
4 (quad-core)
Processor
Samsung Exynos
Processor frequentie
2,3 Ghz
Processor model
8895
Coprocessor
Ja
Compatibele geheugenkaarten
MicroSD (TransFlash)
Maximale capaciteit van de geheugenkaart
256 GB
2G frequenties
850, 900, 1800, 1900
3G frequenties
850, 900, 1900, 2100
4G frequenties
850, 900, 1800, 1900, 2100, 800, 700, 2600, 2300, 2500
2G standaarden
GSM
3G standaarden
WCDMA, UMTS, TD-SCDMA , HSPA
4G standaarden
LTE
Opslag uitbreidbaar
Ja
Bit variant
Ja bit

Opties

Opties
touchscreen, gps, vingerafdrukscanner , draadloos opladen , FM-radio
Vingerafdrukscanner
Ja
GPS
Ja
Gyroscoop
Ja
GLONASS
Ja
Videobellen
Ja
Trilfunctie
Ja
Omgevingslichtsensor
Ja
Orientatie sensor
Ja
Locatie positie
Ja
Assisted GPS (A-GPS)
Ja
Barometer
Ja
Geotagging
Ja
Wi-Fi positionering
Ja
Personalisatie
iconen, menu, snelkoppelingen
Bescherming
waterbestendig, spatwaterdicht, stofafstotend
Draadloos opladen
Ja
Radio
Ja
USB geheugen
Ja
Nachtmodus
Ja
Tweede scherm
Nee , Ja

Camera(S)

Camera opties
autofocus, dubbele camera (rear) , gezichts detectie , lach detectie , front camera
Type camera achterzijde
dubbele camera
Resolutie camera (front)
8 MP
Resolutie camera achterzijde (numeriek)
12 megapixel
Resolutie tweede camera achterzijde (numeriek)
12 pixels
Optische zoom
2 x
Digitale zoom
10 x
Video recording
Ja
Beeldverhouding
18.5:9 , 16:9
Resolutie bij opnamesnelheid
3840x2160@30fps
Ondersteunde formaten
1080p, 2160p , 720p
Automatisch scherpstellen
Ja
Sluitertijd camera voorzijde
1,7 sec
Sluitertijd camera achterzijde
1,7 sec
Sluitertijd tweede camera achterzijde
2,4 sec
Flash type
LED
Video-opname modi
1080p, 720p, 2160p
Gezichtsdetectie
Ja
Inclusief camera
Ja
Camera voorzijde
Ja
Cameratype voorkant
enkele camera
Rear camera resolution
4128 x 3096 pixels
Lach detectie
Ja
Opname resolutie (video)
1920 x 1080 pixels
Zoommogelijkheid
Ja
Max. framerate
30 fps, 240 fps
Beeldstabilisator
Ja

Geluid

Luidspreker
Ja
Ondersteunde audioformaten
AAC, MP3, WMA, AMR, M4A, FLAC, WAV, MIDI, OGG, APE, OGA, AWB, IMY, Midden, MXMF, OTA, RTTTL, RTX, XMF, 3GA
Microfoon mute
Ja

Energie

Continue audio-afspeeltijd
47 uur
Continue video-afspeeltijd
16 uur
Gesprekstijd
1320 min
Browsing tijd (3G)
12 uur
Browsing tijd (4G)
13 uur
Browsing tijd (Wi-Fi)
14 uur
Accu capaciteit
3300 mAh
Body SAR
1,29 W/kg, 0,425 W/kg, 0,492 W/kg
Hoofd SAR
0,173 W/kg, 0,477 W/kg, 0,621 W/kg
Accu type
Lithium-Ion (Li-Ion)

Inhoud En Afmetingen

Hoogte
16,25 cm
Breedte
7,48 cm
Diepte
0,86 cm
Gewicht
195 gram

Meegeleverd

Adapter meegeleverd
Ja
Meegeleverde kabels
USB Type-C , USB
Snelstartgids
Ja
Google applicaties
Gmail,Google Calendar,Google Play
Garantiekaart
Ja
Inclusief headset
Ja

Extra

Diepte
8,6 mm
Breedte
74,8 mm
Prijzen en beoordelingen
Aantal winkels
1
Beoordeling experts
4,8
Beoordeling consumenten
9,0
Prijs / kwaliteit
1,5