Volg ons
Alle uitvoeringen (3)

Samsung Galaxy Note 9

Laagste prijs
Naar de laagste prijs
Bestel- en levertijden Beschikbaar in 3 uitvoeringen:

Voor- en nadelen van de Samsung Galaxy Note 9

Voordelen

  • Uitstekende camera
  • Geweldig (groot) scherm
  • Mooi design met afgebogen schermranden
  • Smartthings-app verbazingwekkend goed
  • Uitstekende audiokwaliteit en degelijk design
  • S Pen en innovatief

Nadelen

  • Hartslagmeter compleet overbodig
  • Veel onnodig voorgeïnstalleerde apps
  • Bixby voegt niets toe

Onze test
Consumententest | op
7,8

Samsung Galaxy Note 9: Paradepaardje Samsung maakt indruk

8 - Score Badge BesteProduct.nl

Met de Galaxy Note-serie slooft Samsung zich enorm uit. Dit toestel heeft krachtigste specificaties binnen de lijn en kenmerkt zich door een groot scherm en stylus. De Galaxy Note9 beschikt over een grote accu, een geweldige camera en veel opslagruimte voor apps, foto’s, muziek en video’s. Er zijn nauwelijks grote nadelen te noemen, mits je met het formaat van 6,4 inch om kunt gaan. De prijs van (inmiddels) 770 euro is fors, maar vinden we goed te behappen als je kijkt naar wat je ervoor krijgt.

Van Motorola’s met uitvouwantenne, naar 3310’s, Windows Mobile PDA’s, BlackBerry’s tot moderne smartphones. Ik heb overal mee rondgelopen. Sinds 2010 review ik (voornamelijk) smartphones voor verschillende techmerken, zoals Computer!Totaal en BesteProduct.
Joris Peterse
Joris Peterse
Haarlem • 4 reviews
Consumententester
vanaf 579,00
Van Motorola’s met uitvouwantenne, naar 3310’s, Windows Mobile PDA’s, BlackBerry’s tot moderne smartphones. Ik heb overal mee rondgelopen. Sinds 2010 review ik (voornamelijk) smartphones voor verschillende techmerken, zoals Computer!Totaal en BesteProduct.
Joris Peterse
Joris Peterse
Haarlem • 4 reviews
Consumententester
10,0
Multimedia
(Weging 15%)
Multimedia is het gebied waar de Note9 het beste op scoort. Gebruik je je smartphone graag om foto’s te maken, video te kijken of te gamen? Dan heb je met de Note9 de beste smartphone in huis. Over de dualcam kunnen we kort zijn: deze is hetzelfde als die van de Galaxy S9+, waarvan we de camera uitriepen tot beste smartphonecamera van 2018. Het amoled-scherm is prachtig en enorm groot (6,4 inch), maar wordt door een alternatieve beeldverhouding en gebogen schermranden zoveel mogelijk in toom gehouden. Niet geschikt voor iedere broekzak, maar maak je graag gebruik van de meegeleverde stylus dan heb je veel oppervlak voor je krabbels en tekeningen. Video’s kijken en games spelen is dankzij dit scherm een genot. De krachtige specs en grote accu zorgen ervoor dat je zo lang mogelijk kunt genieten. Op multimedia-gebied heeft Samsung nog een ander konijn uit de hoed getoverd: Dex. Een kabeltje waarmee je je Note9 aan een groot scherm koppelt, zodat je Note9 een volwaardige desktop-pc wordt. Niet alleen handig om je films en games naar het grote scherm te krijgen, maar ook om een volwaardig werkstation in je broekzak te hebben.
8,0
Bouwkwaliteit / design / hardware
(Weging 15%)
Samsung-smartphones hebben een mooi en uniek ontwerp met afgebogen schermranden en geen fratsen als scherminkepingen. De bouwkwaliteit is ook erg luxe, alhoewel de glazen behuizing natuurlijk erg kwetsbaar is en gevoelig maakt voor vieze vingerafdrukken. Gezien de prijs van het toestel is een hoesje om de Galaxy Note9 zeker aan te bevelen. De Note9 is groot en daarmee lang niet compatible voor iedere broekzak of handtas. Samsung maakt zijn smartphones uitzonderlijk compleet: naast de krachtigste specificaties, krijg je veel opslagruimte dat je nog kunt uitbreiden ook. Er is gewoon een koptelefoonpoort aanwezig, biometrische ontgrendeling, en veel meer. Niet alles is even nuttig. Denk aan de compleet overbodige hartslagmeter naast de camera en de Bixby-knop aan de zijkant van de smartphone, die je direct naar de ingebouwde assistent van Samsung stuurt.
6,0
Software / besturingssysteem
(Weging 20%)
Natuurlijk draait ook de Galaxy Note op Android, dat redelijk wordt bijgehouden door Samsung met updates. Aan Android is veel gesleuteld. Zo noemde ik Dex net al als functie, maar er zijn natuurlijk veel apps om alles uit de stylus te halen op het gebied van krabbels en notities. Sterker nog: Je kunt de stylus nu bijvoorbeeld gebruiken om de camera op afstand te bedienen. Een gimmick? Misschien wel een beetje. Handiger is het bijvoorbeeld om met het knopje op de pen door Powerpoint-presentaties te bedienen. Het houdt wel in dat de stylus een accuutje heeft. Deze wordt handig draadloos opgeladen wanneer je de stylus in het toestel steekt. Ook op softwaregebied wil Samsung zo compleet mogelijk zijn. Dat is handig in het geval van de Smartthings-app, waarmee je alle verbonden apparatuur in je huis bedient (waaronder je smart-tv!): deze werkt verbazingwekkend goed. Helaas is het ook nadelig. Je krijgt een hoop onnodige apps voorgeïnstalleerd. Dat is een toestel in deze prijsklasse onwaardig. Zo zijn er twee browsers, twee fitnessapps, twee appstores, twee mailapps, enzovoort. In de instellingen maakt Samsung het bonter, door onder apparaatbeheer misleidende antivirus en onnodige werkgeheugen-optimalisatie toe te voegen. Door het op deze manier te vermommen is het niet uit te schakelen. Het vervelendst is de assistent Bixby, die eigenlijk niets toevoegt.
9,0
Internet / social media / bellen
(Weging 20%)
De Note9 is voor alle taken geschikt, wanneer je handen, broekzak en tas ook het formaat van de smartphone aan kunnen. Het verlengde scherm is handig bij het browsen, en het doornemen van je tijdlijn op Twitter, Facebook en Instagram. De dualcam bestaat uit twee lenzen met verschillende focuspunten, zodat je in kunt zoomen zonder kwaliteitsverlies. Ook ziet de camera meer dan je zelf ziet in donkere omgevingen. Dit levert altijd goede plaatjes om te delen op social media. De Snapchat-achtige filters en AR Emoji zijn echter wel wat misplaatst.
8,0
Gebruikservaring
(Weging 20%)
Ga voordat je een Galaxy Note9 koopt na of de stylus echt van meerwaarde voor je is. Er zijn namelijk veel andere smartphones met krachtige hardware en een groot scherm zonder stylus. Die zijn vaak een stuk aantrekkelijker geprijsd. Denk aan de OnePlus 6 of de Huawei Mate-serie. In de praktijk is de Note9 een heerlijk toestel om te gebruiken, omdat het toestel zo compleet is. Alles draait snel en de accuduur is om over naar huis te whatsappen. Enige hinder ondervonden we wel van de Bixby-knop die je niet kunt uitschakelen of anders kunt instellen. Je drukt hem snel al per ongeluk in, waardoor je steeds maar weer bij de Samsung-assistent uitkomt. En dat terwijl de kans er dik in zit dat je hier helemaal niet hoeft te wezen. Bloatware, maar dan in de vorm van een fysieke knop.
5,0
Prijs
(Weging 10%)
De tijden dat Samsung over de schutting keek bij Apple voor het maken van zijn smartphones is echt al heel lang voorbij. Toch is er een eigenschap die steevast wordt overgenomen: de prijs. Ook die van de Note9 is weer erg hoog. Het basismodel kost duizend euro. De uitvoering met twee extra gigabyte aan werkgeheugen en 512GB (!) opslag kost zelfs 1249 euro. Gelukkig gaat dit om adviesprijzen. Want geduld loont vaak bij Samsung-smartphones. Na een paar maanden is de prijs namelijk al gezakt tot 770 euro. Dat is nog altijd fors, maar al een stuk beter te behappen.

7,8
Eindscore test
Samsung Galaxy Note 9

Reviews van de Samsung Galaxy Note 9

Gemiddelde score gebruikers

10,0
De Samsung Galaxy Note 9 is nog niet vaak gereviewed maar het begin is uitstekend met een voorlopige score van 10,0. Voor een goed beeld van deze Smartphone zijn meer reviews nodig.
Deel het. Review je product op BesteProduct.nl
Zoveel redenen om een review te schrijven. Deel je ervaringen op BesteProduct.nl
Toon:
10,0
Een ontzettend fijne smartphone, nu 3 maanden ...
Door Marian op 14-6-2019

Een ontzettend fijne smartphone, nu 3 maanden in bezit en nog iedere dag heel blij mee. Hij is nel, hele goed accu gaat anderhalve dag mee en vele leuke snufjes

- - -

In bezit: paar maanden
Via Kieskeurig.nl

10,0
prachtig toestel met ongekende mogelijkheden, super snel, ...
Door Ron Kremer op 8-3-2019

prachtig toestel met ongekende mogelijkheden, super snel, goed formaat de s pen doet goed zijn werk, deze telefoon in een must have

- - -

In bezit: paar dagen
Via Kieskeurig.nl

Toon meer reviews

Testen van Samsung Galaxy Note 9
Gemiddelde score redacteuren
6,0
De redactie van BesteProduct.nl test producten en verzamelt testen van andere experts online en uit magazines. We voegen die testen samen tot de unieke BesteProductScore om te laten zien hoe goed een product is.
Voor Samsung Galaxy Note 9
Aantal testen:
22
Genormeerde score:
7,8
Actualiteit van de testen
77 %
Actuele expertscore
6,0
Hieronder een beknopt overzicht van testen door redacteuren van de Samsung Galaxy Note 9.
Website testen
Wat vonden andere testers van de Samsung Galaxy Note 9? Onze eigen test van de Galaxy Note 9 staat hier ook tussen omdat de score wordt meegenomen in de berekening van de BesteProductScore.
Samsung Galaxy Note 9
8,0
15-8-2018
androidplanet.nl

Onze eerste indrukken van de Samsung Galaxy Note 9 zijn grotendeels positief. Hoewel het design nauwelijks is veranderd, blijft de Galaxy Note 9 een fraaie smartphone die bovendien voorzien is van lekker krachtige hardware. Daarnaast is de 4000 mAh-accu een flinke stap vooruit, werkt de vingerafdrukscanner fijner en is de camera weer een stukje verbeterd.

androidplanet.nl
Samsung Galaxy Note9
9,0
4-9-2018
Gadgetgear.nl

De Samsung Galaxy Note9 is qua design misschien een beetje saai, maar het heeft eindelijk de accuduur waar we bij de Note8 al op hoopten. Dit is pure productiviteit. Hoewel Samsung duidelijk haar best heeft gedaan een enorm krachtig toestel neer te zetten, zien we in de benchmarks toch dat de Exynos chipset het niet echt trekt ten opzichte van de Qualcomm Snapdragon 845. Jammer. De S-Pen is wel weer een enorme verbetering en de camera is, ten opzichte van de kleinere Galaxy S9, een flinke verbetering. Er liggen dus wat verbeterpuntjes, maar als je een smartphone met een stylus en een hoog entertainmentgehalte zoekt, zal deze niet teleurstellen.

Gadgetgear.nl
Indrukwekkende alleskunner
8,0
7-9-2018
Allaboutphones.nl

Wil je écht het beste van het beste of vind je de S Pen een belangrijke extra, dan zou ik zeggen: ga ervoor. De Note 9 zal je zeker niet teleurstellen. Maar als je genoegen wilt nemen met iets minder zou ik toch sterk overwegen om voor de S9 Plus of een ander iets goedkoper toestel te gaan.

Allaboutphones.nl
Review: Samsung Galaxy Note 9 – de beste Note tot nu toe
8,5
12-9-2018
Tabletsmagazine.nl

De Samsung Galaxy Note 9 is geen goedkopere smartphone: met 999 euro op het prijskaartje moet je er wel zeker van zijn dat je een goede smartphone in huis haalt. Gelukkig stelt het bedrijf ons ook dit keer niet teleur. Wanneer je de Note 9 als zelfstandig apparaat bekijkt en dus geen vergelijkingen trekt met de Note 8 of Galaxy S9+, dan kunnen we stellen dat dit één van de betere Android-smartphones van dit moment is. Niet de beste van alle Android-smartphones wat ons betreft, maar wel de beste in zijn soort en prijsklasse. Als je dan toch die vergelijkingen trekt met andere high-end Samsung-modellen, dan moeten we concluderen dat de verschillen soms ver te zoeken zijn. Het scherm is groter, het opslaggeheugen is standaard meer en de stylus is veel uitgebreider dan het vorige Note-model, maar voor de rest is dit een Samsung Galaxy S9+ met een extraatje. Dat klinkt een beetje oneerbiedig, maar het heeft er wel alle schijn van als je kijkt naar de cameramodule, de toevoeging van AR Emoji en dezelfde Bixby-mogelijkheden. De stappen zijn niet heel erg groot. Mag je dat verwachten van smartphones die zo vlak na elkaar op de markt worden uitgebracht? Misschien niet, maar voor het bedrag van bijna duizend euro mag je wel hoge eisen stellen. Dat gezegd hebbende is de Note 8 ook nog altijd een prima alternatief voor de Note 9, vanwege zijn specs en praktische mogelijkheden. Zoek je echter een ietwat snellere en slimmere smartphone met een standaard meegeleverde en multifunctionele bluetooth-accessoire, dan ben je aan het juiste adres bij de Samsung Galaxy Note 9.

Tabletsmagazine.nl
Review Samsung Note 9
10,0
7-2-2019
alpha-audio.nl

Een smartphone testen op het Alpha platform bleek een logische stap te zijn. Het dagelijkse gebruik van audio en de besturing er omheen verloopt al via een smartphone of tablet. Echter zoeken wij wel naar kwaliteit. Die hebben we gevonden in de Samsung Galaxy Note 9. Een geweldig toestel dat zich in vele opzichten onderscheid van de rest. De Samsung Galaxy Note 9 is een betrouwbare en innovatieve partner op het gebied van audio. Stiekem willen wij niet meer zonder.

alpha-audio.nl
Samsung Galaxy Note 9
9,0
16-8-2018
Cnet.co.uk

The Good The Samsung Galaxy Note 9 is a big, beautiful phone with top-tier specs including a massive battery and internal storage that starts at 128GB. The new S Pen doubles as a wireless remote for taking long-distance selfies. The Bad It's expensive and offers few real innovations over last year's Note 8. The fingerprint reader is uncomfortably close to the camera. The Bottom Line The ultrapricey Note 9 is one of the year's best phones. But unless you're in dire need of an upgrade, the smart move is to wait for what the next iPhone, Pixel and even Galaxy S10 bring.

Cnet.co.uk
Samsung Galaxy Note 9 review
8,0
17-8-2018
Digitaltrends.com

The Galaxy Note 9 is sandwiched in Gorilla Glass 5, which is strong, but it likely won’t survive a drop without suffering scratches or cracks. We strongly recommend grabbing a case. The phone is thankfully IP68 water- and dust-resistant, so it should survive a drop in the pool. You should expect to see this phone receive two Android version upgrades, and we expect the phone to last more than four years. Should you buy it? Yes. If you love big phones — and the S Pen’s new functions appeal — you’ll be thrilled with the Note 9.

Digitaltrends.com
SAMSUNG GALAXY NOTE 9 REVIEW: MORE, MORE, MORE
8,5
17-8-2018
Theverge.com

The Note 9 rightfully represents the pinnacle of Samsung’s smartphone line. It’s the best of everything, from display, to battery life, to performance and so on. It will likely be at the top of many best smartphone lists this year. But it doesn’t come without compromises. It is a giant phone, which makes it a non-starter for a lot of people. It has a lot of features that most people will either ignore or find little value in. It has far from perfect software and Samsung has a terrible track record with updates. The biggest compromise is in its price, which is hundreds of dollars more than what the very-similar Galaxy S9 Plus sells for right now. The S9 Plus has the same camera system; same processor; a nearly as-big, just as gorgeous display; and basically the same software experience. The Note 9 ups the ante with notably better battery life and the S Pen, but only one of those will be universally appreciated. For the Note 9 to make sense, you need to want more than just “more,” you need to want the most. And having the most will cost you the most.

Theverge.com
Samsung Galaxy Note 9
9,0
22-8-2018
TrustedReviews.com

The best big phone you can buy.

TrustedReviews.com
Galaxy Note 9 im Test: Samsungs Ding-Kong
8,8
22-8-2018
Netzwelt.de

Samsung beseitigt beim Galaxy Note 9 fast alle Schwächen des Vorgängers. Das Handy bietet wieder eine überdurchschnittliche Akkulaufzeit, der Fingerabdrucksensor ist besser erreichbar und dank des neuen Fernbedienungsfeatures werden auch S Pen-Muffel ab und an zum Stylus greifen. Leider ist das Note 9 aber weiterhin alles andere als handlich. Das kann die Konkurrenz besser.

Netzwelt.de
Samsung Galaxy Note 9
9,0
23-8-2018
Pocket-lint.com

The Samsung Galaxy Note 9 is a catalogue of successes. With a premium build, an absolutely excellent screen, a mature software experience, great cameras, all the power you could possibly need, excellent battery life and fabulous AKG-tuned speakers, there's little it gets wrong.

Pocket-lint.com
Genoten!
8,0
24-8-2018
Computer! Totaal

De Samsung Galaxy Note 9 is op veel vlakken het beste wat je nu kunt krijgen: scherm, camera en specificaties. De accuduur is verbeterd ten opzichte van de Note 8 en ook zijn de stylus en Dex waardevolle toevoegingen, maar de Note 8 inruilen voor de Note 9? Daar ga je niet enorm op vooruit. Helaas vult Samsung de smartphone met onnodig veel rommel-apps. Ook de opgedrongen Bixby assistent is onnodig frustrerend. Desondanks is het een van de beste smartphones van het moment, maar daar betaal je wel flink voor.

Computer! Totaal
TEST / Smartphone Samsung Galaxy Note 9 : un sans-faute
10,0
24-8-2018
Lesnumeriques.com

Pas renversant au premier abord, ce Note 9 est finalement un téléphone majeur pour Samsung. À coup de nombreuses petites améliorations, le constructeur est enfin parvenu à réaliser un sans-faute. Le Note 9 est évidemment réservé aux amateurs de smartphone géant. Et parmi ceux-là, on a rarement, si ce n'est jamais, vu un smartphone aussi excellent en tout point.

Lesnumeriques.com
Samsung Galaxy Note 9
8,9
26-8-2018
NotebookCheck.net

Samsung once again delivers the business smartphone of the year, nothing less is to be expected. Even the owners of the Note 8 have a lot to gain by switching to the Note 9. However, this does not have a lot to do with the S Pen: The new remote control functionality is neat, but not revolutionary. What is more important is that the Galaxy Note 9 has a significantly bigger battery than the predecessor, which can last for several days on a single charge.

NotebookCheck.net
Samsung Galaxy Note 9
9,0
28-8-2018
TechRadar.com

The Samsung Galaxy Note 9 is the best smartphone that money can buy. Unfortunately, it's going to take all of your money to buy it (or at least more than you're likely budgeting for a smartphone purchase this year).

TechRadar.com
Samsung Galaxy Note 9
8,0
28-8-2018
Expertreviews.co.uk

Samsung’s Galaxy Note 9 reaffirms the notion that, sadly, smartphone design is plateauing. Even with the introduction of fancy bezel-less 18:9 screens and dual-aperture cameras, phones in 2018 are prosaic, and neither minor camera improvements nor processor upgrades offer quite enough to divert our disappointment. And that’s a real shame, because the Note 9 is an excellent smartphone. Equipped with all the flagship bells and whistles you’d come to expect from a pricey, top-end handset, the Note 9 is undeniably top of its class. It does most things rather well and a handful spectacularly so. There’s just the one thing holding it back; that, at this early stage, there’s so little reason to upgrade from any one of 2017’s best high-end models – especially with that price tag attached.

Expertreviews.co.uk
Samsung Galaxy Note 9 review: As good as it gets
10,0
29-8-2018
Alphr.com

I really don’t have a bad word to say about the Samsung Galaxy Note 9. By every objective metric, it’s as good as it gets. The design is spot on with no compromises on features, the screen is the best in the business, and the camera takes shots that will flatter the photographer no end. The S Pen is a joy to use, and it’s even more useful than before.

Alphr.com
Samsung Galaxy Note 9 review
10,0
12-9-2018
Whathifi.com

But all this tech doesn’t come cheap. The Note 9 is Samsung's most expensive phone yet: the 512GB version will set you back an eye-watering £1099. That's £50 cheaper than the 256GB Apple iPhone X, but still a lot of money for a smartphone, especially when its screen, camera and audio haven’t had any significant updates over the Galaxy S9+. That doesn’t take away from the fact that the Samsung Galaxy Note 9 is a really enjoyable, cutting-edge device. For those wanting a big phone (and all its extras) the Note 9 is easily the best Note that Samsung has produced, and that makes it one of the best Android smartphones around.

Whathifi.com
Samsung Galaxy Note 9 im Test
9,5
25-9-2018
Chip.de

Im Test liefert das Samsung Galaxy Note 9 Topwerte ab – und setzt sich damit sogar vor die stärkste Konkurrenz aus dem eigenen Hause, dem Galaxy S9 (Plus). Wirkliche Patzer erlaubt sich das Galaxy Note 9 somit in keiner Disziplin: Akkulaufzeit, Performance und Ausstattung sind auf herausragendem Niveau. Auch die Kamera überzeugt, leistet sich aber einen kleinen Patzer. Einen echten Fortschritt lässt das Smartphone mit Stiftbedienung aber vermissen.

Chip.de
Samsung Galaxy Note 9 im Test
8,7
10-10-2018
Connect.de

In Summe hat Samsung mit dem Galaxy Note 9 ein starkes Paket geschnürt, das den Vorgänger in den meisten Disziplinen – speziell bei Ausdauer und Speicher – deutlich übertrumpft. Das Huawei P20 ProAnzeige: Zu den besten Technikprodukten auf Amazon [powered by kontextR] kann es zwar nicht vom Thron stoßen, doch Platz 4 ist ihm sicher.

Connect.de
Samsung Galaxy Note 9
8,0
22-10-2018
Theinquirer.net

The Galaxy Note 9 may have more competition in the so-called phablet market, but in our opinion, it still remains king.

Theinquirer.net
Samsung Galaxy Note9 Full Review
9,0
12-11-2018
ephotozine.com

The Samsung Galaxy Note9 offers the largest screen, the latest camera, and the unique Samsung S-Pen, which actually provides some useful advantages, both when using the phone, and when taking photos. The phone is large, with a 6.4inch screen, but for those who like the Samsung Galaxy Note series, this will be welcomed. The cameras perform very well, with useful wide-angle and telephoto cameras on the back, both with optical image stabilisation, and a selfie camera with Auto-Focus, so that no matter what distance you are from the camera, you will look good. The camera has a number of different shooting mode, including manual, and unique to Samsung, you can even change the aperture of the wide-angle camera, with an impressively bright f/1.5 aperture available. The intelligent scene recognition makes it easier to get good shots, and the camera will warn you if you've taken a blurry photo. There's also a generous battery with a 4000mAh rating.

ephotozine.com
Samsung Galaxy Note 9
7,8
28-1-2019
BesteProduct.nl

Met de Galaxy Note-serie slooft Samsung zich enorm uit: de krachtigste specificaties, een stylus (inclusief groot scherm om deze optimaal op te gebruiken), een grote accu, een geweldige camera en veel opslagruimte voor apps, foto’s, muziek en video’s. Er zijn nauwelijks nadelen te noemen, mits je met het formaat van de Samsung Galaxy Note9 om kunt gaan. De prijs van (inmiddels) 770 euro is fors, maar vinden we goed te behappen als je kijkt naar wat je ervoor krijgt.

BesteProduct.nl
Magazine testen
Nog geen testen in magazines gevonden.
2,5
Prijs / kwaliteit
In vergelijking met andere Smartphones betaal je voor de Samsung Galaxy Note 9 te veel geld. Check de testen van Galaxy Note 9, maar overweeg ook om een andere Smartphone te kopen. Er zijn er genoeg.
expertscore
6,0
laagste prijs
€ 579,00
prijs/kwaliteit
2,5

Laagste prijzen Samsung Galaxy Note 9


Samsung Galaxy Note 9 uitvoeringenSpecificaties van Samsung Galaxy Note 9

Algemene Kenmerken

Dual SIM
Ja , Nee
Type simkaart
nanoSIM
Mobiel
3G, 4G
Kleur(en)
zwart , blauw , paars , bruin , koper
Kleur(en) benaming
midnight black , ocean blue , lavender purple
Fabrikant kleur(en)
zwart , blauw , lavendel , paars , bruin , koper
Type/soort
smartphone
Vorm/ontwerp
rechthoek
Bescherming
waterbestendig, spatwaterdicht, stofbestendig, stofafstotend
Internationale veiligheidscode (IP)
IP68
Abonnementstype
geen abonnement

Display

Type display
SAMOLED
Scherm vorm
curved
Schermgrootte
6,4 inch
Schermresolutie
2960 x 1440
Pixeldichtheid
516 ppi
Touchscreen
Ja
Touch screen type
capacitief
Touch technologie
multi-touch
Aantal kleuren
16 miljoen kleuren

Mogelijkheden Apparaat

SMS
Ja
MMS
Ja
Mobile chat
Ja
Ondersteunde videoformaten
AVI, MKV, 3GP, FLV, M4V, MP4, WMV, WEBM, ASF, 3G2
E-mail
Ja
Wallpapers toevoegen
Ja
Call omschakelen
Ja
Gesprek in de wacht zetten
Ja
Gesprekstijd timer
Ja
Wachtstand
Ja
Conferentiegesprek mogelijk
Ja
Nummerherkenning
Ja
Instant messaging (IM)
Ja
Snelkiezen
Ja
Ondersteuning voor contactgroepen
Ja

Aansluitingen En Interfaces

Aansluitingen
wifi, bluetooth, NFC, USB , hoofdtelefoon
Wifi
Ja
Wi-Fi Direct
Ja
WLAN type
802.11a, 802.11b, 802.11g, Wi-Fi 5 (802.11ac), Wi-Fi 4 (802.11n) , 802.11n , 802.11ac
Bluetooth
Ja
Bluetooth-versie
5.0
Bluetooth-profielen
A2DP
Near Field Communication (NFC)
Ja
USB poort
Ja
USB-connectortype
USB Type-C
Hoofdtelefoon aansluiting
3.5 mm mm, 3,5 mm
USB versie
3.2 Gen 1 (3.1 Gen 1)

Prestaties

Opslagcapaciteit
512 GB, 128 GB
Werkgeheugen (RAM)
8 GB, 6 GB
Besturingssysteem
Android 8.1
Operating systeem versie
8.1
Processor(en)
4 (quad-core)
Processor
Samsung Exynos
Processor frequentie
2,7 Ghz
Coprocessor
Ja
Compatibele geheugenkaarten
MicroSD (TransFlash)
Maximale capaciteit van de geheugenkaart
512 GB
2G frequenties
850, 900, 1800, 1900
3G frequenties
850, 900, 1900, 2100 , 1800
4G frequenties
850, 900, 1800, 1900, 2100, 800, 700, 2600, 2300
2G standaarden
EDGE, GPRS, GSM
3G standaarden
HSPA, WCDMA, UMTS, TD-SCDMA , HSPA+ , HSDPA , HSUPA
4G standaarden
LTE
Processor model
9810

Opties

Opties
touchscreen, gps, vingerafdrukscanner, draadloos opladen , FM-radio
Vingerafdrukscanner
Ja
GPS
Ja
Radio
Nee , Ja
Gyroscoop
Ja
GLONASS
Ja
Trilfunctie
Ja
Omgevingslichtsensor
Ja
Orientatie sensor
Ja
Locatie positie
Ja
Assisted GPS (A-GPS)
Ja
Draadloos opladen
Ja
Barometer
Ja
Geotagging
Ja
Wi-Fi positionering
Ja
Personalisatie
iconen, menu, snelkoppelingen
Bescherming
waterbestendig, spatwaterdicht, stofafstotend
Videobellen
Ja

Camera(S)

Camera opties
autofocus, gezichts detectie, dubbele camera (rear)
Type camera achterzijde
dubbele camera
Resolutie camera (front)
8 MP
Resolutie camera achterzijde (numeriek)
12 megapixel
Resolutie tweede camera achterzijde (numeriek)
12 pixels
Optische zoom
2 x
Digitale zoom
10 x
Video recording
Ja
Gezichtsdetectie
Ja
Beeldverhouding
18.5:9
Beeldstabilisator
Ja
Ondersteunde formaten
1080p, 2160p
Automatisch scherpstellen
Ja
Sluitertijd camera voorzijde
1,7 sec
Sluitertijd camera achterzijde
1,5 sec
Sluitertijd tweede camera achterzijde
2,4 sec
Flash type
LED
Video-opname modi
1080p, 720p, 2160p
Afspeel modi
zoom
Opname resolutie (video)
3840 x 2160 pixels
Resolutie bij opnamesnelheid
1920x1080@30fps, 1920x1080@60fps, 3840x2160@30fps
Max. framerate
960 fps

Geluid

Luidspreker
Ja
Ondersteunde audioformaten
AAC, MP3, WMA, AMR, M4A, FLAC, WAV, MIDI, OGG, APE, OGA, AWB, IMY, Midden, MXMF, OTA, RTTTL, RTX, XMF, 3GA

Energie

Continue audio-afspeeltijd
59 uur
Continue video-afspeeltijd
20 uur
Gesprekstijd
1740 min
Browsing tijd (3G)
14 uur
Browsing tijd (4G)
16 uur
Browsing tijd (Wi-Fi)
17 uur
Accu capaciteit
4000 mAh
Body SAR
1,509 W/kg
Hoofd SAR
0,381 W/kg

Inhoud En Afmetingen

Hoogte
16,19 cm
Breedte
7,64 cm
Diepte
0,88 cm
Gewicht
201 gram

Algemeen

EAN
8801643476830, 8801643486013, 3561292290731, 8801643476793, 8801643479930, 8801643476908 , 8801643479961 , 8801643643850 , 8801643429539 , 8719274101543 , 5413680001123 , 8719274101567 , 8801643423650 , 3561292288981 , 8801643403447 , 8801643248390 , 8801643460662 , 8801643476960 , 8801643428730 , 8801643399610 , 8801643248383 , 8801643385453 , 8801643403461 , 8801643439514 , 8719274101550 , 8801643403485 , 8801643403263 , 8801643632175 , 8801643403171 , 8719274101574 , 8033779044854 , 8801643403300 , 8801643424077 , 3561292288929 , 8801643403386 , 8801643460679 , 8801643439484 , 8801643403423 , 8032325234077 , 7433638643630 , 8801643403164 , 8801643403249 , 3561292289025 , 8801643403287 , 8801643439446 , 8801643403324 , 8801643423148 , 8801643475734 , 8801643486242 , 8801643476762 , 8801643485504 , 8801643486426 , 8801643485726
Partnumber
SM-N960FZKHPHN, SM-N960FZKHDBT, SM-N960FZKHTNL , 8801643479961 , SM-N960FZKDE28 , SM-N960FZPDITV , , SM-N960FZKDXEF , SM-N960FZBAMO , NOTE9OPBK , SM-N960FZKABTU , SM-N960FZBDLUX , SM-N960FZKDDBT , SM-N960FZKDPHN , SM-N960FZKDTNL , SM-N960FZKDLUX , 775367 , 99928112 , SM-N960FZBDPHN , SM-N960FZBDDBT , SM-N960FZBDTNL , SM-N960FZPDPHN , SM-N960FZPDDBT , SM-N960FZPDXEF , SM-N960FZBHITV , SM-N960FZBHPHN , SM-N960FZBHDBT , SM-N960FZPHATO , SM-N960FZNHDBT
Toelichting partnumber
-
Releasedatum
August 2018 , October 2019 , November 2018 , January 2020 , July 2018 , October 2018
Introductie model
2018 , 2019 , 2020

Meegeleverd

Adapter meegeleverd
Ja
Meegeleverde kabels
USB Type-C , USB
Snelstartgids
Ja
Google applicaties
Gmail,Google Calendar,Google Play , Google Maps,Google Play , Gmail,Google Chrome,Google Drive,Google Maps,Google Play,YouTube , Google Chrome,Google Maps,Google Play,YouTube , Gmail,Google Play

Extra

Diepte
8,8 mm
Breedte
76,4 mm
Hoogte
161,9 mm
Prijzen en beoordelingen
Aantal winkels
3
Beoordeling experts
6,0
Beoordeling consumenten
10,0
Prijs / kwaliteit
2,5