Volg ons

LG G7 Fit

Voor- en nadelen van de LG G7 Fit

Voordelen

  • Audio-mogelijkheden
  • Scherp display met hoge resolutie

Nadelen

  • Accucapaciteit
  • Te veel voorgeïnstalleerde apps
  • Onduidelijk updatebeleid

Reviews van de LG G7 Fit

Gemiddelde score gebruikers

8,0
Inmiddels hebben 51 gebruikers hun mening gedeeld over de G7 Fit van LG en is het cijfer gemiddeld genomen een (ruime) voldoende. Eventuele aandachtspunten voor de G7 Fit vind je in de reviews hieronder.
Deel het. Review je product op BesteProduct.nl
Zoveel redenen om een review te schrijven. Deel je ervaringen op BesteProduct.nl
Toon:
9,0
het werk zo erg goed. alles is ...
Door Hypersdragonx op 24-9-2019

het werk zo erg goed. alles is super goed. alles werkt. beter dan de iPhone X en zo veel goedkoper. Verslaat alle concurrenten. deze telefoon is beste telefoon als je GEEN iPhone fan bent en wel voor een lage prijs een GOEDE telefoon wilt hebben. geen andelen zijn gebonden aan het TOESTEL, wel aan de fabrikant (LGE). Ze zijn heel erg traag met de updates. op 24-9-2019 draait deze telefoon nog steeds op 8.1.0 oreo. hij krijgt binnen 1 maand wel de update naar android pie (9). voor volledige reviewvideo, gaat u naar: https://www.youtube.com/watch?v=B1ykF7M6mh0&t De video is proffesioneel gemaakt en in het Nederlands!

- - -

In bezit: paar maanden
Via Kieskeurig.nl

8,0
Een mooi en handzaam apparaat met veel ...
Door Chavo op 13-3-2019

Een mooi en handzaam apparaat met veel mogelijkheden. Met name het scherm is heel duidelijk. De camera is top en er zijn niet zo veel "onzinnige" app geïnstalleerd. Wel jammer dat er een kleine processor en een klein geheugen in de telefoon is geplaatst.

- - -

In bezit: paar weken
Via Kieskeurig.nl

7,0
Ik heb de LG G7 Fit afgelopen ...
Door eelcodo op 12-2-2019

Ik heb de LG G7 Fit afgelopen weken getest. Het toestel ziet er geweldig uit, de afwerking is dik in orde en het toestel doet niet onder voor de duurdere modellen. Ik had helaas de ervaring dat de simkaarthouder alleen met ondersteuning (ik wilde het niet al meteen beschadigen) voldoende naar buiten kwam en ik het toestel daardoor toch weer later in gebruik kon nemen. Na het opstarten wordt je verrast door de kwaliteit van het beeldscherm en begin je toch echt het idee te krijgen dat je de missing link tussen de duurdere en goedkopere toestellen hebt gevonden. Gewoon een betaalbaar goed product. Het menu is duidelijk en alles laat zich snel vinden. Na enige tijd begin je toch te merken dat het helaas een toestel uit het middensegment is. De geluidskwaliteit is echt minder en wanneer je het volume op een derde hebt staan klinkt het toestel gewoon blikkerig en dat is toch echt niet nodig vandaag de dag. Met oortjes merk je daar overigens weer niets van en ook bellen kan zonder vervorming van stemmen en is men goed verstaanbaar. Een voor mij belangrijk item is de camera, niet voor de selfies, maar voor mijn werk. De camera krijgt bij gewoon beeld een voldoende, maar zodra je gaat inzoomen loopt de kwaliteit snel terug en ja, inzoomen is toch echt wel eens nodig. Hier verrast het toestel dus niet. Een waarschuwing is ook wel op zijn plaats voor het feit dat het toestel erg glad is, wat het toestel ook wel zijn mooie design geeft. Het toestel kan echter wel makkelijker uit je handen glijden en dat overkwam mij een (paar) keer (bijna). Een hoes kan helpen, maar doet toch weer af aan de uitstraling van het ontwerp. Ik gebruik mijn toestelveel en tijdens het testen heb ik alles met uitzondering van bluetooth aangezet. De accu hield het redelijk, maar na een etmaal intensief gebruik en app's die mee lopen te slurpen, moest hij toch wel weer aan het net. Ik heb echter in die periode niet meegemaakt dat hij trager werd. Een uitbreiding van het geheugen met behulp van een micro-sd is wel aan te raden, helaas gebruik ik 2 Simkaarten en bij dit hybride toestel is die uitbreiding dan niet mogelijk. De prijs-kwaliteitsverhouding van het toestel is zonder meer goed te noemen en om die reden is het toestel zeker een aanrader.

- - -

In bezit: paar weken
Via Kieskeurig.nl

8,0
Gedurende enkele weken heb ik de LG ...
Door Valentijn op 21-1-2019

Gedurende enkele weken heb ik de LG G7 Fit mogen testen. Het eerste wat opvalt aan het toestel is de afwerking. Qua uiterlijk ziet het toestel er goed uit en doet het niets onder voor mobieltjes uit een hoger segment. Na het opstarten word je verrast door de geweldige kleuren van het beeldscherm en heb je daadwerkelijk het idee een mobiel gevonden te hebben die het gat naar mobieltjes uit het hogere segment gedicht heeft, maar wel betaalbaar is. Na deze eerste verrassingen ga je ervaren dat je toch te maken hebt met een toestel uit het middensegment. De geluidskwaliteit vind ik onvoldoende. Het geluid is prima tot halverwege de geluidsbalk, maar daarboven luister je geen nummer af. Gelukkig is er geen sprake van vervorming van het geluid op het moment als je oortjes gebruikt. Ook telefoongesprekken zijn prima te voeren (ook handsfree), zonder problemen van de speaker te ondervinden. Het toestel is erg glad. Persoonlijk vind ik dit geen probleem, het zorgt namelijk ook voor de mooie uitstraling van het toestel, maar wees er bedacht op dat het mobieltje hierdoor wel makkelijker uit je handen kan vallen. Het menu is duidelijk en alles laat zich snel vinden. Ik gebruik mijn mobieltelefoon veel en tijdens het testen heb ik alles met uitzondering van bluetooth aangezet. De accu hield het prima en ging met gemak een hele dag mee. In het begin heb ik een aantal keer ervaren dat het toestel traag was op het moment dat er veel apps open stonden. Eerst dacht ik, dat ik te maken had met een vastloper, maar na enige tijd werd de app dan toch gestart die ik opende. Na het installeren van een update lijkt dit over. De camera volstaat, maar verrast niet en is toch wel een tikkeltje achterhaald. Een uitbreiding van het geheugen met behulp van een micro-sd is wel aan te raden. Voor het geld zou ik het toestel adviseren. De prijs-kwaliteitsverhouding vind ik goed.

- - -

In bezit: paar weken
Via Kieskeurig.nl

7,0
Wilde een groot scherm testen met dual ...
Door Houthakker op 20-1-2019

Wilde een groot scherm testen met dual sim, nou dit toestel voldoet zeker aan mijn wens. Het toestel blijft snel als ik meerdere apps open. Batterij duur is prima. Geluid is zelfs harder dan de iPhone 10. Ben zeer tevreden

- - -

In bezit: paar maanden
Via Kieskeurig.nl

8,0
Een top toestel, mooi scherp scherm en ...
Door Isa op 17-1-2019

Een top toestel, mooi scherp scherm en erg mooi geluid, gewoon helemaal top!! Ook is het erg makkelijk in de omgang dus echt helemaal top gewoon.

- - -

In bezit: paar maanden
Via Kieskeurig.nl

8,0
Het is een mooi toestel om mee ...
Door Janus Goossens op 17-1-2019

Het is een mooi toestel om mee te werken zeer scherp en beeld .maakt zeker zeer scherpe foto,s ook met inzoom functie. Het geluid is waanzinnig mooi te noemen soundblaster.dit is zeker een aanrader.

- - -

In bezit: paar weken
Via Kieskeurig.nl

8,0
Mooie grote telefoon met een helder scherm. ...
Door Gallow14 op 17-1-2019

Mooie grote telefoon met een helder scherm. goede camera erop maakt mooie foto's. Handig ook dat je je het geheugen kan uitbreiden met een extra kaartje in de telefoon. simpel in gebruik en lange batterij duur ook snel oplaadbaar. Fijne telefoon voor een goede prijs

- - -

In bezit: paar weken
Via Kieskeurig.nl

7,0
Groot toestel met een helder scherm. Camera ...
Door Paulien op 16-1-2019

Groot toestel met een helder scherm. Camera maakt mooie foto's. Accuduur is beter dan de G5 dus pas na 24 uur opladen. Jammer genoeg geen vingerafdrukherkenning achterop de smartphone.

- - -

In bezit: paar weken
Via Kieskeurig.nl

6,0
Voor deze prijs moet je niet te ...
Door Saskia op 16-1-2019

Voor deze prijs moet je niet te veel verwachten. Dat krijg je ook niet. De batterij duur is prima, maar niet bijzonder. Bij intensief gebruik moet je m toch 2 keer per dag opladen. Daar komt bij dat de snel laad functie niet altijd goed werkt. Ik ben er nog niet achter waar dat door komt. Verlengsnoer of direct stopcontact maken geen verschil. Ook vind ik het toestel soms wat traag. Het openen van apps, verversen van het scherm, het gaat allemaal niet heel vlotjes. De camera doet wat ie moet doen. Dat valt niet tegen. Bij een vorige lg stond er veel standaard software op, dat hebben ze gelukkig beperkt tot een paar apps waar je geen hinder van ondervindt. Het komt allemaal wat negatief over, maar ik denk oprecht wanneet je op zoek bent naar een telefoon die doet wat ie moet doen en niets meer, dan is dit een ideaal toestel!

- - -

In bezit: paar weken
Via Kieskeurig.nl

Toon meer reviews

Testen van LG G7 Fit
Gemiddelde score redacteuren
6,9
De redactie van BesteProduct.nl test producten en verzamelt testen van andere experts online en uit magazines. We voegen die testen samen tot de unieke BesteProductScore om te laten zien hoe goed een product is.
Voor LG G7 Fit
Aantal testen:
2
Genormeerde score:
7,0
Actualiteit van de testen
98 %
Actuele expertscore
6,9
Hieronder een beknopt overzicht van testen door redacteuren van de LG G7 Fit.
Website testen
Review: LG G7 Fit – prima smartphone, maar voor wie?
8,0
6-2-2019
Tabletsmagazine.nl

Op de LG G7 Fit is niet zoveel aan te merken. Voor de prijs heb je qua hardware een uitstekend toestel in handen dat meer dan prima aan al je wensen zal voldoen. De Snapdragon 821 zal voor de meeste gebruikers nog snel genoeg zijn. De mogelijkheden op het gebied van audio zijn ongekend voor een toestel in dit prijssegment. De camera’s zijn zeer degelijk en de kunstmatige intelligentie is een leuk extraatje. Afgezien van de software met diverse voorgeïnstalleerde apps en het updatebeleid van LG is er eigenlijk vrij weinig op het toestel aan te merken en is het best indrukwekkend te noemen wat LG in dit betaalbare toestel heeft weten te stoppen. De vraag is alleen of het toestel niet te laat op de markt is gebracht. De reguliere LG G7 ThinQ is inmiddels flink in prijs gedaald en dat toestel heeft net even wat meer te bieden met de betere camera’s, snellere processor en draadloos opladen. Zou de LG G7 Fit tegelijk met de LG G7 ThinQ op de markt zijn gebracht (bijvoorbeeld als Lite-model van de G7 ThinQ), dan waren de prijzen van respectievelijk 349 en 849 euro prima om een goede afweging te kunnen maken. Mijn voorkeur zou dan naar de LG G7 Fit zijn gegaan, want de toestellen lijken zo erg op elkaar dat het grote verschil in prijs bijna niet te verantwoorden zou zijn voor alleen het draadloos opladen, een snellere processor en de dubbele camera’s. Je zou dan twee LG G7 Fit-modellen kunnen kopen ten opzichte van één LG G7 ThinQ, terwijl je ook nog geld over had voor een flinke micro-sd-kaart om het geheugen uit te breiden. De LG G7 Fit biedt namelijk erg veel waar voor het geld en is individueel gezien een prima toestel. De LG G7 ThinQ is echter nu zover in prijs gedaald, dat het onderlinge prijsverschil nog geen honderd euro is. Hierdoor valt de LG G7 Fit een beetje in een gat, want voor wie is dit toestel nu bedoeld?

Tabletsmagazine.nl
LG G7 Fit
8,2
26-3-2019
NotebookCheck.net

The LG G7 Fit is a stylish midrange smartphone with an excellent display. Our review unit is also well built, and its narrow display bezels make it compacter than our comparison devices. However, LG has compromised on too many areas for our liking.

NotebookCheck.net
Magazine testen
Nog geen testen in magazines gevonden.
6,0
Prijs / kwaliteit
De LG G7 Fit kun je kopen, maar we raden je aan om hem te vergelijken met andere Smartphones in de ranglijst. Er zijn voor € 253,48 betere Smartphones verkrijgbaar.
expertscore
6,9
laagste prijs
€ 253,48
prijs/kwaliteit
6,0

Laagste prijzen LG G7 FitSpecificaties van LG G7 Fit

Algemene Kenmerken

Dual SIM
Ja
Type simkaart
nanoSIM
Mobiel
3G, 4G
Kleur(en)
zwart
Kleur(en) benaming
aurora black
Fabrikant kleur(en)
zwart
Type/soort
smartphone
Vorm/ontwerp
rechthoek
Bescherming
waterbestendig, stofbestendig, stofafstotend
Internationale veiligheidscode (IP)
IP68
DLNA gecertificeerd
Ja
Abonnementstype
geen abonnement

Display

Type beeldscherm
IPS
Scherm vorm
vlak
Schermgrootte
6,1 inch
Schermresolutie
3120 x 1440
Pixeldichtheid
564 ppi
Contrast ratio (typisch)
1000:1
Touchscreen
Ja
Touch screen type
capacitief
Touch technologie
multi-touch

Mogelijkheden Apparaat

SMS
Ja
MMS
Ja
Mobile chat
Ja
Ondersteunde videoformaten
MPEG4, XVID, H.264, H.265, H.263, VP8, VP9
E-mail
Ja
Wallpapers toevoegen
Ja
Call omschakelen
Ja
Gesprek in de wacht zetten
Ja
Gesprekstijd timer
Ja
Wachtstand
Ja
Conferentiegesprek mogelijk
Ja
Nummerherkenning
Ja
Instant messaging (IM)
Ja
Snelkiezen
Ja
Ondersteuning voor contactgroepen
Ja

Aansluitingen En Interfaces

Aansluitingen
wifi, bluetooth, NFC, USB, hoofdtelefoon
Wifi
Ja
Wi-Fi Direct
Ja
WLAN type
802.11a, 802.11b, 802.11g, Wi-Fi 5 (802.11ac), Wi-Fi 4 (802.11n)
Bluetooth
Ja
Bluetooth-versie
4.2 BLE
Bluetooth-profielen
A2DP, AVRCP, HFP, HSP, SPP, GAVDP, HID, HOGP, MAP, OPP, Pan, PBAP, SAP, GOEP, HDP
Near Field Communication (NFC)
Ja
USB poort
Ja
USB-connectortype
USB Type-C
Hoofdtelefoon aansluiting
3,5 mm

Prestaties

Opslagcapaciteit
32 GB
Werkgeheugen (RAM)
4 GB
Besturingssysteem
Android 8.1
Processor(en)
4 (quad-core)
Processor
Qualcomm Snapdragon
Processor frequentie
2,35 Ghz
Processor model
821
Compatibele geheugenkaarten
MicroSD (TransFlash)
Maximale capaciteit van de geheugenkaart
2000 GB
2G frequenties
850, 900, 1800, 1900
3G frequenties
850, 900, 1900, 2100
4G frequenties
1800, 800, 2600
2G standaarden
GSM
3G standaarden
HSDPA, HSUPA, UMTS
4G standaarden
LTE

Opties

Opties
touchscreen, gps, FM-radio, vingerafdrukscanner
Vingerafdrukscanner
Ja
GPS
Ja
Radio
Ja
Gyroscoop
Ja
GLONASS
Ja
Videobellen
Ja
Trilfunctie
Ja
Omgevingslichtsensor
Ja
Orientatie sensor
Ja
RDS
Ja
Locatie positie
Ja
Assisted GPS (A-GPS)
Ja
Draadloos opladen
Nee
Barometer
Ja
Geotagging
Ja
Wi-Fi positionering
Ja
Personalisatie
iconen, menu, thema's
Bescherming
waterbestendig, stofafstotend

Camera(S)

Camera opties
autofocus, gezichts detectie
Type camera achterzijde
enkele camera
Resolutie camera (front)
8 MP
Resolutie camera achterzijde (numeriek)
16 megapixel
Digitale zoom
4 x
Video recording
Ja
Gezichtsdetectie
Ja
Beeldverhouding
19.5:9
Opname resolutie (video)
3840 x 2160 pixels
Resolutie bij opnamesnelheid
1920x1080@60fps, 1280x720@120fps
Type beeldsensor
CMOS
Witbalans-instellingen
handmatig
Automatisch scherpstellen
Ja
Sluitertijd camera voorzijde
1,9 sec
Sluitertijd camera achterzijde
2,2 sec
Flash type
LED
Max. framerate
120 fps
Video-opname modi
1080p, 720p, 2160p

Geluid

Luidspreker
Ja
Ondersteunde audioformaten
AAC, MP3, AC3, PCM, FLAC, MIDI, OGG, ADPCM, AMR-WB, AMR-NB, AAC+, OPUS, DSD

Energie

Gesprekstijd
240 min
Accu type
Lithium-Ion (Li-Ion)
Accu capaciteit
3000 mAh
Stand-by tijd
100 uur

Inhoud En Afmetingen

Hoogte
15,32 cm
Breedte
7,19 cm
Diepte
0,79 cm
Gewicht
160 gram

Algemeen

EAN
8806087036121, 8806087036145, 5055792336443, 5413729233522
Partnumber
LMQ850EMW.ADECBK, LMQ850EMW
Toelichting partnumber
-
Releasedatum
November 2018
Introductie model
2018

Meegeleverd

Adapter meegeleverd
Ja
Meegeleverde kabels
USB Type-C
Snelstartgids
Ja
Google applicaties
Google Chrome
Prijzen en beoordelingen
Aantal winkels
2
Beoordeling experts
6,9
Beoordeling consumenten
8,0
Prijs / kwaliteit
6,0