Volg ons

De beste smartphones vergelijken

Profiel foto Koen Helder
Koen Helder
Expert smartphones
Voor elk budget een smartphone met een kooptip
De smartphone is zonder twijfel het meeste gebruikte toestel dat we in huis hebben. Gemiddeld kopen we elke twee jaar een nieuwe smartphone. Bijna alle smartphones die de afgelopen jaren in Nederland zijn verschenen, hebben mijn collega’s en ik getest. Wat nu de beste smartphone is? Tja, dat hangt sterk van je budget af. Maar voor elke portemonnee hebben we wel een mobiel een kooptip gegeven. En dan nog een tip: kijk eens naar een high-end smartphone van een jaar geleden. Die zijn nog heel goed, maar tegelijkertijd zeer betaalbaar.
t/m
463 producten
Sorteren op:

Laad meer producten

Best geteste smartphones door BesteProduct.nl


Meest recent geteste smartphones door BesteProduct.nl

8,1
De Motorola One Vision beschikt over een fraai ontwerp, snelle hardware, goede camera en Android One-software. Het toestel draait een niet-aangepaste versie van Android en krijgt nog jaren regelmatige updates. Hoewel de accuduur van de One Vision niet de beste is, kunnen de meeste mensen er net één dag uitpersen. Al met al biedt de betaalbare Motorola One Vision veel waar voor zijn geld.
Rens Blom
Rens Blom
Haarlem • 9 reviews
Lees de hele review
7,4
De Google Pixel 4 heeft een mooi scherm, krachtige hardware en een camera die zowel overdag als ’s nachts uitstekende foto’s schiet. De standaard Android-versie met het snelle en langdurige updatebeleid is eveneens een groot pluspunt. Helaas heeft het toestel ook een aantal minpunten, waaronder een slechte accuduur, weinig opslaggeheugen en matige beveiliging via gezichtsontgrendeling.
Rens Blom
Rens Blom
Haarlem • 9 reviews
Lees de hele review
7,8
De Fairphone 3 is één van de meest bijzondere smartphones die je kunt kopen. Niet omdat hij een vouwbaar scherm, de beste camera’s of de snelste hardware heeft. Nee, dit toestel is ontworpen om zo lang mogelijk mee te gaan. De accu is verwisselbaar, veel onderdelen zijn eenvoudig te vervangen en Fairphone belooft vijf jaar software-updates. Tel daarbij op dat Fairphone eerlijkere grondstoffen gebruikt en fabrieksmedewerkers goed betaalt en je snapt dat de Fairphone 3 duurder is dan de specificaties doen vermoeden.
Rens Blom
Rens Blom
Haarlem • 9 reviews
Lees de hele review
7,4
Samenvatting De Samsung Galaxy Note 10 Lite biedt een prima toestel aan voor de prijs. Je krijgt echter niet de beste processor van dit moment. Ook schort het aan opslagruimte, maar met een clouddienst of micro-sd-kaart kan dat probleem omzeild worden. Vooral de S Pen, de koptelefoonaansluiting en de grote accu kunnen doorslaggevend zijn om voor dit toestel te kiezen. Al met al levert Samsung een complete smartphone af, dat een aantal duidelijke minpunten heeft.
Wesley Akkerman
Wesley Akkerman
Haarlem • 1 review
Lees de hele review

Smartphone: de populairste merken