Volg ons

Google smartphones vergelijken

Google logo
Een smartphone van Google kopen? Bekijk alle verkrijgbare smartphones van Google in het onderstaande overzicht. Klik op de smartphones om meer informatie te krijgen over de laagste prijzen van webshops, specificaties of testen en reviews.
t/m
477 producten
Sorteren op:

Laad meer producten

Best geteste smartphones door BesteProduct.nl


Meest recent geteste smartphones van Google door BesteProduct.nl

8,2
De Google Pixel 3a is een no-nonsense smartphone met een uitstekende camera, een niet-aangepaste Android-versie en het beste updatebeleid van alle Android-toestellen. Wie hier belang aan hecht, haalt met de Pixel 3a een betrouwbare en complete metgezel in huis. De beste prijs-kwaliteitsverhouding heeft de smartphone niet: veel concurrenten bieden een moderner ontwerp en krachtigere hardware voor hetzelfde of soms minder geld. Dit komt deels omdat de Pixel 3a in Nederland duurder is dan Google’s adviesprijs, want officieel is de smartphone hier niet te koop.
Rens Blom
Rens Blom
Haarlem • 38 reviews
Lees de hele review
7,4
De Google Pixel 4 heeft een mooi scherm, krachtige hardware en een camera die zowel overdag als ’s nachts uitstekende foto’s schiet. De standaard Android-versie met het snelle en langdurige updatebeleid is eveneens een groot pluspunt. Helaas heeft het toestel ook een aantal minpunten, waaronder een slechte accuduur, weinig opslaggeheugen en matige beveiliging via gezichtsontgrendeling.
Rens Blom
Rens Blom
Haarlem • 38 reviews
Lees de hele review

Smartphone: de populairste merken