Volg ons

De beste smartphones vergelijken

Profiel foto Koen Helder
Koen Helder
Expert smartphones
Voor elk budget een smartphone met een kooptip
De smartphone is zonder twijfel het meeste gebruikte toestel dat we in huis hebben. Gemiddeld kopen we elke twee jaar een nieuwe smartphone. Bijna alle smartphones die de afgelopen jaren in Nederland zijn verschenen, hebben mijn collega’s en ik getest. Wat nu de beste smartphone is? Tja, dat hangt sterk van je budget af. Maar voor elke portemonnee hebben we wel een mobiel een kooptip gegeven. En dan nog een tip: kijk eens naar een high-end smartphone van een jaar geleden. Die zijn nog heel goed, maar tegelijkertijd zeer betaalbaar.
t/m
526 producten
Sorteren op:

Laad meer producten

Best geteste smartphones door BesteProduct.nl


Meest recent geteste smartphones door BesteProduct.nl

8,1
De Xiaomi Mi 9T is een betaalbare Android-smartphone met goede specificaties, een fraai ontwerp en – vooral – een scherpe prijs-kwaliteitsverhouding. Natuurlijk is hij niet zonder minpunten, maar grote nadelen zijn er niet.
Rens Blom
Rens Blom
Haarlem • 42 reviews
Lees de hele review
7,8
De Xiaomi Mi 9 is een high-end Android-smartphone met een scherpe prijs. Het toestel biedt veel waar voor zijn geld, maar is niet zonder minpunten. Let er wel op dat de Mi 9 inmiddels niet meer goed verkrijgbaar is.
Rens Blom
Rens Blom
Haarlem • 42 reviews
Lees de hele review
6,9
De Oppo Find X2 Lite is een goede smartphone die echter nergens in uitblinkt en minder waar voor zijn geld biedt dan veel concurrerende toestellen. Als ‘ie in prijs zakt kan hij interessanter worden, maar voor 519 euro zouden wij een alternatief model aanraden.
Rens Blom
Rens Blom
Haarlem • 42 reviews
Lees de hele review
8,5
De Sony Xperia 10 II is niet de beste midrange smartphone, maar kan voor sommigen wél de beste keuze zijn. Het toestel heeft een prettig ontwerp, is water- en stofdicht en heeft een fraai oled-scherm. Als je dat soort punten belangrijker vindt dan de snelste processor of supersnel opladen, is de Xperia 10 II het overwegen waard.
Rens Blom
Rens Blom
Haarlem • 42 reviews
Lees de hele review

Smartphone: de populairste merken