Volg ons

De beste smartphones vergelijken

Profiel foto Koen Helder
Koen Helder
Expert smartphones
Voor elk budget een smartphone met een kooptip
De smartphone is zonder twijfel het meeste gebruikte toestel dat we in huis hebben. Gemiddeld kopen we elke twee jaar een nieuwe smartphone. Bijna alle smartphones die de afgelopen jaren in Nederland zijn verschenen, hebben mijn collega’s en ik getest. Wat nu de beste smartphone is? Tja, dat hangt sterk van je budget af. Maar voor elke portemonnee hebben we wel een mobiel een kooptip gegeven. En dan nog een tip: kijk eens naar een high-end smartphone van een jaar geleden. Die zijn nog heel goed, maar tegelijkertijd zeer betaalbaar.
t/m
410 producten
Sorteren op:

Laad meer producten

Best geteste smartphones door BesteProduct.nl


Meest recent geteste smartphones door BesteProduct.nl

7,5
De LG G8s ThinQ is een prima smartphone die uitkwam als topmodel, maar een tegenvallende prijs-kwaliteitsverhouding bood. Het toestel is inmiddels flink goedkoper en daarom een betere koop. In zijn prijssegment is er echter veel concurrentie, dus doe vooral goed onderzoek voordat je de G8s ThinQ of een alternatieve smartphone koopt.
Rens Blom
Rens Blom
Haarlem • 25 reviews
Lees de hele review
5,5
De Huawei P40 Pro is een geplaagde topsmartphone, die je beter niet kan kopen. Het toestel mist een Google-certificering en is daarom zeer beperkt in mogelijkheden en heeft een onzeker updatebeleid. Jammer, want de P40 Pro zelf is een hele fijne telefoon. Hij is erg snel, heeft een lange accuduur en maakt overdag en in het donker fraaie foto’s. Als Huawei de P40 Pro op een later moment alsnog kan certificeren en de verkoopprijs wat zakt, kan het toestel wél een aanrader worden.
Rens Blom
Rens Blom
Haarlem • 25 reviews
Lees de hele review
5,5
De Huawei Mate Xs is één van de eerste opvouwbare smartphones die je in Nederland kan kopen. Het toestel is met 2499 euro peperduur; innovatie komt met een prijs. Het vouwconcept is prima bedacht, maar het plastic scherm komt goedkoop over en krast snel. Hoewel de hardware van de Mate Xs bijzonder indrukwekkend is, levert het gebrek aan een Google-certificering zoveel softwareproblemen op dat de smartphone slecht bruikbaar is. Al met al is de Huawei Mate Xs een bijzonder kijkje in de toekomst, maar geen kooptip.
Rens Blom
Rens Blom
Haarlem • 25 reviews
Lees de hele review
8,3
De Huawei P30 Pro is sinds zijn release flink in prijs gezakt, maar maakt nog steeds evenveel indruk. De smartphone is snel, heeft een luxe ontwerp en imponeert met zijn uitstekende en veelzijdige camera’s en lange accuduur. Gezien de scherpe prijs is het toestel een hele interessante keuze. Helemaal als je weet dat nieuwere Huawei-smartphones, waaronder de P40, geen Google-certificering hebben en daarom veel minder gebruiksvriendelijk zijn.
Rens Blom
Rens Blom
Haarlem • 25 reviews
Lees de hele review

Smartphone: de populairste merken