Volg ons

Alcatel smartphones vergelijken

Alcatel logo
Een smartphone van Alcatel kopen? Bekijk alle verkrijgbare smartphones van Alcatel in het onderstaande overzicht. Klik op de smartphones om meer informatie te krijgen over de laagste prijzen van webshops, specificaties of testen en reviews.
t/m
403 producten
Sorteren op:

Laad meer producten

Best geteste smartphones door BesteProduct.nl


Meest recent geteste smartphones van Alcatel door BesteProduct.nl

5,3
Geen prijzen
Alcatel is geen groot smartphone-merk. Dat ze manieren zoeken om toch enigszins op te vallen, is daarom niet heel erg gek. De Alcatel A5 LED is alleen al om die reden een interessante zet geweest, maar of grappig gekleurde LED-lampjes op de achterkant voldoende zijn om een verkoopsucces te worden? Dat wagen wij te betwijfelen, daar is de telefoon verder te mager voor.
Ger de Gram
Ger de Gram
Utrecht • 232 reviews
Lees de hele review
7,6
Geen prijzen
De Alcatel One Touch Idol is een prima smartphone, met een uitstekende prijs/kwaliteitverhouding. Een betere keuze dan zijn grotere, plattere broer. Het design is verder niet bijster spannend. Überhaupt is de One Touch Idol een weinig spannende telefoon. Wel goed. Dat wel.
Ger de Gram
Ger de Gram
Utrecht • 232 reviews
Lees de hele review
4,4
Geen prijzen
Sorry. Maar dit is gewoon belachelijk. Dat er in Azië een stel onverlaten rondlopen die consequent alles van Apple kopiëren is nog tot daar aan toe, maar dat een vrij bekende smartphonefabrikant als Alcatel dat doet, gaat wel wat ver. De Alcatel One Touch Star is een regelrechte iPhone-kloon. Qua uiterlijk dan. Van binnen is het niets meer dan een middelmatige Android. Ben je een ultieme Steve Jobs-adept, maar heb je simpelweg geen geld om zijn smartphone aan te schaffen? Dan is de One Touch Star wellicht wat voor jou. Maar verwacht geen razendsnelle, vlekkeloos werkende Android-koning. Ray-bor brillen, Rolax-horloges. Deze iPhone-copycat valt bijna in die categorie. Bijna, want op zich is dit een redelijke smartphone, maar de matige accuduur en gebrekkige foto- en videofunctie maken dit model tot een onnodige eenheidsworst. Het is slimmer om voor de Alcatel One Touch Idol of Idol Ultra te gaan.
Ger de Gram
Ger de Gram
Utrecht • 232 reviews
Lees de hele review
7,3
Geen prijzen
We moesten effe duiken in onze archieven toen deze Alcatel binnen kwam op de redactie. Met liefst 13 nieuwe toestellen was Alcatel de ultieme winnaar van het afgelopen MWC en dan raak je het overzicht nogal snel kwijt. Gelukkig viel ons na 'het unboxen' al snel op dat ons testmodel opmerkelijk dun was. Dan kan het er maar eentje zijn: de One Touch Idol Ultra. Een echte reden om dit toesetel te kopen is er eigenlijk niet. De One Touch Idol Ultra grossiert in degelijkheid. Hoewel de term 'Idol Ultra' misschien groots klinkt, is deze telefoon juist goed door zijn eenvoud. Wil je niet teveel poespas, verwacht je ook niet teveel, dan is de One Touch Idol Ultra voor jou een prima keuze. Er ontbreekt een 3,5 mm jackplug en dat mag anno 2013 gewoon niet. Bovendien is de camera verre van geweldig.
Ger de Gram
Ger de Gram
Utrecht • 232 reviews
Lees de hele review

Smartphone: de populairste merken