Volg ons

Motorola smartphones vergelijken

Motorola logo
Het Amerikaanse Motorola debuteerde op de smartphonemarkt met de Milestone. De telefoon met uitklapbaar toetsenbord (wat een nostalgie mensen!) was een groot succes. De telefoontak van het bedrijf is inmiddels in handen van Lenovo, die haar smartphones onder de Motorola-merknaam blijft uitbrengen. Met de Moto G- en Moto X-lijn heeft zijn er jaren na de Milestone-mijlpaal weer fijne producten op de markt gebracht. Aan smartphones van Motorola geef je doorgaans geen fortuin uit. Het zijn typisch producten die je koopt vanwege een goede prijs-kwaliteitverhouding.
t/m
410 producten
Sorteren op:

Laad meer producten

Best geteste smartphones door BesteProduct.nl


Meest recent geteste smartphones van Motorola door BesteProduct.nl

7,0
De Motorola Moto G8 Plus is een betaalbare smartphone waar je geen miskoop mee doet. Toch maakt de telefoon weinig indruk, en levert de even dure Moto G8 Power veel meer waar voor zijn geld. Concurrerende toestellen van andere merken bieden ook een betere prijs-kwaliteitsverhouding. De Moto G8 Plus voelt dan ook als een telefoon zonder duidelijk bestaansrecht.
Rens Blom
Rens Blom
Haarlem • 26 reviews
Lees de hele review
8,1
De Motorola Moto G8 Power is een betaalbare Android-smartphone met een stevig ontwerp, mooi scherm en vlotte hardware. Motorola’s software is gebruiksvriendelijk maar krijgt weinig updates. Technische aandachtspunten zijn het ontbreken van 5GHz-wifi en een nfc-chip. Het grootste pluspunt van de Moto G8 Power is zijn accuduur van twee tot vier dagen.
Rens Blom
Rens Blom
Haarlem • 26 reviews
Lees de hele review
8,1
De Motorola One Vision beschikt over een fraai ontwerp, snelle hardware, goede camera en Android One-software. Het toestel draait een niet-aangepaste versie van Android en krijgt nog jaren regelmatige updates. Hoewel de accuduur van de One Vision niet de beste is, kunnen de meeste mensen er net één dag uitpersen. Al met al biedt de betaalbare Motorola One Vision veel waar voor zijn geld.
Rens Blom
Rens Blom
Haarlem • 26 reviews
Lees de hele review
8,3
Geen prijzen
Als je geen poespas wilt, smartphones niet belangrijk vindt, maar wel bereikbaar wilt kunnen zijn zonder daar veel geld aan uit te willen geven, dan is de Moto E 2015 één van de beste keuzes die je kunt maken. Hij is snel, heeft een uitbreidbaar geheugen en heeft een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding.
Bart Boonstra
Bart Boonstra
Utrecht • 98 reviews
Lees de hele review

Smartphone: de populairste merken