Volg ons

Motorola smartphones vergelijken

Motorola logo
Het Amerikaanse Motorola debuteerde op de smartphonemarkt met de Milestone. De telefoon met uitklapbaar toetsenbord (wat een nostalgie mensen!) was een groot succes. De telefoontak van het bedrijf is inmiddels in handen van Lenovo, die haar smartphones onder de Motorola-merknaam blijft uitbrengen. Met de Moto G- en Moto X-lijn heeft zijn er jaren na de Milestone-mijlpaal weer fijne producten op de markt gebracht. Aan smartphones van Motorola geef je doorgaans geen fortuin uit. Het zijn typisch producten die je koopt vanwege een goede prijs-kwaliteitverhouding.
t/m
427 producten
Sorteren op:

Laad meer producten

Best geteste smartphones door BesteProduct.nl


Meest recent geteste smartphones van Motorola door BesteProduct.nl

8,3
Geen prijzen
Als je geen poespas wilt, smartphones niet belangrijk vindt, maar wel bereikbaar wilt kunnen zijn zonder daar veel geld aan uit te willen geven, dan is de Moto E 2015 één van de beste keuzes die je kunt maken. Hij is snel, heeft een uitbreidbaar geheugen en heeft een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding.
Bart Boonstra
Bart Boonstra
Utrecht • 98 reviews
Lees de hele review
8,6
Geen prijzen
We moesten even warmdraaien voor de nieuwe Motorola Moto X. Er is op het eerste gezicht niet zoveel speciaals aan het toestel, maar hoe langer we het in gebruik hadden des te positiever raakten we gestemd. Het 5,2" scherm valt op door zijn helderheid en Motorola heeft er voor gezorgd dat de randen om dat scherm zo klein mogelijk zijn gehouden. Het toestel draait op stock Android dat Motorola licht heeft aangevuld met handigheidjes. Zo maakten we veelvuldig gebruik van de in te stellen profielen wanneer we naar bed gingen of de auto in stapten. Ook het geven van spraakopdrachten werkt uitstekend, mits de systeemtaal in het Engels staat, en luistert de Moto X ook alleen naar jouw stemgeluid en de naam die je het toestel zelf geeft. Tot slot worden we simpelweg erg blij van het feit dat onze smartphone begrijpt dat we even de tijd willen zien wanneer we onze hand er naar uit steken. De batterijduur is niet fantastisch en op cameragebied presteert het toestel licht ondermaats, maar dat is niet genoeg om het toestel zijn kooptip af te snoepen.
Koen Helder
Koen Helder
Wormer • 100 reviews
Lees de hele review
8,5
We zijn groot fan van de Moto G (2nd generation). Het toestel heeft een mooi groot beeldscherm, een aardige camera, een snelle processor, uitbreidbaar geheugen, stock Android en voor dat alles betaal je nog geen €200,-. Voor zijn geld achten wij hem nagenoeg perfect, ware het niet dat deze smartphone niet op het 4G-netwerk kan. Genoeg reden voor veel mensen om wellicht voor de oudere 4G-editie te kiezen. Bovendien weten we vrijwel zeker dat ook van dit nieuwe model er eentje komt die op het 4G-netwerk kan opereren. Misschien wel het wachten waard.
Koen Helder
Koen Helder
Wormer • 100 reviews
Lees de hele review

Smartphone: de populairste merken