Volg ons

Vodafone smartphones vergelijken

Vodafone logo
Een smartphone van Vodafone kopen? Bekijk alle verkrijgbare smartphones van Vodafone in het onderstaande overzicht. Klik op de smartphones om meer informatie te krijgen over de laagste prijzen van webshops, specificaties of testen en reviews.
t/m
664 producten
Sorteren op:

Laad meer producten

Best geteste smartphones door BesteProduct.nl


Meest recent geteste smartphones van Vodafone door BesteProduct.nl

7,2
Geen prijzen
Met de Smart 4 Power biedt Vodafone een heel degelijke en tevens één van de goedkoopste 4G-telefoons van het moment aan. Je kunt hem voor € 149,- ook los en simlockvrij bestellen. Persoonlijk zouden we iets meer geld bijleggen voor een toestel met een hogere schermresolutie en een betere camera. Maar wanneer je juist op zoek bent naar een smartphone die op 4G moet kunnen, en tegelijkertijd op de centen moet letten, dan is de Smart 4 Power zeker het overwegen waard.
Koen Helder
Koen Helder
Wormer • 100 reviews
Lees de hele review
6,2
Geen prijzen
De Vodafone Smart 4 Turbo wordt door Vodafone aangeboden als 4G-prepaid toestel. Je krijgt er zelfs een simkaart en 1 Gb aan 4G-data bij om te gebruiken. Ideaal voor een weekje vakantie bijvoorbeeld, waarbij een beetje vlotte internetverbinding goed van pas kan komen. Ben je echter op zoek naar een 4G-toestel dat je meteen een jaar of twee denkt te gebruiken, geef dan iets meer geld uit voor een kwalitatief beter toestel. Vooral het matige scherm en de slechte camera gaan gauw irriteren.
Koen Helder
Koen Helder
Wormer • 100 reviews
Lees de hele review

Smartphone: de populairste merken