Volg ons

De beste smartphones vergelijken

Profiel foto Koen Helder
Koen Helder
Expert smartphones
Voor elk budget een smartphone met een kooptip
De smartphone is zonder twijfel het meeste gebruikte toestel dat we in huis hebben. Gemiddeld kopen we elke twee jaar een nieuwe smartphone. Bijna alle smartphones die de afgelopen jaren in Nederland zijn verschenen, hebben mijn collega’s en ik getest. Wat nu de beste smartphone is? Tja, dat hangt sterk van je budget af. Maar voor elke portemonnee hebben we wel een mobiel een kooptip gegeven. En dan nog een tip: kijk eens naar een high-end smartphone van een jaar geleden. Die zijn nog heel goed, maar tegelijkertijd zeer betaalbaar.
t/m
524 producten
Sorteren op:

Laad meer producten

Best geteste smartphones door BesteProduct.nl


Meest recent geteste smartphones door BesteProduct.nl

8,5
De Sony Xperia 10 II is niet de beste midrange smartphone, maar kan voor sommigen wél de beste keuze zijn. Het toestel heeft een prettig ontwerp, is water- en stofdicht en heeft een fraai oled-scherm. Als je dat soort punten belangrijker vindt dan de snelste processor of supersnel opladen, is de Xperia 10 II het overwegen waard.
Rens Blom
Rens Blom
Haarlem • 39 reviews
Lees de hele review
8,1
De Apple iPhone SE (2020) is de goedkoopste nieuwe iPhone van dit moment. Alleen dat maakt ‘m al interessant voor wie graag een moderne iPhone wil. Voor die mensen is het goed om te weten dat de SE veel waar voor zijn geld biedt en dankzij zijn specificaties en updatebeleid jarenlang mee kan. De iPhone SE is ook het overwegen waard als je een zo compact mogelijke, toekomstbestendige smartphone zoekt.
Rens Blom
Rens Blom
Haarlem • 39 reviews
Lees de hele review
7,4
De Motorola Edge zit qua prijs en specificaties tussen een mid-range en high-end toestel in. De smartphone biedt een fraai ontwerp, goede hardware en 5G-ondersteuning voor een prima prijs. Het voornaamste nadeel is de slechte softwareondersteuning. De cameraprestaties in het donker en de schermproblemen bij een deel van de toestellen zijn ook aandachtspunten.
Rens Blom
Rens Blom
Haarlem • 39 reviews
Lees de hele review
7,8
De Huawei Mate 20 Pro is een uitstekende smartphone qua ontwerp, specificaties en gebruikservaring. De EMUI-softwareschil van Huawei blijft een zwak punt. Het toestel kwam eind 2018 uit en is tegenwoordig niet meer goed verkrijgbaar.
Rens Blom
Rens Blom
Haarlem • 39 reviews
Lees de hele review

Smartphone: de populairste merken