Volg ons

De beste smartphones vergelijken

Profiel foto Koen Helder
Koen Helder
Expert smartphones
Voor elk budget een smartphone met een kooptip
De smartphone is zonder twijfel het meeste gebruikte toestel dat we in huis hebben. Gemiddeld kopen we elke twee jaar een nieuwe smartphone. Bijna alle smartphones die de afgelopen jaren in Nederland zijn verschenen, hebben mijn collega’s en ik getest. Wat nu de beste smartphone is? Tja, dat hangt sterk van je budget af. Maar voor elke portemonnee hebben we wel een mobiel een kooptip gegeven. En dan nog een tip: kijk eens naar een high-end smartphone van een jaar geleden. Die zijn nog heel goed, maar tegelijkertijd zeer betaalbaar.
t/m
412 producten
Sorteren op:

Laad meer producten

Best geteste smartphones door BesteProduct.nl


Meest recent geteste smartphones door BesteProduct.nl

8,0
De Oppo Find X2 Pro is één van de beste smartphones van dit moment. Met zijn imponerende hardware, veelzijdige camerasysteem en fraaie ontwerp zet Oppo een sterke concurrent neer voor de toptoestellen van Apple, Samsung en andere merken. De minpunten van de Find X2 Pro zijn beperkt, maar voelen wel knullig aan. Storender is Oppo’s updatebeleid van slechts twee jaar; dat is echt te kort voor zo’n dure smartphone. Hopelijk komt de fabrikant tot inkeer.
Rens Blom
Rens Blom
Haarlem • 27 reviews
Lees de hele review
7,7
De Huawei P30 is een fijne smartphone die nu hij zo in prijs is gedaald, een goede prijs-kwaliteitsverhouding biedt. Dat ‘ie een kooptip is, komt vooral door die lagere prijs. Als high-end smartphone weet de P30 namelijk niet helemaal te overtuigen. De camera maakt overdag wat fletse foto’s, de EMUI-software geniet niet onze voorkeur en de telefoon mist functies als draadloos opladen en een waterdichte behuizing.
Rens Blom
Rens Blom
Haarlem • 27 reviews
Lees de hele review
7,5
De LG G8s ThinQ is een prima smartphone die uitkwam als topmodel, maar een tegenvallende prijs-kwaliteitsverhouding bood. Het toestel is inmiddels flink goedkoper en daarom een betere koop. In zijn prijssegment is er echter veel concurrentie, dus doe vooral goed onderzoek voordat je de G8s ThinQ of een alternatieve smartphone koopt.
Rens Blom
Rens Blom
Haarlem • 27 reviews
Lees de hele review
5,5
De Huawei P40 Pro is een geplaagde topsmartphone, die je beter niet kan kopen. Het toestel mist een Google-certificering en is daarom zeer beperkt in mogelijkheden en heeft een onzeker updatebeleid. Jammer, want de P40 Pro zelf is een hele fijne telefoon. Hij is erg snel, heeft een lange accuduur en maakt overdag en in het donker fraaie foto’s. Als Huawei de P40 Pro op een later moment alsnog kan certificeren en de verkoopprijs wat zakt, kan het toestel wél een aanrader worden.
Rens Blom
Rens Blom
Haarlem • 27 reviews
Lees de hele review

Smartphone: de populairste merken