Volg ons

Oppo smartphones vergelijken

Oppo logo
Een smartphone van Oppo kopen? Bekijk alle verkrijgbare smartphones van Oppo in het onderstaande overzicht. Klik op de smartphones om meer informatie te krijgen over de laagste prijzen van webshops, specificaties of testen en reviews.
t/m
519 producten
Sorteren op:

Laad meer producten

Best geteste smartphones door BesteProduct.nl


Meest recent geteste smartphones van Oppo door BesteProduct.nl

6,9
De Oppo Find X2 Lite is een goede smartphone die echter nergens in uitblinkt en minder waar voor zijn geld biedt dan veel concurrerende toestellen. Als ‘ie in prijs zakt kan hij interessanter worden, maar voor 519 euro zouden wij een alternatief model aanraden.
Rens Blom
Rens Blom
Haarlem • 40 reviews
Lees de hele review
7,1
De Oppo A9 2020 is een betaalbare Android-smartphone met een accuduur van twee tot drie dagen. Dat is zijn grootste verkoopargument. Het toestel maakt ook indruk met 128 GB opslaggeheugen en een mooi uiterlijk, maar stelt teleur met zijn gedateerde en rommelige software. Ook jammer is de hd-resolutie, waardoor het scherm niet scherp oogt.
Rens Blom
Rens Blom
Haarlem • 40 reviews
Lees de hele review
8,0
De Oppo Find X2 Pro is één van de beste smartphones van dit moment. Met zijn imponerende hardware, veelzijdige camerasysteem en fraaie ontwerp zet Oppo een sterke concurrent neer voor de toptoestellen van Apple, Samsung en andere merken. De minpunten van de Find X2 Pro zijn beperkt, maar voelen wel knullig aan. Storender is Oppo’s updatebeleid van slechts twee jaar; dat is echt te kort voor zo’n dure smartphone. Hopelijk komt de fabrikant tot inkeer.
Rens Blom
Rens Blom
Haarlem • 40 reviews
Lees de hele review

Smartphone: de populairste merken