Volg ons

OnePlus smartphones vergelijken

OnePlus logo
Een smartphone van OnePlus kopen? Bekijk alle verkrijgbare smartphones van OnePlus in het onderstaande overzicht. Klik op de smartphones om meer informatie te krijgen over de laagste prijzen van webshops, specificaties of testen en reviews.
t/m
478 producten
Sorteren op:

Laad meer producten

Best geteste smartphones door BesteProduct.nl


Meest recent geteste smartphones van OnePlus door BesteProduct.nl

8,0
De OnePlus 8 is een fijne premium smartphone zonder poespas, maar ook zonder functies die gebruikelijk zijn in dit prijssegment. Denk aan een IP-certificering voor water- en stofdichtheid, draadloos opladen en uitstekende camera’s. Deze minpunten zijn ook van toepassing op de OnePlus 7T, maar die is honderden euro’s goedkoper. De OnePlus 8 Pro is juist tweehonderd euro duurder, maar presteert dan ook aanzienlijk beter dan de 8. Bovendien zijn er ook veel interessante concurrenten van andere merken.
Rens Blom
Rens Blom
Haarlem • 38 reviews
Lees de hele review
8,5
De OnePlus 8 Pro is de beste en meest complete smartphone die het bedrijf tot dusver gemaakt heeft. Het toestel heeft een fraai en waterdicht ontwerp, kan draadloos opladen en gebruikt een prachtig scherm. Ook imponerend zijn de krachtige specificaties, de goede accuduur en de fijne software met drie jaar updategarantie. De camera’s van de OnePlus 8 Pro halen het net niet bij de directe concurrentie, maar verder zet OnePlus een indrukwekkende smartphone neer. Dat mag ook wel, want met 899 euro is de OnePlus 8 Pro een prijzige keuze.
Rens Blom
Rens Blom
Haarlem • 38 reviews
Lees de hele review
8,4
De OnePlus 7T Pro is een premium smartphone die imponeert met zijn luxe ontwerp, adembenemende scherm en zeer krachtige hardware. De veelzijdige camera’s zijn erg goed, maar niet de beste. De accu gaat een dag mee en laadt zeer snel op, maar kan niet draadloos opladen. OnePlus’ software(beleid) behoort tot de top. Hoewel de 7T Pro een dure telefoon is, kost hij honderden euro’s minder dan de directe concurrentie. Dat komt de prijs-kwaliteitsverhouding ten goede.
Rens Blom
Rens Blom
Haarlem • 38 reviews
Lees de hele review
8,3
De OnePlus 7T is een relatief betaalbare Android-topsmartphone met een goed scherm, zeer krachtige hardware en veelzijdige camera’s. De accuduur is niet de beste, maar het opladen gaat erg vlug. Ook prettig is OnePlus’ software en uitstekende updatebeleid. De 7T is niet zo goed als de nieuwste toppers van Samsung en Apple, maar kost dan ook de helft.
Rens Blom
Rens Blom
Haarlem • 38 reviews
Lees de hele review

Smartphone: de populairste merken