Volg ons

OnePlus smartphones vergelijken

OnePlus logo
Een smartphone van OnePlus kopen? Bekijk alle verkrijgbare smartphones van OnePlus in het onderstaande overzicht. Klik op de smartphones om meer informatie te krijgen over de laagste prijzen van webshops, specificaties of testen en reviews.
t/m
273 producten
Sorteren op:

Laad meer producten

Best geteste smartphones door BesteProduct.nl


Meest recent geteste smartphones van OnePlus door BesteProduct.nl

8,4
De OnePlus 7T Pro is een premium smartphone die imponeert met zijn luxe ontwerp, adembenemende scherm en zeer krachtige hardware. De veelzijdige camera’s zijn erg goed, maar niet de beste. De accu gaat een dag mee en laadt zeer snel op, maar kan niet draadloos opladen. OnePlus’ software(beleid) behoort tot de top. Hoewel de 7T Pro een dure telefoon is, kost hij honderden euro’s minder dan de directe concurrentie. Dat komt de prijs-kwaliteitsverhouding ten goede.
Rens Blom
Rens Blom
Haarlem • 17 reviews
Lees de hele review
8,3
De OnePlus 7T is een relatief betaalbare Android-topsmartphone met een goed scherm, zeer krachtige hardware en veelzijdige camera’s. De accuduur is niet de beste, maar het opladen gaat erg vlug. Ook prettig is OnePlus’ software en uitstekende updatebeleid. De 7T is niet zo goed als de nieuwste toppers van Samsung en Apple, maar kost dan ook de helft.
Rens Blom
Rens Blom
Haarlem • 17 reviews
Lees de hele review
8,5
OnePlus is zo'n lekker hip en gek merk. Je kunt haar toestellen alleen online bestellen, waardoor er lange tijd een heerlijke mythe over de gadgets van de Chinezen hing: de verschillende smartphones waren nogal eens uitverkocht. Maar anno 2017 is OnePlus volwassen geworden en de OnePlus 5 is daar nog maar eens voorbeeld van. De telefoon kent een heerlijke bediening, razendsnelle processor en erg sterke camera. En dat alles gaat weg voor minder dan 600 euro. Een absolute kooptip, dus. Update 21 november 2017: De OnePlus 5T wordt de opvolger van de OnePlus 5. Dit toestel zal binnenkort niet meer verkrijgbaar zijn. Stay tuned voor onze review van dit nieuwe model.
Ger de Gram
Ger de Gram
Utrecht • 232 reviews
Lees de hele review

Smartphone: de populairste merken