Goodietagactie: Tag jezelf op Facebook en win! [prijzen]

Door: redactie-besteproductnl | 30 november 2011 15:15
Het is bijna december en dat is dé cadeaumaand bij uitstek.Heerlijk clichématig speelt BesteProduct even voor Sinterklaas! Wij zitten op tegenwoordig op Facebook en jullie ook. En da’s een ideale combinatie om prijzen weg te geven!Via een speciale good
BesteProduct.nl op Facebook


Het is bijna december en dat is dé cadeaumaand bij uitstek. Heerlijk clichématigspeelt BesteProduct even voor Sinterklaas! Wij zitten op tegenwoordig op Facebook en jullie ook. En da's een ideale combinatie om prijzen weg tegeven! Via een speciale 'goodietagactie' geven we onder meer een Nokia X7, AlcatelOT-606 en een Acer Wavemaster weg!

Voor de Goodietagactie heeft BesteProduct drie tassen vol met allerhande gadgetssamengesteld. Check vooral de foto hierboven. Kies jouw favoriete tas en wie weetwin jij! Hoe? Tag jezelf op Facebook op het specifieke setje gadgets en like onzepagina ook even. Dat is alles! Op 5 december om 12.00 uur makenwij de drie winnaars bekend.

Waar?
www.facebook.com/BesteProduct

Wat zit er in de tassen?
Op de bovenstaande foto kun je al het een en ander zien, maar hieronder nog evenkort de drie belangrijkste prijzen:

  1. Nokia X7
    Door onze eigen Jeroen Nootebos met maar liefst drie en een halve ster beloondesmartphone van de Finse fabrikant. De Nokia X7 heeft onder meer een 8 megapixelcameramet LED-flits, een 4 inch AMOLED scherm en 1 GB RAM.
    Meer info: review Nokia X7
    Niet gewonnen, toch kopen? Prijzen Nokia X7
  2. Alcatel OT-606
    Budgettelefoon. Maar budget betekent niet direct slecht. Deze prepaid-GSM heefteen QWERTY-toetsenbord, waarmee je naar hartenlust kunt sms'en of pingen. Maar ja,al dat sms’en en pingen kost natuurlijk ook wat, en dus krijg je er bij gewoon watbeltegoed bij.
    Meer info: review Alcatel OT-606
    Niet gewonnen, toch kopen? Prijzen Alcatel OT-606
  3. AcerWavemaster Mobile Speaker System
    Ben je helemaal klaar met dat krakerige geluid uit die matige speakers van je smartphone?Sluit je telefoon of MP3-speler dan nu aan op deze Acer WaveMaster. Dankzij de 3.5mm jackplug kan je dit speakertje praktisch op ieder audio-apparaat gebruiken. Handigvoor op vakantie, bijvoorbeeld.
    Meer info: review Acer Wavemaster MOBI
    Niet gewonnen, toch kopen? De Acer wavemaster kost zo'n 30 euro.

Tip
De Nokia X7 is natuurlijk het duurste cadeau, maar dat kan een nadeelzijn. Op een kleinere prijs maak je wellicht meer kans!