Volg ons
BesteProduct.nl op het MWC
Beleef het MWC2011 met BesteProduct.nl

Nokia op het Mobile World Congress 2011


Door Bart Frouws, Ger de Gram, Dennis de Vries
Nokia staat niet te springen om op het MWC acte de presence te geven. Vorig jaar waren ze er bijvoorbeeld niet bij. Ze vonden het te duur, en gingen lekker om te hoek staan. Dit jaar leken ze lange tijd hetzelfde geintje uit te halen, maar planden ze op het laatste moment toch nog een persconferentie in. Daardoor wakkerden de geruchten over nieuwe toestellen natuurlijk ook weer aan.

BesteProduct op het Mobile World Congress 2011

Maar die geruchten worden al op de vooravond van het MWC ontkracht. Tijdens de Nokia persconferentie bespreekt CEO Stephen Elop eigenlijk alleen de samenwerking met Windows Phone 7. Ontwikkelaars moeten vooral doorgaan met het ontwikkelen voor dhet huidige Symbian en het toekomstige MeeGo. En ja, dat toestel dat draait op het nieuwe besturingssysteem komt echt nog dit jaar. Verder liet Elop er geen misverstand over bestaan. Nu Nokia samenwerkt met Windows Phone 7 moet de concurrentie oppassen. Android gaat het merken.
Er werden nog wel wat afbeeldingen van niet bestaande concepttoestellen geprojecteed. Maar verder is Nokia zonder toestellen naar het MWC 2011 gekomen.

. Nokia toestellen op het MWC 2011
Nokia heeft geen nieuwe toestellen gelanceerd op het Mobile World Congress 2011. Wel lieten ze wat afbeeldingen van concepttoestellen zien. Kijken mag, aanraken kan niet, het is onduidelijk of de toestellen ooit verkrijgbaar worden.
Nokia Windows Phone 7Nokia Windows Phone 7


Retweet en win!
Volg BesteProduct.nl op Twitter, retweet een filmpje van het MWC, en win een goed gevulde goodiebag die wij vanuit Barcelona mee terug nemen. Klik hier voor meer informatie
>> Terug naar de beginpagina van het MWC 2011