Volg ons

De beste smartwatches vergelijken

Profiel foto Bart Boonstra
Bart Boonstra
Expert smartwatches
Kies een smartwatch die bij je smartphone past
Smartwatches worden steeds populairder en de ontwikkeling ervan gaat razendsnel. Een smartwatch haalt zijn volle potentie als hij verbonden is met je smartphone. Het grote nut van een smartwatch is namelijk dat je niet telkens je telefoon uit je broekzak hoeft te halen, bijvoorbeeld om te kijken hoe laat het is, of om te zien of je nog berichtjes hebt gekregen. Zonder smartphone werkt een smartwatch ook, maar dan mis je al snel veel notificaties, zoals bel-oproepen, smsjes en belangrijker: WhatsApp- en Facebook-berichten. Omdat een smartwatch zo nauw verbonden is met je smartphone, bepaalt je telefoon ook grotendeels de keuze van je smartwatch.
t/m
295 producten
Sorteren op:

Laad meer producten
Koopgidsen
Smartwatches uitleg en de nieuwste smartwatches getest
Voor de fabrikanten is het geen vraag meer óf we een smartwatch gaan dragen, maar alleen nog wanneer. Op de elektronicabeurs IFA in Berlijn presenteerde elke zichzelf respecterende fabrikant een slim horloge. Als klap op de vuurpijl kwam Apple daar no
Lees de koopgids

Best geteste smartwatches door BesteProduct.nl


Meest recent geteste smartwatches door BesteProduct.nl

8,0
Geen prijzen
Een smartwatch die aan de goeie kant van de 200 euro zit. De Ticwatch E smartwatch is met z’n 165 euro zeer betaalbaar. Maar, kan hij met dat bedrag opboksen tegen de duurdere Sony’s en Samsungs in deze categorie? De eerste indruk is positief. Hij zit lekker, het koppelen gaat super en hij biedt op het eerste oog ontzettend veel mogelijkheden. Dat biedt perspectieven Ticwatch! Tel daarbij de Google assistent spraakbesturing, de tracking van de dagelijkse activiteiten en de koppeling met vele van je smartphone apps op en je hebt een allround smartwatch voor dagelijks gebruik! Met een BesteProduct.nl kooptip!
Marijke de Vries
Marijke de Vries
Dedemsvaart • 149 reviews
Lees de hele review
8,4
De Polar Vantage M is een sporthorloge van formaat. Letterlijk en figuurlijk. Met een 1,2 inch scherm heb je namelijk geen klein scherm aan je pols hangen. Wel een met een prachtig design trouwens, hij mag echt gezien worden. Het mooiste zit echter aan de binnenkant. Liefst 130+ verschillende sporten, hartslagmeting, GPS en een geweldige app maken de Vantage M tot een van de beste sporthorloges van dit moment. Geen touchscreen, geen smart mogelijkheden, maar persoonlijk mis ik die niet. Het gemis van muziekopslag is wel jammer, dat had de Vantage M helemaal waanzinnig gemaakt. De 280 euro die je betaalt is misschien fors, maar elke sportliefhebber gaat hier ontzettend veel plezier aan beleven.
Tom Haze
Tom Haze
Apeldoorn • 190 reviews
Lees de hele review
7,6
Geen prijzen
De TomTom Runner 3 Cardio + Music was voor mij geen liefde op het eerste gezicht. Het design oogt simpel en saai, zat concurrenten die het op dat vlak beter doen. Maar onder de motorkap zit een hoop moois. Goede GPS-tracking, muziekopslag en hartslagmeting. Het horloge is waterdicht, meet je zwemprestaties en doet ook dienst als fitnesstracker. Op het horloge heb je tal van mogelijkheden om je training in te stellen en je eventueel door een audio coach te laten begeleiden. En dat voor minder dan 200 euro, niet slecht! Moet je er wel mee kunnen dealen dat je naar een kleurloos scherm kijkt dat je met fysieke knopjes bedient. Ik vind het een ideaal horloge om ‘alleen tijdens het sporten’ te dragen. Voor minder dan 200 euro een hele interessante koop!
Tom Haze
Tom Haze
Apeldoorn • 190 reviews
Lees de hele review
7,4
Is it a bird? Is it an Apple Watch? It’s the Fitbit Versa. Qua design lijkt deze tracker verdraaid veel op het slimme klokje van Apple en dat vinden we helemaal niet erg. Deze Fitbit ziet er fraai uit en draagt comfortabel. Beschikt over muziekopslag en kan meerdere sporten, waaronder zwemmen, tracken. Alles is te bedienen op een mooi kleurenscherm en de batterijduur is met 2,5 tot 4 dagen ruim voldoende. Niet alleen maar lof want er is geen GPS en het wisselen van een bandje werkt vrij irritant. Ook kreeg ik er op sommige momenten zomaar een hoop gratis stappen bij. Da’s ego-strelend, maar niet accuraat. Gelukkig houdt de Versa zich in de meeste gevallen keurig staande. Fraai en veelzijdig klokje, maar net niet bijzonder genoeg voor een kooptip.
Tom Haze
Tom Haze
Apeldoorn • 190 reviews
Lees de hele review

Smartwatch: de populairste merken