Volg ons
Alle uitvoeringen (6)

Garmin Vivoactive 3

Laagste prijs
Naar de laagste prijs
Bestel- en levertijden Beschikbaar in 6 uitvoeringen:

Voor- en nadelen van de Garmin Vivoactive 3

Voordelen

 • Eenvoudig te bedienen
 • Lichtgewicht
 • Slimme meldingen
 • Geweldige exercise tracking
 • Heel goede batterijduur
 • Deelnemer voor beste Garmin smartwatch tot nu toe
 • 24/7 hartslagmonitor
 • Maakt verbinding met ANT + -sensoren
 • Draagt comfortabel
 • Alles tot in detail te personaliseren
 • Subtiel, cirkelvormig, stijlvol ontwerp

Nadelen

 • Een beetje prijzig
 • Software niet zo soepel als Wear of Watch OS
 • Nog geen Garmin pay
 • Geen zelfstandige muziek playback
 • Zwak trillingsalarm
 • Makkelijk om meldingen te missen
 • Krachttraining-optie werkt niet goed
 • iOS-gebruikers kunnen niet op teksten reageren

Onze test
Consumententest | op
8,3

Garmin Vivoactive 3: Prachtig horloge voor de sportfanaten

8 - Score Badge BesteProduct.nl

Wat een prachtig klokje! En nog vol mogelijkheden ook. Vooral fanatieke sporters zullen veel plezier beleven aan de Vivoactive 3 van Garmin. Het horloge heeft GPS, hartslagmeting en slaapanalyse aan boord. Het enige dat ik mis is muziekopslag, dat had voor dit bedrag wel gemogen. Ik ben vooral enthousiast over de mate waarin de ‘sportschermen’ te personaliseren zijn. Je kan tot in het kleinste detail bepalen welke waarden je waar op het klokje wilt weergeven. Het horloge heeft modi voor tal van sporten en presteert (behalve bij krachttraining) uitstekend. Draagt fijn, heeft een kleurenscherm en makkelijk in gebruik. Met een prijskaartje van bijna 300 euro is ‘ie zeker niet goedkoop, maar hij heeft de kooptip dik verdiend.

Tom leidt de redactie van BesteProduct.nl. Onderzoeken, testen, video’s, nieuwsberichten of long-read-koopgidsen worden door Tom met strakke hand tot een goed einde gebracht. Tevens publiceert Tom de testresultaten van alle AD-testen.
Tom Haze
Tom Haze
Apeldoorn • 183 reviews
Consumententester
vanaf 189,99
Tom leidt de redactie van BesteProduct.nl. Onderzoeken, testen, video’s, nieuwsberichten of long-read-koopgidsen worden door Tom met strakke hand tot een goed einde gebracht. Tevens publiceert Tom de testresultaten van alle AD-testen.
Tom Haze
Tom Haze
Apeldoorn • 183 reviews
Consumententester
8,0
Gebruikservaring
(Weging 25%)
Het installeren van het horloge en koppelen met de Garmin app gaat meteen gemakkelijk. De standaard watchface vind ik al sterk, maar je kan ‘m tot in detail personaliseren. Ik heb ‘m zelf ietsje aangepast zodat ik direct mijn calorieën en stappen kan zien. Ook de schermen voor tijdens het sporten zijn erg goed personaliseerbaar. Alles is in te stellen zo jij wilt. Wil je snelheid, gemiddelde snelheid, kadans, hartslag, HS-zone, of je kadans per ronde zien? En welk getalletje moet waar staan? Alles is zelf te bepalen. Ideaal voor bijvoorbeeld hardlopers die met één blik op hun scherm alleen de relevante informatie willen zien. Het enige wat vervelend kan zijn is dat je door flink wat menu’s heen moet voor je deze schermen zo gedetailleerd in kan stellen. Dat is voor sommigen wellicht een leercurve waar je even doorheen moet. Eenmaal ingesteld heb je er natuurlijk voor altijd lol van. Bediening gaat via het touch screen met tikken en swipen. Eén keer scrollen en je krijgt direct een overzicht van je dag in beeld. Dankzij het gebruik van verschillende kleuren is dit heel overzichtelijk. De kleuren ogen mooier dan bij de Garmin Forerunner, maar knallen niet zo van het scherm als bij de S3 van Samsung.
7,0
Prijs
(Weging 10%)
Op het moment van testen kost de Vivoactive 3 bijna 300 euro. Een flink bedrag, maar je krijgt er ook flink veel voor terug. Een dikke aanrader voor de sportfanaten onder ons. Voor dit bedrag hadden we wel graag muziekopslag erbij gezien, dat krijg je er helaas niet bij.
9,0
Design/specificaties
(Weging 20%)
De Vivoactive 3 vind ik qua design bijzonder goed geslaagd. Wij kregen het witte met zilveren design, maar hij is ook in het zwart beschikbaar. Prachtig klokje met ronde strakke vormen. Wauw. Het horloge heeft ondanks de ronde vorm wel een typisch sporthorloge-uitstraling. Maar dan wel een luxe variant. Deze Garmin bedien je bijna volledig met het touchscreen. Er is nog één fysieke knop aan de zijkant die fraai is weggewerkt in het design. Beschikt over GPS en een ingebouwde hartslagsensor. Daarnaast meet deze smartwatch je slaap, afgelegde afstand, stappen en traptreden. Tot slot is dit slimme klokje waterbestendig, beschikt het over een kleurenscherm en heeft het een verwisselbaar bandje. Al met al een compleet pakket aan mogelijkheden. En dat in een aantrekkelijk jasje! De enige optie die ik mis is muziek opslag aan boord. Om tijdens het sporten lekker naar een beat te luisteren moet je dus wel je telefoon of een ander apparaat bij je hebben.
9,0
Draagcomfort
(Weging 20%)
Het horloge draagt hartstikke prettig. Het bandje zit comfortabel om de pols en ook als je gaat zweten heb je er geen last van. Nét geen 10 omdat het bandje iets minder luxe oogt dan het horloge zelf. Ze zijn natuurlijk wel verwisselbaar dus je kan nog naar wens ‘upgraden’.
8,0
Compatibiliteit / functies
(Weging 25%)
Dit horloge is gericht op sporters. Er zijn speciale modi voor binnen/buiten hardlopen en fietsen, krachttraining, cardiotraining, wandelen, zwemmen, roeien en diverse oefeningen in de sportschool. Je hebt heel veel keuze met als enige minpunt het onderdeel ‘kracht’. Je moet iedere set handmatig starten met een dubbele tik op het scherm. Op dezelfde manier stop je de set dan weer. Dat is irritant en bovendien klopt het aantal herhaling niet. Heb je net die tiende herhaling eruit geperst, denkt je horloge dat je er maar 6 gedaan hebt. Of soms juist 13. Het is moeilijk om krachttraining met een sporthorloge te meten. Als voornamelijk krachtsporter ben ik al lang op zoek naar een wearable die dit kan, maar het gouden idee ben ik nog niet tegengekomen. Wat mij betreft had Garmin deze functie ook gewoon weg kunnen laten. Gelukkig is de rest dik in orde. Hartslagzones, tijd, kadans, VO2 max, etc. Het horloge meet en informeert je over van alles. Trainingsschema’s kun je bovendien via de Garmin app inladen. Er zitten voor de liefhebber ook smartwatch functionaliteiten op. Zo krijg je bijvoorbeeld ook berichtjes of oproepen op je horloge binnen. Een leuke extra, al vind ik persoonlijk daar de trackers van Samsung beter voor. Dit horloge zou ik de allround sporter echt aanraden. Wil je op je horloge ook je social media bijhouden dan moet je verder kijken.

8,3
Eindscore test
Garmin Vivoactive 3

Reviews van de Garmin Vivoactive 3

Gemiddelde score gebruikers

7,3
Inmiddels hebben 7 gebruikers hun mening gedeeld over de Vivoactive 3 van Garmin en is het cijfer gemiddeld genomen een (ruime) voldoende. Eventuele aandachtspunten voor de Vivoactive 3 vind je in de reviews hieronder.
Deel het. Review je product op BesteProduct.nl
Zoveel redenen om een review te schrijven. Deel je ervaringen op BesteProduct.nl
Toon:
7,0
Dit is mijn 2e Garmin. De eerste ...
Door Raymon op 5-11-2019

Dit is mijn 2e Garmin. De eerste was een Viveoactive HR, deze beviel zeer goed, zowel gebruiksgemak, batterij als de nauwkeurigheid. Deze laatse 2 eigenschappen vallen me bij de Viveoactive 3 erg tegen. Batterij gaat zo'n 3 dagen minder lang mee als de HR. Vervelender is de onnauwkeurige snelheids meting. Ik loop zo'n 10 a 10,5 km per uur en kan dit dan 15 km volhouden. Ik hou hiervoor met name als ik net begin met lopen mijn snelheid goed in de gaten. De Viveoactive geeft alleen heel vaak of 9 km/u aan en een paar tellen later weer 11,1 km/u aan hierdoor kan ik dus nooit goed mijn tempo bepalen. Jammer dat mijn Viveoactive HR afgelopen vakantie verzoop (terwijl deze waterdicht behoord te zijn) Ik mis hem nog regelmatig .

- - -

In bezit: half jaar of langer
Via Kieskeurig.nl

8,0
Een super gave gadget. Eenvoudig te bedienen, ...
Door edwin op 17-6-2018

Een super gave gadget. Eenvoudig te bedienen, veel mogelijkheden, ziet er als een normaal horloge uit, goede updates. Ik droeg nooit een horloge, nu heb ik hem elke dag om.

- - -

In bezit: half jaar of langer
Via Kieskeurig.nl

1,0
De VivoActive 3 is een smart watch, ...
Door Robert op 23-4-2018

De VivoActive 3 is een smart watch, met hartslag en GPS. Deze review begint positief maar eindigt in een horror verhaal: Pluspunten: + goed digitaal horloge met tijd, stopwatch, timer, etc zoals je mag verwachten. Tijd wordt gesync-ed via de gps. + het horloge heeft hartslag, stappenteller + gps, en die worden gebruikt door vele meegeleverde 'apps' die je prestaties bijhouden tijdens verschillende sporten. Deze apps zijn goed zelf aan te passen. + via internet kun je het horloge zelf aanpassen door extra wijzerplaten + apps te downloaden + je kunt via een kabeltje alle historie van je horloge uploaden naar een website zodat je daar van alles en nog wat kunt inzien (hartslag, route, snelheid, rondetijden, ....). Dit zou ook moeten kunnen via bluetooth + app op mobiel maar lees dan nog even verder. + software op horloge wordt automatisch bijgewerkt + touchscreen bediening voelt logisch aan Minpunten: - de batterij houdt het max. 7 dagen uit en meestal max 3 dagen. Dan moet je weer opladen via een specifiek Garmin ubs kabeltje. Dus er ligt weer een extra kabel in je laadje wat weer kwijt kan raken. - de batterij kun je volgens mij niet vervangen. Dus over laat ik zeggen 5 jaar kun je het horloge weg gooien als de batterij is versleten - je moet je afvragen hoe lang garmin support levert voor dit horloge. Waarschijnlijk krijg je over een paar jaar geen updates meer en werkt de synchronisatie met laptop/telefoon niet meer wegens versie problemen. Alleen weggooien helpt dan nog. - dit horloge heeft gps en wordt verkocht bij Bever. Dus ik verwachtte iets meer (outdoor)navigatie mogelijkheden. Maar die zijn zeer beperkt. Het is meet een fit/smart-watch dan navigatie-horloge. Maar dan de echte problemen: -- in theorie praat het horloge via bluetooth met je mobiel en kan dan allerlei smart dingetjes. Maar die bluetooth sync is echt een drama: 1. (re-)pairen met je mobiel is vrijwel onmogelijk. Ik had zo'n tien pogingen nodig om dit te laten slagen. Meestal bleef het pair-proces ergens op de helft hangen zonder enige voortgang. Je zag alleen het batterij niveau op beide naar beneden gaan. 2. Als je dan gepaird bent, dan valt continu de bt-verbinding weg, ook als horloge + mobiel naast elkaar liggen, meestal binnen 3 minuten al. Er bestaat hiervoor zelfs een niet officiele 'Reconnect garmin app' voor probeert de verbinding te herstellen. Dus ik ben hier niet de enige die hier last van heeft. Ter info: ik gebruikt ook regelmatig een bluetooth Philips headphone, zonder enig probleem. 3. het horloge is smart: het kan via je telefoon slimme dingen zoals weerbericht tonen, spotify bedienen, volume up/down, berichten tonen, etc. Maar dit werkt totaal niet: echt helemaal niet. Volume up zet het volume maximaal, volume down ook (!), volgende liedje gaat 5 liedjes verder. Telefoon zoeken met behulp van een geluidje: geluid gaat met geen mogelijkheid meer uit, alleen telefoon uitzetten helpt. Meldingen (whatsapp, email, etc) komen binnen maar als je ze dan wil lezen op je horloge dan is er geen verbinding (want immers verbroken). --- nou ja denk je, geeft niet. Even een vraag stellen aan Garmin Support dan hebben ze wel een antwoord. Nou nee dus: je krijg alleen een antwoord van support op de aller domste vragen. Bv: "Heeft u mijn email van vorige week ontvangen, en zo ja zou u die willen beantwoorden", met als antwoord: "zou u de eerste mail nog maals willen op sturen" waarna de stilte weer terug keert. Ik wacht nu al 3 weken op een zinnig antwoord. Zelfs een: "dit is een lastige vraag en u krijgt volgende week antwoord" kan er niet vanaf. En dat laatste vind ik dus echt schandalig. Een duur horloge verkopen met crappy software en dan geen support leveren. Dus conclusie: als simpel horloge is dit een fraai product maar veel te duur en te korte batterij duur. Als smart-watch werkt het niet. Koop iets anders! Die van mij is terug naar de winkel.

- - -

In bezit: paar weken
Via Kieskeurig.nl

8,0
De Vivoactive is een handzaam, erg licht ...
Door Eddie op 11-4-2018

De Vivoactive is een handzaam, erg licht en fijn toestel. Allereerst is het als horloge te gebruiken. Voldoende apps/widgets om klok aan te passen. Je merkt nauwelijks dat je het toestel draagt. Doordat het zo licht is, maar ook voelt de rubberband precies goed aan. Het apparaat is al standaard voorzien van software voor meer dan 10 sporten, zoals Golf, running, fietsen (binnen en buiten!), fitnes, etc. Precies de reden waarom ik het gekocht. Nog niet alles getest. Wel Golf, running, binnen fietsen, fitness. En het moet gezegd, dat bevalt prima. Het is zeker bij golf even wennen waar de functies precies zitten, maar dat is snel geleerd. Het werkt heel goed en heeft ruim voldoende functies binnen de sporten voor me. Ben blij dat ik geen speciaal golfhorloge heb gekocht. Erg fijn dat je je telefoon kunt koppelen zodat je mail, apps en telefoontjes doorkrijgt. Prettig is dat je dit op gekozen momenten, bijvoorbeeld 's nachts uit kunt laten. Niet alles even acuraat zoals stappen en trappen lopen. Een paar keer een heuvel op of een trap op: het is hem om het even. Updates zijn er regelmatig. Die worden vlot geinstalleerd. Ik had een TomTom running device en ik wilde een fietscomputer en golfhorloge. Heb nog getwijfeld om de Fenix 5 te nemen. Maar ik heb er na een week of 5 nog steeds geen spijt van dat ik de Vivoactive 3 heb aangeschaft. Bij 2 sporten of meer is hij zijn geld zeker waard.

- - -

In bezit: paar weken
Via Kieskeurig.nl

9,0
Het horloge functioneert prima met de app ...
Door Edwin op 27-2-2018

Het horloge functioneert prima met de app op je smartphone en heeft zeer veel mogelijkheden. Door de polshartslagsensoren hoef je niet meer zon koude borstband om. Kleren aan en gelijk weglopen. De bediening is simpel, al moet je echt wel leren wat hij allemaal voor gegevens verzameld. Dit staat goed beschreven in een PDF en het is super leuk om het allemaal te ontdekken.

- - -

In bezit: paar weken
Via Kieskeurig.nl

Toon meer reviews

Testen van Garmin Vivoactive 3
Gemiddelde score redacteuren
4,7
De redactie van BesteProduct.nl test producten en verzamelt testen van andere experts online en uit magazines. We voegen die testen samen tot de unieke BesteProductScore om te laten zien hoe goed een product is.
Voor Garmin Vivoactive 3
Aantal testen:
10
Genormeerde score:
7,5
Actualiteit van de testen
62 %
Actuele expertscore
4,7
Hieronder een beknopt overzicht van testen door redacteuren van de Garmin Vivoactive 3.
Website testen
Wat vonden andere testers van de Garmin Vivoactive 3? Onze eigen test van de Vivoactive 3 staat hier ook tussen omdat de score wordt meegenomen in de berekening van de BesteProductScore.
Garmin Vivoactive 3 review
10,0
3-10-2017
Stuff.tv

The Garmin Vivoactive 3 is one of the tastiest fitness watches we've seen so far. It looks good, isn’t a wrist-dominator, outlasts just about all normal smartwatches and gets you tracking similar to a Fenix 5 at almost half the price. What’s not to like? True offload warriors may want the extra ruggedness of the Fenix 5, and it’s best not to expect too much from the Vivoactive 3’s smartwatch side. It's also a shame that it doesn't store music for you to play during runs. But for sport lovers, the Vivoactive 3's great fitness tracking and battery life will eclipse the lack of smartwatch fluff.

Stuff.tv
Garmin Vivoactive 3
9,0
1-12-2017
Pocket-lint.com

In the Vivoactive 3, Garmin has tried to build a device which is predominantly an everyday, normal persons', lifestyle-focused fitness watch. Think of this as more competition for your high-end Fitbit than a "serious running watch for serious runners".

Pocket-lint.com
Garmin Vivoactive 3 review: The ultimate smart fitness wearable?
10,0
20-12-2017
Expertreviews.co.uk

In short, I’m impressed – the Garmin Vivoactive 3 really is one special fitness watch. It ticks pretty much all the boxes: it’s usable and accurate, has GPS, altimeter and heart rate sensors, it tracks your swims on top of all the regular fitness activities – plus a few extra – and it’s a superb everyday activity tracker. That it does all this while also packing in some degree of smartwatch capability is truly remarkable and, while it isn’t a beautiful device to look at, it achieves pretty much everything I’d want from a fitness-cum-smartwatch. The only major misfire is the lack of phone-free music playback, and frankly that won’t bother everyone – it certainly doesn’t me. If Garmin can sort out bank support for its NFC-based contactless payment system it’ll be pretty much the perfect all-rounder.

Expertreviews.co.uk
Garmin Vivoactive 3 review
6,0
27-12-2017
Digitaltrends.com

The Vivoactive 3 is a full-featured GPS multisport watch with the sensors to match. There is no reason to be worried about it becoming obsolete any time soon. Garmin continually updates its system software adding fixes and new features along the way. We would be surprised if we didn’t see features trickling down from the Fenix 5 to the Vivoactive 3 in the coming year. Should you buy it? As a Fenix 5 junior, the Vivoactive 3 is a great value. It’s also the only Garmin watch to offer Garmin Pay. If you’d like a digital wallet on your wrist and can live with an almost imperceptible vibration alert, then the Vivoactive 3 nearly offers a Fenix 5 experience at close to half the price. If vibration alerts are more important than connected sensors and Garmin Pay, then we’d suggest saving $130 and buying the Garmin Vivosport instead.

Digitaltrends.com
Garmin Vivoactive 3 review: The perfect sports-orientated smartwatch?
10,0
10-1-2018
Alphr.com

It might sound stupid but one of my favourite things about the Vivoactive 3 is just how comfortable and discreet it is. Despite being packed with all the great features you’d expect from a top-level multisport watch, it doesn’t have the substantial heft that so many do - I’m looking at you Samsung Gear Sport – and at times you’ll forget you’re even wearing it. Despite its sleek design, though, the Vivoactive 3 tracks practically every activity you could want (although some might be disappointed there’s no open-water swimming app) and has the best optical heart rate sensor I’ve tested in a wrist-borne tracker. Significantly, it also has outstanding battery life and at a discounted price of £240 is incredibly good value for money. The only thing missing, as mentioned above, is any kind of music playback, although now Garmin looks to be adding this feature to its next wave of Forerunner watches, that complaint could soon be a thing of the past.

Alphr.com
Garmin Vivoactive 3
8,0
2-2-2018
TrustedReviews.com

A well-featured sports watch with just enough smartwatch functionality.

TrustedReviews.com
Runder Tracker mit Ecken und Kanten?
9,3
5-2-2018
Chip.de

Der Tracker Garmin Vivoactive 3 hat einiges auf dem Kasten. Trotz automatischer Aktivitätserkennung können Sie auch manuell zahlreiche Spezialsportarten wie Golfen, Schwimmen oder Skifahren einstellen. Auch Smartwatch-Features werden geboten und die Uhrenoptik überzeugt im Test ebenfalls. Der Akku könnte länger halten.

Chip.de
Garmin Vivoactive 3: Prachtig horloge voor de sportfanaten
8,3
2-7-2018
BesteProduct.nl

Wat een prachtig klokje! En nog vol mogelijkheden ook. Vooral fanatieke sporters zullen veel plezier beleven aan de Vivoactive 3 van Garmin. Het horloge heeft GPS, hartslagmeting en slaapanalyse aan boord. Het enige dat ik mis is muziekopslag. Ik ben vooral enthousiast over de mate waarin de ‘sportschermen’ te personaliseren zijn. Je kan tot in het kleinste detail bepalen welke waarden je waar op het klokje wilt weergeven. Het horloge heeft modi voor tal van sporten en presteert (behalve bij krachttraining) uitstekend. Draagt fijn, heeft een kleurenscherm en makkelijk in gebruik. Met 300 euro is ‘ie zeker niet goedkoop, maar hij heeft de kooptip dik verdiend.

BesteProduct.nl
Garmin Vivoactive 3
8,0
13-7-2018
TrustedReviews.com

A well-featured sports watch with just enough smartwatch functionality.

TrustedReviews.com
Garmin Vivoactive 3
8,0
21-11-2019
TechRadar.com

Met slimme meldingen, GPS, sport-tracking voor concurrerende high-end apparaten, een ingebouwd betalingssysteem en een subtiel, stijlvol ontwerp, heeft Garmin een veelzijdige wearable gecreëerd met echte mainstream-aantrekkingskracht.

TechRadar.com
Magazine testen
Nog geen testen in magazines gevonden.
1,5
Prijs / kwaliteit
In vergelijking met andere Smartwatches betaal je voor de Garmin Vivoactive 3 te veel geld. Dit product is slecht beoordeeld en / of verouderd. Bekijk de nieuwste Smartwatches.
expertscore
4,7
laagste prijs
€ 189,99
prijs/kwaliteit
1,5

Laagste prijzen Garmin Vivoactive 3


Garmin Vivoactive 3 uitvoeringenSpecificaties van Garmin Vivoactive 3

Algemene Kenmerken

Kleur(en)
wit , Roségoud , zwart , zilver
Fabrikant kleur(en)
wit , rosé goud , zwart , zilver
Materiaal behuizing
Polymeer , silicone
Borstband
Nee
Bescherming
waterbestendig , spatwaterdicht , trilbestendig
Waterdichtheid
5 ATM
Waterdicht
Ja
Maat pols
127 - 204 mm
Materiaal band
siliconen
Kleur band
wit

Functies

(Meet)-functies
verbrande calorieën, afgelegde afstand, slaapkwaliteit, persoonlijke doelen, hartslag, hartslag gebaseerde calorieberekening, tijd/afstand waarschuwing , actieve minuten , aantal stappen
Aanbevolen activiteit
fietsen, hardlopen, zwemmen, golf, roeien, skiën , fitness
Calorieën verbrand
Ja
Slaapkwaliteit
Ja
Persoonlijke doelen
Ja
Automatische pauze
Ja
Geavanceerde trainingsinstellingen
Ja
Afgelegde afstand
Ja
Tijd/afstand waarschuwing
Ja
Hartslag gebaseerde calorieberekening
Ja
Hartslag dataoverdracht
ANT+ , Bluetooth/ANT+
Stopwatch
Ja
Geïntegreerde timer
Ja
Wekfunctie
Ja
Actieve minuten
Ja
Volgen van trainingen
Ja
Geheugencapaciteit
14 dag(en)
Hardloopdynamica
Nee
Klokmodus
12/24 uur

Sensoren

Sensoren
versnelling, hartslag, afstand, temperatuur , stappen , gyroscoop , barometer
Hartslag monitor
Ja
Versnellingsmeter
Ja
Barometrische hoogtemeter
Ja
Ingebouwde afstandsmeter
Ja
Loopsnelheid afstandsensor
Ja
Thermometer
Ja
GLONASS
Ja
Stappenteller
Ja
Gyroscoop
Ja
Barometer
Ja

Display

Display diameter
30,4 mm
Touchscreen
Ja
Resolutie
240 x 240 pixels
Schermgrootte
1,2 inch
Type display
MIP , LCD
Kleurenscherm
Ja
Backlight
Ja

Connectiviteit

Connectiviteit
bluetooth , wifi
Bluetooth
Ja
Ondersteunde besturingssystemen
Android, iOS
Wifi
Ja
Bluetooth-versie
4.2
Geschikte besturingssytemen
Android, IOS

Opties

Opties
touchscreen, gps, waterdicht, stopwatch, wekfunctie
GPS
Ja
Muziekbediening
Ja
Vind mijn telefoon-functie
Ja
Weersvoorspelling
Ja

Smartphone Functies

Smartphone functies
muziek bediening, vind mijn telefoon-functie , trilfunctie , geluidsalarm(en)
Agenda
Ja
Geluidsalarm(en)
Ja
Trilfunctie
Ja

Energie

Batterijduur (GPS-modus)
13 uur
Batterijduur (max)
1 weken
Batterijduur
7 dagen, 8 dagen
Accu type
Lithium-Ion (Li-Ion)
Oplaadbare accu/batterij
Ja
Geschikt voor batterijgrootte
Ingebouwde accu

Meegeleverd

Handleiding
Ja

Inhoud En Afmetingen

Hoogte
1,17 cm, 1,36 cm
Breedte
4,34 cm, 43,4 mm, 4,31 cm, 43,1 mm
Diepte
4,34 cm, 43,4 mm, 4,31 cm, 43,1 mm
Gewicht
43 gram, 39 gram

Algemeen

EAN
0753759173258, 0753759179472 , 0753759212698 , 0753759203788 , 0753759173203 , 0753759173159 , 0753759173173 , 0753759173272
Partnumber
010-01769-20 , 010-01769-05 , 010-01985-02 , 010-01769-10 , 010-01769-00 , 010-01769-02 , 010-01769-22
Toelichting partnumber
-
Introductie model
2017 , 2018 , 2019
Releasedatum
September 2017 , July 2018 , June 2018 , May 2019

Product

Type/soort
sporthorloge , activiteitstracker , smartwatch

Extra

Hoogte
11,7 mm, 13,6 mm
Verbindingstechnologie
draadloos
Trappen gelopen
Ja
Locatie positie
Ja
Aantal banden inbegrepen
1
Timer
Ja
Verstelbaar
Ja
Bediening
draaiknop, hefboom
Maximale schouderbandlengte
204 mm
Minimale schouderbandlengte
127 mm
Prijzen en beoordelingen
Aantal winkels
3
Beoordeling experts
4,7
Beoordeling consumenten
7,3
Prijs / kwaliteit
1,5