Volg ons
Alle uitvoeringen (7)

Fitbit Versa

Laagste prijs
Naar de laagste prijs
Alle prijzen (9) Beschikbaar in 7 uitvoeringen:
Voordelen
  • Lichtgewicht
  • Slank ontwerp
  • Biedt smartphone-meldingen
  • Zwemtracking
Nadelen
  • Geen ingebouwde GPS
  • Kleine bibliotheek met apps van derden
  • Is op momenten niet accuraat
  • Gegevens vast in Fitbit-app

Onze test
Expertreview | op
7,4

Fitbit Versa: Fraai en veelzijdig, maar niet foutloos

7 - Score Badge BesteProduct.nl

Is it a bird? Is it an Apple Watch? It’s the Fitbit Versa. Qua design lijkt deze tracker verdraaid veel op het slimme klokje van Apple en dat vinden we helemaal niet erg. Deze Fitbit ziet er fraai uit en draagt comfortabel. Beschikt over muziekopslag en kan meerdere sporten, waaronder zwemmen, tracken. Alles is te bedienen op een mooi kleurenscherm en de batterijduur is met 2,5 tot 4 dagen ruim voldoende. Niet alleen maar lof want er is geen GPS en het wisselen van een bandje werkt vrij irritant. Ook kreeg ik er op sommige momenten zomaar een hoop gratis stappen bij. Da’s ego-strelend, maar niet accuraat. Gelukkig houdt de Versa zich in de meeste gevallen keurig staande. Fraai en veelzijdig klokje, maar net niet bijzonder genoeg voor een kooptip.

Tom leidt de redactie van BesteProduct.nl. Onderzoeken, testen, video’s, nieuwsberichten of long-read-koopgidsen worden door Tom met strakke hand tot een goed einde gebracht. Tevens publiceert Tom de testresultaten van alle AD-testen.
Tom Haze
Tom Haze
Apeldoorn • 183 reviews
Redacteur
vanaf 176,67
7,0
Gebruikservaring
(Weging 25%)
Over de app van Fitbit ben ik altijd al enthousiast geweest. Niets nieuws onder de zon hier voor mij. Koppelen gaat makkelijk en je hebt al je sportdata makkelijk inzichtelijk. De beloofde batterijduur van 4 dagen wordt net niet gehaald, maar vind ik dik in orde. Ik haalde 3 à 3,5 dag op een volle lading, maar gebruik de notificatie instellingen niet of nauwelijks. Een collega had deze instellingen wel aan staan en had ‘m na 2,5 dag al aan de lader liggen. Het duidelijke display met mooie kleuren vraagt natuurlijk wel wat van de accu, dus ik vond het acceptabel. Top is dat de tracker behoorlijk goed in de smiezen heeft wanneer je beweegt en wat je doet. Ook zonder dat je een activiteit instelt. Iets minder vond ik dat ‘ie op momenten afwijkende waarden lijkt te hebben. Het traplopen van een collega werd niet opgemerkt, terwijl ik op mijn vakantieadres er gratis een stap of 500 bij kreeg. Ik neem complimenten graag in ontvangst, maar ik heb die ochtend slechts 1 keer van de bank naar de koelkast gelopen. Op de meeste momenten lijkt ‘ie gelukkig wel goed te meten.
7,0
Prijs
(Weging 10%)
Op het moment van testen betaal je rond de 200 euro voor de Fitbit Versa. Een prima prijs-kwaliteitverhouding wat mij betreft. Er zijn horloges die beter scoren, maar die zijn vaak ook duurder. Je krijgt bij de Versa precies de kwaliteit die klopt bij het bedrag.
7,0
Design/specificaties
(Weging 20%)
Meerdere malen kreeg ik het te horen: ‘Hee Tom, hoe bevalt de Apple Watch?’. Dat Fitbit leentjebuur heeft gespeeld, is vrij duidelijk. Helemaal niet erg trouwens, ik vind ‘t design absoluut geslaagd. Een slanke smartwatch met een watchface in vierkante vorm met mooie afgeronde hoeken. Ons testmodel kwam met een lichtblauw rubberen bandje, maar er zijn tal van andere opties beschikbaar. Het wisselen van een bandje leverde mij (zowat zonder nagels) flink veel gepriegel op met microscopisch kleine schakelaartjes. Na een tweede exemplaar getest te hebben ging het beter, maar ik vond het een flinke leercurve. Kleinigheidje, maar wel irritant als je van plan bent vaak te wisselen van bandje. Het kleurenscherm van dit waterproof klokje heeft een resolutie van 300 bij 300 pixels en ziet er fraai uit. Het touchscreen reageert ook prettig en direct op aanrakingen.
9,0
Draagcomfort
(Weging 20%)
De Ftibit Versa zit zeer comfortabel om de pols. Ik weet niet hoe bandjes van ander materiaal voelen, maar het rubber/neopreen bandje dat ik kreeg, zat perfect. Je voelt haast niet meer dat je ‘m om hebt.
7,0
Compatibiliteit / functies
(Weging 25%)
Wat sporten betreft keuze genoeg. Hardlopen, fietsen, zwemmen, fitness, er zitten allerlei mogelijkheden in. Bij zwemmen meet ‘ie ook daadwerkelijk je baantjes. Het is dus meer dan alleen maar ‘waterproof’. Per activiteit kun je andere schermen instellen om de data te zien die jij graag wil. De Versa beschikt niet over GPS en dat vind ik wel een gemis. De mogelijkheid om ook je baantjes te kunnen tracken en muziek te uploaden zijn wel mooie functionaliteiten. Na je training krijg je je resultaten te zien die je weer uitgebreid kan bekijken in de app. De bekende ademhalingsoefeningen met de ‘Relax’-app zitten ook weer in de Versa. Tot slot weet deze fitnesstracker ook wanneer je slaapt en maakt daar metingen en analyses van.

7,4
Eindscore test
Fitbit Versa

Reviews van de Fitbit Versa

Gemiddelde score gebruikers

7,9
Inmiddels hebben 9 gebruikers hun mening gedeeld over de Versa van Fitbit en is het cijfer gemiddeld genomen een (ruime) voldoende. Eventuele aandachtspunten voor de Versa vind je in de reviews hieronder.
Deel het. Review je product op BesteProduct.nl
Zoveel redenen om een review te schrijven. Deel je ervaringen op BesteProduct.nl
Toon:
9,0
Begin januari heb ik de Fitbit Versa ...
Door Rogier op 26-2-2019

Begin januari heb ik de Fitbit Versa gekocht in het kader van de goede voornemens. En ik had niet verwacht, dat de Fitbit me zo zou stimuleren om actief bezig te zijn. Op mijn telefoon heb ik ook een stappenteller, maar dat heeft me nooit aangezet tot bewegen. Dus ik was wat sceptisch. Echter, nu ik om mijn pols mijn hartslag, het aantal dagelijkse stappen, het calorieverbruik, het aantal trappen, etc zie, ga ik toch ‘s avonds nog even lopen of sporten om mijn doelen te halen. De Versa heeft een helder en duidelijk scherm. De bediening met het touchscreen en de knoppen aan de zijkant wordt bij de eerste keer opstarten uitgelegd en is vrij snel gewend. Het was even zoeken welke wijzerplaat/achtergrond voor mij het prettigst werkte. Na een stuk of tien geprobeerd te hebben (er zijn er onvoorstelbaar veel), heb ik nu een overzichtelijke wijzerplaat gevonden. Deze heeft trouwens ook impact op de accuduur. Met mijn huidige wijzerplaat gaat de batterij van de Versa ongeveer 4 dagen mee. Waar ik erg tevreden over ben. Bij een andere wijzerplaat was dit gewoon maar de helft. De Fitbit herkent automatisch activiteiten zoals bijvoorbeeld hardlopen of zwemmen en pauzeert ook automatisch als je zelf pauzeert of stopt. Dat vind ik erg prettig. De Versa zit ook lekker. De bandjes zijn comfortabel. Wat ook heel goed werkt zijn de uitdagingen, die je met vrienden aan kunt gaan. Dit competitieve aspect maakt het nog leuker om te gaan bewegen. Kortom, het is een enorme stimulans om actiever te leven, de accuduur is erg goed en de Fitbit zit lekker. Ik kan het iedereen aanraden.

- - -

In bezit: paar maanden
Via Kieskeurig.nl

9,0
Sinds 1 week de Versa om mijn ...
Door Toos op 20-1-2019

Sinds 1 week de Versa om mijn pols. Je voelt niet dat je iets om hebt. Ik gebruik hem in tegenstelling tot anderen voor de berichten die ik ontvang. Ik werk daar veel mee. Ik hoef zo niet constant mijn telefoon bij me te hebben. Accu gaat wel 4 dagen zeker mee. Ben super tevreden voor waar ik hem voor wilde hebben. En oh ja, ik meet ook mijn slaap, en volgens mij klopt de meting perfect. Dus super tevreden.

- - -

In bezit: paar dagen
Via Kieskeurig.nl

9,0
Hele fijne smartwatch van Fitbit met bijbehorende ...
Door sgroen op 29-11-2018

Hele fijne smartwatch van Fitbit met bijbehorende app. De Versa zit heel fijn en ziet er ook nog eens mooi uit. Met de smartwatch in combinatie met de app word je echt bewust van je slaap en activiteit waardoor je hier ook echt mee aan de slag gaat.

- - -

In bezit: paar maanden
Via Kieskeurig.nl

9,0
Ik vind het een super product voor ...
Door Steef op 16-8-2018

Ik vind het een super product voor deze prijs en is zeker een goede tegenhanger van duurdere smartwatches!! Zeer veel mogelijkheden op sport en gezondheids gebied, maar ook vele apps werken samen. Zoals WhatsApp ontvangen maar ook via Phillips Hue je lampen bedienen behoren tot de vele mogelijkheden

- - -

In bezit: paar dagen
Via Kieskeurig.nl

9,0
Ik had al ervaring met een fitbit ...
Door Eric op 4-8-2018

Ik had al ervaring met een fitbit charge dus de app op de iphone blijft dezelfde. Ten opzichte van de Charge zijn de verschillen het kleurenscherm, heel veel meer clock-faces, de zelf te installeren apps, wifi, en de uitgebreidere notificaties nu ook whatsapp). Ik ben er mee in m’n nopjes...!

- - -

In bezit: paar dagen
Via Kieskeurig.nl

8,0
Heb het horloge sinds begin juni en ...
Door Marjo op 17-7-2018

Heb het horloge sinds begin juni en over het algemeen ben ik er blij mee. Echter gebeurt het met grote regelmaat dat ik meerdere keren per dag naar de zolder loop (2 trappen) en dan worden die trappen niet gemeten. Heb het zelfs meerdere keren express uitgeprobeerd maar de teller blijft dan op nul. Andere dagen meet het horloge weer wel de trappen. Verder worden mijn wandelingen, fietstochtjes en slaapschema wel keurig gemeten. Dus over het algemeen prima tevreden.

- - -

In bezit: paar weken
Via Kieskeurig.nl

8,0
Sinds 1 week in bezit van dit ...
Door Ronald op 19-6-2018

Sinds 1 week in bezit van dit sporthorloge. Mooi design, functioneel voor het sporten wat ik doe. Ik combineer kracht, workouts en cardio. Houdt bij wat je verbrand aan calorieën. Synchroniseert met iPhone en gekoppeld aan myfitnesspal. Ik was erg tevreden met de Garmin vivosmart die ik had, maar dit ziet er allemaal weer wat mooier uit.

- - -

In bezit: paar weken
Via Kieskeurig.nl

9,0
Als je belangrijkste focus ligt op een ...
Door Annick op 30-4-2018

Als je belangrijkste focus ligt op een fitness en activiteiten tracker, maar het ook leuk vindt om wat smartwatch eigenschappen er bij te krijgen, dan is dit de perfecte keuze! Zeer betrouwbare metingen (ook uitgebreide slaapcyclus e.d.), synct goed met mijn iPhone, past perfect om mijn (zeer) kleine pols, is lichtgewicht en niet lomp, mooi design, genoeg bandjes om mee af te wisselen. Helpt heel goed gemotiveerd te blijven met allerlei apps, oefeningen en meldingen. Je ontvangt ook notificaties van telefoontjes, whatsapp berichten, mailtjes etc maar met Apple kan je ze niet beantwoorden of volledig lezen. Uitsluitend connected GPS dus je moet wel je telefoon meenemen als je je hardloop route wil tracken. Voorlopig weinig apps maar hoop dat Fitbit dat binnenkort ook uitbreidt!

- - -

In bezit: paar dagen
Via Kieskeurig.nl

1,0
De 1e terug gebracht naar de winkel ...
Door Rreedijk op 20-4-2018

De 1e terug gebracht naar de winkel want er waren problemen met de Bluetooth, de Versa wilde niet synchroniseren. Ondanks dat ik alle stappen en tips/trucs had doorlopen. En 4 keer de factory reset heb gedaan. Helaas bij het 2e toestel precies hetzelfde probleem. Je zou voor 199 euro toch verwachten dat het allemaal soepeltjes verloopt? Op internet veel mensen die dit probleem hebben. Ws software probleem. Ik breng hem helaas maar terug voor de 2e keer. Uiterlijk is leuk en mogelijkheden zijn er volop, maar een goede synchronisatie is belangrijk anders heb je er niet veel aan.

- - -

In bezit: paar dagen
Via Kieskeurig.nl

Toon meer reviews

Testen van Fitbit Versa
Gemiddelde score redacteuren
6,4
De redactie van BesteProduct.nl test producten en verzamelt testen van andere experts online en uit magazines. We voegen die testen samen tot de unieke BesteProductScore om te laten zien hoe goed een product is.
Voor Fitbit Versa
Aantal testen:
17
Genormeerde score:
7,0
Actualiteit van de testen
91 %
Actuele expertscore
6,4
Hieronder een beknopt overzicht van testen door redacteuren van de Fitbit Versa.
Website testen
Wat vonden andere testers van de Fitbit Versa? Onze eigen test van de Versa staat hier ook tussen omdat de score wordt meegenomen in de berekening van de BesteProductScore.
Fitbit Versa
7,5
21-6-2018
iPhoned.nl

De vraag is of de Fitbit Versa een smartwatch is, of meer een echte fitnesstracker. De waarheid ligt een beetje in het midden, al heeft de Versa als sporthorloge veel meer in huis dan als smartwatch. Daarom is het horloge vooral interessant als je veel sport en je prestaties wil bijhouden, wat ook komt door de relatief lage prijs van 199 euro. Zoek je een volwaardig horloge die ook met je iPhone-notificaties overweg kan, dan is de Apple Watch alsnog de betere (maar duurdere) keuze.

iPhoned.nl
Fitbit Versa
8,0
26-3-2018
Cnet.co.uk

The Good Fitbit Versa has a compact, lightweight design and an improved interface for easier fitness stat readouts. It’s 50 meter water-resistant, and works with iOS and Android. Many of the apps and watch faces are useful and fun. Multiday battery life beats Apple Watch. The Bad Battery life falls short of other Fitbits. Apps and watch faces aren’t always easy to load. Music transfer to the watch is complicated and limited. No on-board GPS. Pricier tap-to-pay model is only available outside the US. Bulky charger. The Bottom Line The Fitbit Versa is the best fusion of smartwatch and general fitness tracker under $200, if you can live with its limitations.

Cnet.co.uk
Fitbit Versa review
8,0
26-3-2018
Digitaltrends.com

The Versa feels durable and it’s water-resistant, so we think it should last two years or more. We do hope Fitbit continues to release updates and include more compatible apps to keep up with the competition. Should you buy it? Yes. Regardless if you’re a fitness buff or not, the Versa gives you plenty of customization options and easily adjusts to your lifestyle.

Digitaltrends.com
Fitbit Versa review: Cheaper and nearly as good as the Ionic
8,0
31-3-2018
Alphr.com

While all these minor gripes mean it isn’t as slick as the Apple Watch, the Fitbit Versa comes surprisingly close. Keen runners and cyclists will be better served by a watch with GPS inside but the Versa is something you can wear every day without being conscious of the lump of silicon, glass and plastic on your wrist. With Fitbit’s community to back it up, it’s a great buy at £200.

Alphr.com
Fitbit Versa
8,0
5-4-2018
TechRadar.com

While its feature set isn’t quite on par with that of the Fitbit Ionic, the Versa feels very much the same watch in a different, lighter and friendlier design.

TechRadar.com
Fitbit Versa
8,0
18-4-2018
Theinquirer.net

While its feature set isn't quite that of its bigger sibling the Ionic, the Fitbit Versa feels very much like the same watch but with a much more welcoming design. And let's not forget that lower price of £100.

Theinquirer.net
Fitbit Versa
8,0
20-4-2018
TrustedReviews.com

There’s plenty to like about the Versa, from its generous range of tracking capabilities to its slick design and outstanding battery life, but Fitbit needs to improve its smart capabilities and app selection.

TrustedReviews.com
Fitbit Versa review: Slick, stylish, but not that smart
6,0
20-4-2018
Expertreviews.co.uk

Overall, there’s a lot to like about the Fitbit Versa. It looks and feels better than any other smartwatch that I’ve tested under £200, it’s considerably lighter and less bulky than all of its rivals, and then there’s the outstanding battery life. The Versa lasts some three to four times as long as the Apple Watch Series 3. Let that sink in for a moment. You’ll only need to charge Fitbit’s smartwatch twice a week, at most. As you’d expect, Fitbit’s latest smartwatch also offers most of the core features that most fitness enthusiasts will look for – there’s heart-rate and sleep analysis, swim tracking, music playback, and of course the basics like step and staircase counting. Sadly, the lack of in-built GPS will lose the Versa a lot of potential friends. Not being able to track a run or bike ride without a phone in your pocket just won’t cut it for everyone. If that doesn’t bother you, though, then there’s a lot to like here – and the Versa could be the training partner you’ve been looking for.

Expertreviews.co.uk
Fitbit Versa review – affordable smartwatch that’s like a personal trainer on your wrist
8,0
21-4-2018
Techguide.com.au

The Fitbit Versa is an impressive entry-level smartwatch that delivers a lot of bang for your buck. With the exercise tracking and apps on board, it’s like having a personal trainer on your wrist.

Techguide.com.au
Fitbit Versa
8,0
22-4-2018
Cnet.co.uk

The Good The Fitbit Versa is a compact, lightweight smartwatch and fitness tracker with an improved interface for easier fitness stat readouts. It’s water-resistant to 50 meters, and works with iOS and Android. Many of the apps and watch faces are useful and fun. Multiday battery life beats the Apple Watch. The Bad Its battery life falls short of other Fitbit fitness trackers. The apps and watch faces aren’t always easy to load. Music transfer to the watch is complicated and limited. There's no on-board GPS and the charger is bulky. Tap-to-pay model costs a bit more in the US. The Bottom Line The Fitbit Versa is the best fusion of smartwatch and general fitness tracker under $200, if you can live with its limitations.

Cnet.co.uk
Fitbit Versa review
8,0
27-4-2018
Stuff.tv

The Fitbit Versa is far from a perfect smartwatch. It doesn't have the apps of an Apple of Google watch or the fitness chops of a Garmin, and there are a few parts of the software that need some spit and polish. But it is still a fine all-round fitness tracker that's a good compromise of features, looks and battery life. If you're a Fitbit veteran with a fondness for its smartphone app, or just want to dip your toe into smartwatches, it could well be for you. The only other real contenders at this price are the Ticwatch E, Garmin Vivomove HR and an Apple Watch Series 1, and it's certainly decent value at only £30 more than a Nokia Steel HR. For full sports-tracking, there are better options – the Apple Watch S3 or Garmin Vivoactive 3, for example, which both have built-in GPS. A comparative lack of apps and question marks over which UK banks will support Fitbit Pay are also slight stains on the Versa's smartwatch credentials. But its versatile design and an improved Fitbit OS mean it's a fine, cheaper alternative to the Apple Watch.

Stuff.tv
Sportievere Apple Watch
6,0
1-6-2018
Computer! Totaal

Als smartwatch schiet de Fitbit Versa tekort, het aantal apps en mogelijkheden kan niet tippen aan bijvoorbeeld de Apple Watch of Samsung Gear smartwatches. Het ontwerp is bovendien teveel afgekeken van de Apple Watch. Als sportwearable is de Versa echter zeer de moeite waard: activiteiten en slaap worden nauwkeurig bijgehouden en je wordt aangemoedigd daadwerkelijk meer te bewegen. Dat kan het compactere Fitbit Charge 2-bandje echter ook. Bij gebruik kon ik de vraag ook niet beantwoorden waarom ik het Versa horloge zou verkiezen boven de Charge 2 band. Dat maakt de Versa helaas zowel als smartwatch als activiteitsmeter niet de beste keuze.

Computer! Totaal
Fitbit Versa
8,0
14-6-2018
Pocket-lint.com

So is the Fitbit Versa that smartest of the smartwatches? No, it isn't. But it is a smarter Fitbit, serving the needs of Fitbit fans, providing a little more interaction with your smartphone, while offering you a wide suite of health tracking functions.

Pocket-lint.com
Fitness-Gadget für Frauen?
9,3
18-6-2018
Chip.de

Die Fitbit Versa überzeugt im Test mit einer üppigen Ausstattung und zufriedenstellender Akkuleistung von etwa sechs Tagen. Der Fitness-Tracker-Smartwatch-Hybrid empfängt Nachrichten vom Handy, zeigt diese übersichtlich auf dem integrierten Display an und bietet als erstes Gadget überhaupt eine speziell auf Frauen zugeschnittene Körperanalyse. Gefehlt hat uns vor allem ein integriertes GPS-Modul.

Chip.de
Fitbit Versa
8,0
27-7-2018
TrustedReviews.com

There’s plenty to like about the Versa, from its generous range of tracking capabilities to its slick design and outstanding battery life, but Fitbit needs to improve its smart capabilities and app selection.

TrustedReviews.com
Fitbit Versa im Test: Angeklagt wegen Beihilfe zum Sport
8,0
28-7-2018
Netzwelt.de

Somit verkünden wir das Urteil gegenüber der Angeklagten Fitbit Versa im Namen des Volkes. Die Smartwatch ist in fast allen Punkten freizusprechen. Nach einer kurzen Eingewöhnung verschwindet die schlanke Uhr nahezu am Handgelenk und macht sich erst vier Tage später mit einer Warnung über den leeren Akku wieder bemerkbar. Das erreicht sie allerdings nur, da sie einige Funktionen an ihren Smartphone-Komplizen abgibt. Fehlendes GPS und eine fast unbrauchbare Musikwiedergabe nehmen der Fitbit Versa einen Teil ihres Charmes.

Netzwelt.de
Fitbit Versa: Fraai en veelzijdig, maar niet foutloos
7,4
22-8-2018
BesteProduct.nl

Is it a bird, is it an Apple Watch? It’s the Fitbit Versa. Qua design lijk deze tracker verdraaid veel op het slimme klokje van Apple en dat vinden we helemaal niet erg. Deze Fitbit ziet er fraai uit en draagt comfortabel. Beschikt over muziekopslag en kan meerdere sporten, waaronder zwemmen, tracken. Alles is te bedienen op een mooi kleurenscherm en de batterijduur is met 2,5 tot 4 dagen ruim voldoende. Niet alleen maar lof want er is geen GPS en het wisselen van een bandje werkt vrij irritant. Ook kreeg ik er op sommige momenten zomaar een hoop gratis stappen bij. Da’s ego-strelend, maar niet accuraat. Gelukkig houdt de Versa zich in de meeste gevallen keurig staande. Fraai en veelzijdig klokje, maar net niet bijzonder genoeg voor een kooptip.

BesteProduct.nl
Magazine testen
Nog geen testen in magazines gevonden.
4,0
Prijs / kwaliteit
In vergelijking met andere Smartwatches betaal je voor de Fitbit Versa te veel geld. Check de testen van Versa, maar overweeg ook om een andere Smartwatch te kopen. Er zijn er genoeg.
expertscore
6,4
laagste prijs
€ 176,67
prijs/kwaliteit
4,0

Laagste prijzen Fitbit Versa


Fitbit Versa uitvoeringenSpecificaties

Algemene Kenmerken
Vorm
vierkant
Materiaal behuizing
aluminium
Maat band
S|L
Materiaal band
rubber , Geweven , kunststof
Kleur band
paars , Kolen , zwart , White , grijs , oranje
Waterdicht
Ja
Kleur behuizing
Grafiet , zwart , zilver , Roze goud
Maat pols
139.7 - 220.9 mm
Kleur(en)
zwart, wit
Afneembare band
Ja
Bescherming
waterbestendig
Waterdichtheid
5 ATM
Onderwater tot
50 m
Functies
(Meet)-functies
hartslag , afgelegde afstand
Activiteitsmonitoring
verbrande calorieën, afgelegde afstand, slaapkwaliteit
Afgelegde afstand
Ja
Sensoren
Sensoren
versnelling, gyroscoop, hartslag, omgevingslicht
Hartslag monitor
Ja
Versnellingsmeter
Ja
Omgevingslichtsensor
Ja
Gyroscoop
Ja
Barometer
Nee
Barometrische hoogtemeter
Nee
Thermometer
Nee
Display
Schermgrootte
1,3 inch
Type beeldscherm
LCD
Touchscreen
Ja
Kleurenscherm
Ja
Connectiviteit
Connectiviteit
wifi, bluetooth, NFC
Wifi
Ja
WLAN type
802.11b, 802.11g , 802.11n
Bluetooth
Ja
Bluetooth-versie
4.0
Near Field Communication (NFC)
Ja
Ondersteunde besturingssystemen
Android, iOS, Windows 10 Mobile , Windows Phone , Windows
Opties
Opties
touchscreen, gps, waterdicht
GPS
Ja , Nee
Inclusief microfoon
Nee
Camera
Inclusief camera
Nee
Smartphone Functies
Smartphone functies
trilfunctie , geluidsalarm(en)
Trilfunctie
Ja
Trillende motor
Ja
Geluidsalarm(en)
Ja
Agenda
Ja
Energie
Accu type
Lithium-Polymeer (LiPo)
Oplaadtijd
2 uur
Oplaadbare accu/batterij
Ja
Batterijduur
120 uur, 4 dagen
Meegeleverd
Oplader
Ja
Algemeen
EAN
0811138031473 , 0816137029971 , 0816137029049 , 0811138031800 , 0811138030025 , 0816137029100 , 0816137029117
Partnumber
FITVERSAP , FB505BKGY-EU , 0816137029049 , - , FB505RGLV-EU , 40-35-4065 , 0816137029100 , 40-35-4064 , 0816137029117
Toelichting partnumber
-
Introductie model
2018 , 2019
Releasedatum
June 2018 , April 2018
Product
Type/soort
smartwatch
Inhoud En Afmetingen
Breedte
410 mm, 41 mm
Diepte
410 mm
Gewicht
37.12 gram, 370 gram
Prijzen en beoordelingen
Aantal winkels
9
Beoordeling experts
6,4
Beoordeling consumenten
7,9
Prijs / kwaliteit
4,0