Volg ons
Alle uitvoeringen (4)

Polar Vantage M

Laagste prijs
Naar de laagste prijs
Alle prijzen (6) Beschikbaar in 4 uitvoeringen:

Voor- en nadelen van de Polar Vantage M

Voordelen

 • Gebruiksvriendelijk
 • Solide uitvoering
 • Goede levensduur van de batterij
 • Geweldige app
 • Superveel sportmogelijkheden
 • Chique en sportieve uitstraling

Nadelen

 • Geen touchscreen
 • Geen muziekopslag
 • Nog geen meldingen
 • Verborgen dikke rand
 • Niet het helderste kleurenscherm

Onze test
Consumententest | op
8,4

Polar Vantage M: Sporthorloge van formaat

8 - Score Badge BesteProduct.nl

De Polar Vantage M is een sporthorloge van formaat. Letterlijk en figuurlijk. Met een 1,2 inch scherm heb je namelijk geen klein scherm aan je pols hangen. Wel een met een prachtig design trouwens, hij mag echt gezien worden. Het mooiste zit echter aan de binnenkant. Liefst 130+ verschillende sporten, hartslagmeting, GPS en een geweldige app maken de Vantage M tot een van de beste sporthorloges van dit moment. Geen touchscreen, geen smart mogelijkheden, maar persoonlijk mis ik die niet. Het gemis van muziekopslag is wel jammer, dat had de Vantage M helemaal waanzinnig gemaakt. De 280 euro die je betaalt is misschien fors, maar elke sportliefhebber gaat hier ontzettend veel plezier aan beleven.

Tom leidt de redactie van BesteProduct.nl. Onderzoeken, testen, video’s, nieuwsberichten of long-read-koopgidsen worden door Tom met strakke hand tot een goed einde gebracht. Tevens publiceert Tom de testresultaten van alle AD-testen.
Tom Haze
Tom Haze
Apeldoorn • 190 reviews
Consumententester
vanaf 243,00
9,0
Gebruikservaring
(Weging 25%)
Sportieve horloges hebben soms wel en soms niet een touchscreen. Als je ‘m dagelijks draagt, kan dat een doorslaggevende reden zijn om wel of niet voor een model te gaan. Deze Vantage heeft geen touchscreen, iets wat ik zelf heel fijn vind. Zo kun je tijdens het trainen nooit per ongeluk iets wijzigen en heeft ook regen geen invloed op het scherm. De duurdere Vantage V heeft trouwens wél een touchscreen. Het is even een leercurve om met de 5 (!) verschillende knoppen te werken, maar dat went gelukkig snel. Voor je het weet navigeer je met gemak door de menu’s heen. Als ik kijk naar bijvoorbeeld Samsung Gear Sport dan bedient dat dankzij de draairing wel een stuk intuïtiever. Het werken met zowel de software op het horloge als de Polar Flow app gaat erg goed. Met name een compliment voor de Flow app die overzichtelijk in kleuren je trainingen weergeeft. Ook krijg je feedback over je training, op basis van bijvoorbeeld de hartslag die je toen had. Alle denkbare data zie je in hele handige schema’s terug en helpen je je training te optimaliseren. Soms kon ik tijdens het sporten het scherm niet goed genoeg aflezen, een druk op de knop zorgt dan voor extra verlichting. Dit moet je dan wel steeds handmatig doen. Gelukkig was het in 90 procent van de gevallen niet nodig.
7,0
Prijs
(Weging 10%)
Op het moment van testen koop je de Polar Vantage M voor zo’n 280 euro. Daarvoor krijg je een van de beste sporthorloges van dit moment die er nog mooi uitziet ook. De prijs staat daarmee voor mij in verhouding tot wat je krijgt. Het enige echte gemis is muziekopslag, dat had het horloge helemaal afgemaakt. Er blijft hoe dan ook een horloge van formaat staan.
8,0
Design/specificaties
(Weging 20%)
De Polar Vantage M deed mij meteen denken aan de Garmin Vivoactive 3 die ik eerder testte. Het is duidelijk een sporthorloge, maar dan wel fraai en chique uitgevoerd. Ons testmodel heeft een witte sportieve band die er zeer geslaagd uitziet. Het klokje zelf is met een 1,2 inch scherm en 1,24 centimeter dikte aan de grote kant. Je zou ‘t zelfs een beetje bulky kunnen noemen.Om een mannenpols vind ik dat persoonlijk wel mooi staan, maar het is iets om rekening mee te houden. Het scherm heeft een always-on kleurendisplay met een resolutie van 240 x 240 pixels. Het horloge is WR30 waterbestendig, meet je hartslag en beschikt over GPS. Met hartslag en GPS ingeschakeld belooft Polar een batterijduur van 30 uur. Zo letterlijk hebben we dat niet kunnen meten, maar de accu presteert erg goed. De hartslagmeter valt op door liefst 9 verschillende sensoren. De nauwkeurigheid hiervan hebben we niet kunnen meten, maar zowel gedurende rust als training kreeg ik constant een duidelijke meting door.
8,0
Draagcomfort
(Weging 20%)
Het bandje zit als gegoten om mijn pols heen en ziet er bovendien mooi uit. Zowel tijdens het sporten als gedurende dag zit het prima. Niet de maximale score omdat het horloge wel vrij bulky is. Zeker in de gym was het voorzichtig aan doen en in bed (voor het slaap monitoren) is 'ie ook net wat groter dan ideaal.
9,0
Compatibiliteit / functies
(Weging 25%)
Met meer dan 130 verschillende ingebouwde sporten is ‘uitgebreid’ een understatement. Hardlopen, fietsen, krachttraining, maar ook ballet, paardrijden en kanovaren zit erin. De Polar is ook voor zwemmers geschikt en doet bovendien dienst als slaapmonitor. Voor het slapen, vind ik het horloge wel weer aan de grote kant, daar gebruik ik liever een bescheiden tracker voor. Tijdens het sporten zie je de belangrijke data direct in beeld en kun je met één druk op de knop een volgende ‘ronde’ starten. Ideaal voor hardlopen, maar tijdens krachttraining zit het er ook in. Niet storend, maar daar had Polar bijvoorbeeld een indeling in sets van kunnen maken. Naast je hartslag zie je ook met kleuren weergegeven in welke hartslagzone je je begeeft. De continue hartmeting biedt inzicht in je hartslag gedurende de hele dag. Wat missen we dan? Muziekopslag! Dat had deze Polar helemaal compleet gemaakt. Wil je tijdens het sporten muziek luisteren dan moet je dus alsnog een externe muziekbron meenemen. Ook heeft het horloge geen ‘smart’ mogelijkheden. Geen appjes, Facebookberichten of NU.nl notificaties dus. Daar zit ik persoonlijk ook niet op te wachten, voor mij was dat geen probleem.

8,4
Eindscore test
Polar Vantage M

Testen van Polar Vantage M
Gemiddelde score redacteuren
7,6
De redactie van BesteProduct.nl test producten en verzamelt testen van andere experts online en uit magazines. We voegen die testen samen tot de unieke BesteProductScore om te laten zien hoe goed een product is.
Voor Polar Vantage M
Aantal testen:
5
Genormeerde score:
7,7
Actualiteit van de testen
98 %
Actuele expertscore
7,6
Hieronder een beknopt overzicht van testen door redacteuren van de Polar Vantage M.
Website testen
Wat vonden andere testers van de Polar Vantage M? Onze eigen test van de Vantage M staat hier ook tussen omdat de score wordt meegenomen in de berekening van de BesteProductScore.
Polar Vantage M
8,5
10-5-2019
iPhoned.nl

De Polar Vantage M is een uitstekend horloge voor als je jouw sportprestaties wil meten met een wearable, terwijl je niet afgeleid wil worden door allerlei andere functies. Polar gaat duidelijk verder dan een fitnesstracker of Apple Watch in het helpen met het halen van je doelen. De wearable is wat lomp, maar gaat lang mee en werkt compleet onafhankelijk van je smartphone.

iPhoned.nl
Polar Vantage M: Sporthorloge van formaat
8,4
7-12-2018
BesteProduct.nl

De Polar Vantage M is een sporthorloge van formaat. Letterlijk en figuurlijk. Met een 1,2 inch scherm heb je geen klein scherm aan je pols hangen, maar wel een met een prachtig design. Het mooiste zit echter aan de binnenkant. Liefst 130+ verschillende sporten, hartslagmeting, GPS en een geweldige app maken de Vantage M tot een van de beste sporthorloges van dit moment. Geen touchscreen, geen smart mogelijkheden, maar persoonlijk mis ik die niet. Het gemis van muziekopslag is wel jammer, dat had de Vantage M helemaal waanzinnig gemaakt. De 280 euro die je betaalt is misschien fors, maar elke sportliefhebber gaat hier ontzettend veel plezier aan beleven.

BesteProduct.nl
Polar Vantage M review: Mostly heading in the right direction
10,0
20-12-2018
Expertreviews.co.uk

The Polar M430 was a triumph, but one that made you pick your brains over whether to wear it when you weren’t training. The Vantage M is positively stunning by comparison, and packs in everything I loved from its predecessor into a far more aesthetically pleasing package. Dropping notifications is baffling, but that should be rectified soon. Otherwise, there are no major drawbacks, other than the fact it has a more feature-packed sibling in the Vantage V. Given that it costs an extra £189, though, I’m pretty confident in saying that Polar has made the cuts in all the right places. As a non-pro athlete, I know which I’d buy.

Expertreviews.co.uk
Polar Vantage M
8,0
8-2-2019
TechRadar.com

It’s more expensive than the older M430, but the Vantage M is a powerful multi-sports training tool that packs in plenty of additional features that make it worth the investment. With a much-finessed design, more accurate wrist-based heart rate and bucket loads of training insights, there’s plenty here to recommend the extra spend.

TechRadar.com
Polar Vantage M : la montre de sport qui joue la polyvalence
8,0
9-8-2019
Lesnumeriques.com

La Vantage M se présente comme une montre de sport de qualité. Ses relevés de fréquence cardiaque sont pertinents, son autonomie est exemplaire, et les applications Polar qui en permettent la gestion sont excellentes. En revanche, quand la montre se mue en simple montre connectée, les choses deviennent plus compliquées, et pour cause ; l'ergonomie et l'interface de la Vantage M sont perfectibles tandis que les notifications sont gérées de manière très étrange. En somme, si vous souhaitez une montre performante à l'esthétique d'une montre de sport, choisissez la Vantage M, sinon tournez-vous plutôt vers la Galaxy Watch, plus polyvalente et assez pertinente face à l'exercice.

Lesnumeriques.com
Polar Vantage M
8,0
2-9-2019
Pocket-lint.com

The Polar Vantage M is the second-tier of Polar's flagship fitness tracker, slotting in below the Vantage V and losing some hardware and features in the process. For the majority of users, the Vantage M will do everything that you want, with the Vantage V's additional tracking functions really targeting the advanced user.

Pocket-lint.com
Magazine testen
Nog geen testen in magazines gevonden.
9,0
Prijs / kwaliteit
De Polar Vantage M is een aanrader om te kopen. Volgens de experts die de Vantage M hebben getest, krijg je voor € 243,00 een van de beste Smartwatches in deze prijsklasse op de markt.
expertscore
7,6
laagste prijs
€ 243,00
prijs/kwaliteit
9,0

Reviews van de Polar Vantage M

Gemiddelde score gebruikers

-
Consumenten hebben hun mening over de Polar Vantage M nog niet gedeeld. Heb jij de Vantage M gekocht? Deel je ervaringen voor consumenten die overwegen deze Smartwatch van Polar te kopen.
Deel het. Review je product op BesteProduct.nl
Zoveel redenen om een review te schrijven. Deel je ervaringen op BesteProduct.nl

Laagste prijzen Polar Vantage M

Bekijk
€ 243,00
8,8
Voor 23.59u besteld? Morgen gratis bezorgd. Prijs inclusief verzendkosten (gratis)
Bekijk
€ 243,00
8,4
Vandaag voor 23:59 uur besteld, morgen thuisbezorgd. Prijs inclusief verzendkosten (gratis)
Bekijk
€ 279,90
9,2
Op werkdagen voor 22:00 uur besteld, morgen in huis. Prijs inclusief verzendkosten (gratis)
Bekijk
€ 279,90
9,0
Op werkdagen voor 22:00 uur besteld, morgen in huis. Prijs inclusief verzendkosten (gratis)

Polar Vantage M uitvoeringenSpecificaties van Polar Vantage M

Functies

(Meet)-functies
actieve minuten, verbrande calorieën, afgelegde afstand, aantal stappen, geslapen uren, persoonlijke doelen
Actieve minuten
Ja
Calorieën verbrand
Ja
Afgelegde afstand
Ja
Slaapkwaliteit
Ja
Uren geslapen
Ja
Persoonlijke doelen
Ja

Display

Touchscreen
Ja
Resolutie
240 x 240 pixels
Schermgrootte
1,2 inch

Algemene Kenmerken

Soort product
armband
Fabrikant kleur(en)
wit , zwart
Kleur(en)
wit , zwart
Maat band
S , M , L
Maat pols
130 - 175 mm, 140 - 210 mm

Connectiviteit

Verbindingstechnologie
draadloos
Bluetooth
Ja
Wifi
Nee

Opties

Trillende motor
Ja
Wekfunctie
Ja

Sensoren

Sensoren
hartslag, GLONASS
Hartslag monitor
Ja
Stappenteller
Ja
Locatie positie
Ja
GLONASS
Ja

Energie

Accu capaciteit
230 mAh
Accu type
Lithium-Polymeer (LiPo)

Inhoud En Afmetingen

Hoogte
4,60 cm
Breedte
4,60 cm
Diepte
1,25 cm
Gewicht
45 gram

Algemeen

EAN
0725882046686 , 0725882046662 , 0725882046648 , 0725882046624
Toelichting partnumber
-
Introductie model
2018
Releasedatum
September 2018
Partnumber
90069744 , 90069740 , 90069738 , 90069736

Product

Type/soort
activiteitstracker
Prijzen en beoordelingen
Aantal winkels
6
Beoordeling experts
7,6
Beoordeling consumenten
-
Prijs / kwaliteit
9,0