Volg ons

Garmin smartwatches vergelijken

Garmin logo
Een smartwatch van Garmin kopen? Bekijk alle verkrijgbare smartwatches van Garmin in het onderstaande overzicht. Klik op de smartwatches om meer informatie te krijgen over de laagste prijzen van webshops, specificaties of testen en reviews.
t/m
278 producten
Sorteren op:

Laad meer producten
Koopgidsen
Smartwatches uitleg en de nieuwste smartwatches getest
Voor de fabrikanten is het geen vraag meer óf we een smartwatch gaan dragen, maar alleen nog wanneer. Op de elektronicabeurs IFA in Berlijn presenteerde elke zichzelf respecterende fabrikant een slim horloge. Als klap op de vuurpijl kwam Apple daar no
Lees de koopgids

Best geteste smartwatches door BesteProduct.nl


Meest recent geteste smartwatches van Garmin door BesteProduct.nl

7,7
De Garmin Venu doet veel goed, maar heeft te maken met sterke concurrentie. Het horloge blinkt uit in de sportfunctionaliteit met een tracker voor vrijwel alle sporten. Geïntegreerde kaarten van skipistes en golfbanen zijn erg leuk, maar dat maakt het des te vreemder dat dit horloge standaard geen ondersteuning biedt voor reguliere wandel/fiets/auto navigatie. Voor dagelijks gebruik is het een handig apparaat met de optie voor draadloos betalen en een prettig formaat. Ook het bijhouden van je huidige gezondheid en waarschuwingen bij gevaarlijke situaties voegen veel toe en zorgen er voor dat je dit horloge niet alleen tijdens het sporten wilt dragen, maar ook op kantoor en tijdens het slapen. De besturing van het horloge is helaas niet altijd even intuïtief, maar na even zoeken heeft het apparaat enorm veel te bieden.
Roel Stortelder
Roel Stortelder
Haarlem • 107 reviews
Lees de hele review
8,3
Wat een prachtig klokje! En nog vol mogelijkheden ook. Vooral fanatieke sporters zullen veel plezier beleven aan de Vivoactive 3 van Garmin. Het horloge heeft GPS, hartslagmeting en slaapanalyse aan boord. Het enige dat ik mis is muziekopslag, dat had voor dit bedrag wel gemogen. Ik ben vooral enthousiast over de mate waarin de ‘sportschermen’ te personaliseren zijn. Je kan tot in het kleinste detail bepalen welke waarden je waar op het klokje wilt weergeven. Het horloge heeft modi voor tal van sporten en presteert (behalve bij krachttraining) uitstekend. Draagt fijn, heeft een kleurenscherm en makkelijk in gebruik. Met een prijskaartje van bijna 300 euro is ‘ie zeker niet goedkoop, maar hij heeft de kooptip dik verdiend.
Tom Haze
Tom Haze
Apeldoorn • 183 reviews
Lees de hele review
8,2
Geen prijzen
De naam van dit sporthorloge vind ik ik uitstekend gekozen. Wat mij betreft is de Garmin Forerunner er écht een ‘voor runners’. Bovenaan mijn lijstje met favoriete eigenschappen staat hoe gedetailleerd dit klokje te personaliseren is. De data die jij interessant vindt om tijdens het sporten te zien. kun je precies laten weergeven zoals jij het wil. Superhandig, iedere sporter is immers anders. Alle data is overzichtelijk op zowel de app als het horloge zelf af te lezen. GPS, hartslagmonitoring en een waterdicht jasje maken er een compleet pakket van. Heeft misschien niet het meest levendige kleurenscherm en heeft geen touchscreen, maar die dingen neem ik graag voor lief. Iedere loper of fietser gaat hier veel plezier aan beleven en met 250 euro is ‘ie prima geprijsd. Kooptip dus!
Tom Haze
Tom Haze
Apeldoorn • 183 reviews
Lees de hele review
8,0
De Garmin VivoActive is bedoeld voor sportieve mensen die tegelijkertijd op de hoogte gehouden willen worden van het laatste nieuws. Zijn er betere fitnesstrackers? Ja. Zijn er betere smartwatches? Dat zeker. Maar er is geen enkel ander horloge op de markt dat een betere combinatie biedt van de twee, dan deze Garmin. Jammer is dat de app niet optimaal is en dat hij een ingebouwde hartslagmeter mist. Ook hoop ik dat in een volgende versie de smartwatch functionaliteiten flink zijn verbeterd. Nu word je in de praktijk wel erg vaak afgeleid met meldingen waar je helemaal niet op zit te wachten. Desalniettemin verwacht ik dat een specifieke doelgroep zeer blij zal zijn met deze VivoActive. Moet je wel minstens 6000 stappen per dag willen zetten...
Bart Boonstra
Bart Boonstra
Utrecht • 98 reviews
Lees de hele review

Smartwatch: de populairste merken