Volg ons

Huawei smartwatches vergelijken

Huawei logo
Een smartwatch van Huawei kopen? Bekijk alle verkrijgbare smartwatches van Huawei in het onderstaande overzicht. Klik op de smartwatches om meer informatie te krijgen over de laagste prijzen van webshops, specificaties of testen en reviews.
t/m
450 producten
Sorteren op:

Laad meer producten
Koopgidsen
Smartwatches uitleg en de nieuwste smartwatches getest
Voor de fabrikanten is het geen vraag meer óf we een smartwatch gaan dragen, maar alleen nog wanneer. Op de elektronicabeurs IFA in Berlijn presenteerde elke zichzelf respecterende fabrikant een slim horloge. Als klap op de vuurpijl kwam Apple daar no
Lees de koopgids

Best geteste smartwatches door BesteProduct.nl


Meest recent geteste smartwatches van Huawei door BesteProduct.nl

7,7
Wie op zoek gaat naar een smartwatch ziet al snel bedragen staan van 300 tot 500 euro, maar Huawei laat zien dat het ook anders kan. Deze smartwatch van ongeveer 210 euro ziet er uitstekend uit, heeft een goede afwerking en een mooi AMOLED-scherm, maar mist wel een paar belangrijke features. Er zijn bijvoorbeeld weinig opties voor het aanpassen van de uurwerken en je kunt niet zelf extra apps toevoegen. Alle nodige sport- en gezondheid-apps zijn aanwezig, maar helaas ontbreekt functionaliteit voor contactloos betalen en turn-by-turn navigatie. Heb je die functies niet nodig, dan is de Watch GT 2 een uitstekende keus.
Roel Stortelder
Roel Stortelder
Haarlem • 132 reviews
Lees de hele review
6,3
Geen prijzen
Mijn algehele indruk van de Huawei Fit werd helaas negatief beïnvloed door het niet accuraat of helemaal niet reageren van het aanraakscherm. Afgezien daarvan zie ik wel degelijk de meerwaarde in voor een fanatieke sporter in tegenstelling tot een traditioneel horloge. De toegevoegde waarde zit hem in de extra functies die het sporthorloge te bieden heeft, zoals hartslagmeting, stappenteller etc. Wat dat betreft een prima sportmaatje dus!
Gino Samy
Gino Samy
Amsterdam • 11 reviews
Lees de hele review
7,8
De Huawei Watch blinkt niet uit in functionaliteit noch is het de meest unieke in zijn soort. Wel is dit slimme horloge een exceptioneel stijlvol apparaatje. Het is de eerste smartwatch waarvan wij zeggen: 'met dit ding mag je gezien worden.' En alleen al daarom is het een kooptip.
Ger de Gram
Ger de Gram
Utrecht • 232 reviews
Lees de hele review

Smartwatch: de populairste merken