Volg ons

TomTom smartwatches vergelijken

TomTom logo
Een smartwatch van TomTom kopen? Bekijk alle verkrijgbare smartwatches van TomTom in het onderstaande overzicht. Klik op de smartwatches om meer informatie te krijgen over de laagste prijzen van webshops, specificaties of testen en reviews.
t/m
297 producten
Sorteren op:

Laad meer producten
Koopgidsen
Smartwatches uitleg en de nieuwste smartwatches getest
Voor de fabrikanten is het geen vraag meer óf we een smartwatch gaan dragen, maar alleen nog wanneer. Op de elektronicabeurs IFA in Berlijn presenteerde elke zichzelf respecterende fabrikant een slim horloge. Als klap op de vuurpijl kwam Apple daar no
Lees de koopgids

Best geteste smartwatches door BesteProduct.nl


Meest recent geteste smartwatches van TomTom door BesteProduct.nl

7,6
Geen prijzen
De TomTom Runner 3 Cardio + Music was voor mij geen liefde op het eerste gezicht. Het design oogt simpel en saai, zat concurrenten die het op dat vlak beter doen. Maar onder de motorkap zit een hoop moois. Goede GPS-tracking, muziekopslag en hartslagmeting. Het horloge is waterdicht, meet je zwemprestaties en doet ook dienst als fitnesstracker. Op het horloge heb je tal van mogelijkheden om je training in te stellen en je eventueel door een audio coach te laten begeleiden. En dat voor minder dan 200 euro, niet slecht! Moet je er wel mee kunnen dealen dat je naar een kleurloos scherm kijkt dat je met fysieke knopjes bedient. Ik vind het een ideaal horloge om ‘alleen tijdens het sporten’ te dragen. Voor minder dan 200 euro een hele interessante koop!
Tom Haze
Tom Haze
Apeldoorn • 183 reviews
Lees de hele review
6,6
De TomTom Spark 3 komt in vier verschillende uitvoeringen. Met ieder verschillende eigenschappen en kenmerken. Iets wat wel lastig te onderscheiden is voor de onervaren consument. Afijn, het goedkoopste model beschikt daarbij niet over een ingebouwde hartslag monitor, een intern geheugen en ook niet over een Bluetooth headset. En daardoor zit er maar liefst een verschil van 100 euro tussen het goedkoopste en het duurste model. Het model dat ik testte had wel een ingebouwde hartslag meter en opslagruimte voor muziek. Daarmee is deze Spark 3 een prima sportmaatje en komt hij goed tot zijn recht terwijl je een sport aan het beoefenen bent. Of hij buiten die activiteiten ook de moeite waard is, lees je in deze review.
Gino Samy
Gino Samy
Amsterdam • 11 reviews
Lees de hele review
7,5
Geen prijzen
Een paar jaar geleden werd je nog vreemd aangekeken als je op een golfbaan een golfhorloge om had. Maar die tijd is voorbij. Je ziet nu steeds meer golfers op de baan met een digitale caddie om hun pols. Deze TomTom Golfer GPS blijkt in de praktijk een betrouwbare hulp. Vooral op een vreemde golfcourse word je eigenlijk niet meer verrast door een verstopte bunker of gecamoufleerde hazard. Maar ik heb nog wel een paar verbeterpunten.
Eelko Wester
Eelko Wester
Arnhem • 13 reviews
Lees de hele review

Smartwatch: de populairste merken