Volg ons

Samsung smartwatches vergelijken

Samsung logo
Een smartwatch van Samsung kopen? Bekijk alle verkrijgbare smartwatches van Samsung in het onderstaande overzicht. Klik op de smartwatches om meer informatie te krijgen over de laagste prijzen van webshops, specificaties of testen en reviews.
t/m
359 producten
Sorteren op:

Laad meer producten
Koopgidsen
Smartwatches uitleg en de nieuwste smartwatches getest
Voor de fabrikanten is het geen vraag meer óf we een smartwatch gaan dragen, maar alleen nog wanneer. Op de elektronicabeurs IFA in Berlijn presenteerde elke zichzelf respecterende fabrikant een slim horloge. Als klap op de vuurpijl kwam Apple daar no
Lees de koopgids

Best geteste smartwatches door BesteProduct.nl


Meest recent geteste smartwatches van Samsung door BesteProduct.nl

8,7
De Samsung Galaxy Watch Active 2 is duidelijk één van de beste smartwatches van het moment. Het horloge ziet er niet alleen stijlvol uit, het uiterlijk kan ook nog eens aangepast worden zodat hij altijd matcht met de rest van je outfit of met je activiteit. De bediening is zeer intuïtief en het touchscreen reageert snel en vloeiend op input. De nodige sensoren geven je veel functionaliteit en de waterdichtheid zorgt er voor dat je hem zelden af hoeft te doen (behalve om op te laden). Door de geïntegreerde GPS en WiFi-antennes is het ook niet nodig om je smartphone altijd in de buurt te hebben voor alle functionaliteit.
Roel Stortelder
Roel Stortelder
Haarlem • 132 reviews
Lees de hele review
7,9
De Gear Sport is, hoe kan het ook anders, de sportieve uitvoering van Samsung’s smartwatch line-up. En voor die doelgroep is de smartwatch dan ook uitermate geschikt. Van het bandje, tot het klokje en de watchface, dit is er één gemaakt voor de sporters. De mogelijkheden zijn net als bij de Gear S3 uitgebreid en heel compleet, maar er is weinig echt vernieuwd. De meest in het oog springende nieuwe feature is dat de smartwatch nu kan overleven in zoet én zout water, tot 50 meter diepte. De Gear Sport is al met al een sportieve allround smartwatch die voor 300 euro prima geprijsd is. Jammer dat er geen grote verbeteringen zichtbaar zijn, maar alsnog is dit een heerlijk klokje.
Tom Haze
Tom Haze
Apeldoorn • 183 reviews
Lees de hele review
8,5
Geen prijzen
We waren er gauw over uit op de IFA van 2016: de Gear S3 is niet alleen Samsungs beste slimme klokje tot nu toe, maar tevens de beste smartwatch momenteel verkrijgbaar. Die mening blijft ongewijzigd. Het bedrijf slaat qua design en gebruiksvriendelijkheid de spijker keihard op zijn kop. Ook Tizen als besturingssysteem wordt steeds beter, hoewel de toevoeging van gangbare apps soms wat lang op zich laat wachten. De smartwatch blijft een productgroep waarbij je je vraagtekens kunt zetten. Maar als je dan toch van plan bent een smartwatch aan te schaffen, laat het dan de Gear S3 zijn. Misschien zelfs als je geen Samsung smartphone hebt.
Koen Helder
Koen Helder
Wormer • 100 reviews
Lees de hele review
8,1
Geen prijzen
De smartwatch is nog altijd geen gemeengoed. Dat is wel te verklaren: het slimme horloge is doorgaans niet zo fijn en bediening en, eerlijk is eerlijk, lomp en groot. Tot nu. De Samsung Gear S2 lijkt een schot in de roos, zowel qua gebruiksvriendelijkheid als design. Een kooptip voor iedereen die op zoek is naar een smartwatch.
Ger de Gram
Ger de Gram
Utrecht • 232 reviews
Lees de hele review

Smartwatch: de populairste merken