Volg ons

Casio smartwatches vergelijken

Casio logo
Een smartwatch van Casio kopen? Bekijk alle verkrijgbare smartwatches van Casio in het onderstaande overzicht. Klik op de smartwatches om meer informatie te krijgen over de laagste prijzen van webshops, specificaties of testen en reviews.
t/m
319 producten
Sorteren op:

Laad meer producten
Koopgidsen
Smartwatches uitleg en de nieuwste smartwatches getest
Voor de fabrikanten is het geen vraag meer óf we een smartwatch gaan dragen, maar alleen nog wanneer. Op de elektronicabeurs IFA in Berlijn presenteerde elke zichzelf respecterende fabrikant een slim horloge. Als klap op de vuurpijl kwam Apple daar no
Lees de koopgids

Best geteste smartwatches door BesteProduct.nl


Meest recent geteste smartwatches van Casio door BesteProduct.nl

7,2
De G-Shock GBA800-9AER is geen typische smartwatch of fitnesstracker, maar een hybride horloge. Een 'gewoon' horloge, maar dan met een paar extra's onder de motorkap. Met deze Casio track je in feite alleen je stappen en op basis daarvan je verbrande calorieën. Ook kun je 'm inzetten als stopwatch en zo rondetijden bijhouden. Daar houdt het eigenlijk bij op en daarmee zijn hybride horloge's voorlopig qua mogelijkheden een stuk beperkter dan de meeste smartwatches. Daarentegen heeft dit klokje wel een aantal features die 'm weer uniek maken. Zo gaat 'ie liefst twee jaar (!) mee op één batterij en is hij werkelijk onverwoestbaar. Geen enkele zorgen als je 'm laat vallen of ergens tegenaan stoot. Wil je een echte slimme gadget om je pols, bekijk dan de 'echte' smartwatches en activity trackers. Geen behoefte aan je hartslag monitoren of GPS-tracking, maar word je juist enthousiast van een stoer en niet te vernietigen design? Dan kunnen wij 'm van harte aanraden.
Tom Haze
Tom Haze
Apeldoorn • 183 reviews
Lees de hele review

Smartwatch: de populairste merken