Volg ons

Apple smartwatches vergelijken

Apple logo
Een smartwatch van Apple kopen? Bekijk alle verkrijgbare smartwatches van Apple in het onderstaande overzicht. Klik op de smartwatches om meer informatie te krijgen over de laagste prijzen van webshops, specificaties of testen en reviews.
t/m
297 producten
Sorteren op:

Laad meer producten
Koopgidsen
Smartwatches uitleg en de nieuwste smartwatches getest
Voor de fabrikanten is het geen vraag meer óf we een smartwatch gaan dragen, maar alleen nog wanneer. Op de elektronicabeurs IFA in Berlijn presenteerde elke zichzelf respecterende fabrikant een slim horloge. Als klap op de vuurpijl kwam Apple daar no
Lees de koopgids

Best geteste smartwatches door BesteProduct.nl


Meest recent geteste smartwatches van Apple door BesteProduct.nl

6,2
Als je al een iPhone 5 of 6 hebt en je houdt van gadgets, dan is een Apple Watch best leuk. Het nieuws lezen, je notificaties ontvangen, je iPhone op afstand besturen, een personal trainer om je pols, dat is gewoon geinig. Zijn er betere smartwatches? Absoluut. De Pebble watches, die ook werken met iPhones, vind ik bijvoorbeeld betere, fijnere alternatieven. Maar, heb je alles al van Apple, hou je van Apple, dan gaat deze Apple Watch je echt wel blij maken. Zelfs de batterijduur neem je dan voor lief. Waarschijnlijk heb je dan zelfs het geld ervoor over. Maar, over het algemeen is de Apple Watch een zeer overprijsde middelmatige smartwatch, die nog een hele lange weg te gaan heeft, om echt nuttig en handig te zijn.
Bart Boonstra
Bart Boonstra
Utrecht • 98 reviews
Lees de hele review

Smartwatch: de populairste merken