Volg ons

Sony soundbars vergelijken

Sony logo
Een soundbar van Sony kopen? Bekijk alle verkrijgbare soundbars van Sony in het onderstaande overzicht. Klik op de soundbars om meer informatie te krijgen over de laagste prijzen van webshops, specificaties of testen en reviews.
t/m
262 producten
Sorteren op:

Laad meer producten
Koopgidsen
Soundbar kopen in 6 stappen
Negentig procent van de Nederlandse huishoudens heeft inmiddels een platte televisie. We genieten volop van al die strakke beelden maar minder doen we dat van het geluid van onze platte tv. Had de oude beeldbuis-televisie nog volop ruimte voor grote, goede
Lees de koopgids

Best geteste soundbars door BesteProduct.nl


Meest recent geteste soundbars van Sony door BesteProduct.nl

8,8
Geen prijzen
Wow, wat een prachtige soundbar is dit. En dat voor ruim onder de 500 euro! De HT-MT500 van Sony klinkt vol en evenwichtig tegelijk. Een actiescène, een lange dialoog of gewoon muziek afspelen, deze soundbar doet het op een hoog niveau en laat veel soundbars die het dubbele kosten achter zich. Ook de bouwkwaliteit en het design zijn dik voor mekaar. Een kooptip met een griffel.
Sander Van der Heide
Sander Van der Heide
Kortenhoef • 16 reviews
Lees de hele review
7,8
Geen prijzen
De Sony HT-CT380 is de opvolger van de HT-CT370 en Sony heeft hiermee een stap voorwaarts gemaakt met soundbars in deze prijsklasse. De uitvoering van de 380 is wat soberder. Geen zilverkleur gecombineerd met zwart, maar volledig zwart. Je zou 'm hierdoor wel wat rustiger voor het oog kunnen noemen. En misschien ook nog beter te combineren met verschillende tv's. Sony levert met zijn 200 watt soundbar en 100 watt subwoofer een set af met een warme, volle klank, veel aansluitmogelijkheden en genoeg settings voor verschillende doeleinden. Dat in combinatie met een scherpe prijs is een schot in de roos.
Jan-Willem van den Hurk
Jan-Willem van den Hurk
Arnhem • 22 reviews
Lees de hele review
7,8
Geen prijzen
Uit de selectie soundbars van Sony hebben we hier de HT-CT770. Strak, mooi vormgegeven en levert met zijn van 103 cm lengte maar liefst 330 watt vermogen. Dat is ‘maar’ 13 cm en 30 watt meer dan zijn broertje, de HT-CT370. En toch vraagt Sony voor dit model € 125 euro meer. Kleine verschillen voor een een aardig bedragje. Is de CT770 dat waard? Over het antwoord hierop kan ik heel kort zijn: JA! Met de HT-CT770 onder je tv geniet je van meer beleving, een krachtiger geluid en absoluut meer bass! En hoewel ook hier het Dolby Surround effect niet optimaal uit de verf komt, is de CT770 nog altijd een aardig stukje krachtiger dan de CT370.
Jan-Willem van den Hurk
Jan-Willem van den Hurk
Arnhem • 22 reviews
Lees de hele review
7,5
Geen prijzen
Een platte tv, wie heeft deze tegenwoordig niet. Het liefst zo dun mogelijk. Maar dat is qua geluid nou weer niet bepaald een vooruitgang, vanwege het gebrek aan ruimte voor goede speakers! Een oplossing kan zijn een homecinema-set, maar als een wirwar van kabels en het wegwerken daarvan nou niet je ding is, of je vindt het simpelweg niet mooi, dan is een soundbar de perfecte oplossing. Met de HT-CT370 levert Sony een kwalitatief goede, zeer mooi vormgegeven soundbar met actieve subwoofer af. En dat, voor een zeer scherpe prijs. Voor de echte audio-fiel of homecinema-fan laat hij wellicht wat te wensen over. Voor wie gewoon een extra dimensie (vol en warm geluid) wil bij het kijken van films, tv-programma’s of het gamen is de Sony HT-CT370 met zijn 300 watt en vele mogelijkheden tot instellen zeker een koop waar je geen spijt van krijgt. Daarnaast is hij maar 5 centimeter hoog en daardoor voor iedere tv te plaatsen zonder dat hij het beeld zal verstoren.
Jan-Willem van den Hurk
Jan-Willem van den Hurk
Arnhem • 22 reviews
Lees de hele review

Soundbar: de populairste merken