Volg ons

Polk Audio soundbars vergelijken

Polk Audio logo
Een soundbar van Polk Audio kopen? Bekijk alle verkrijgbare soundbars van Polk Audio in het onderstaande overzicht. Klik op de soundbars om meer informatie te krijgen over de laagste prijzen van webshops, specificaties of testen en reviews.
t/m
259 producten
Sorteren op:

Laad meer producten
Koopgidsen
Soundbar kopen in 6 stappen
Negentig procent van de Nederlandse huishoudens heeft inmiddels een platte televisie. We genieten volop van al die strakke beelden maar minder doen we dat van het geluid van onze platte tv. Had de oude beeldbuis-televisie nog volop ruimte voor grote, goede
Lees de koopgids

Best geteste soundbars door BesteProduct.nl


Meest recent geteste soundbars van Polk Audio door BesteProduct.nl

6,3
De Magnifi Mini is de kleine broer van de MagniFi van Polk Audio. De MagniFi Mini is veel kleiner, maar doet qua aansluitmogelijkheden niet onder voor zijn grote broer. Net als bij de grote MagniFi wordt de Mini standaard geleverd met een subwoofer. Deze subwoofer wordt draadloos aangestuurd en moet voor een complete, diepe klank zorgen. Qua aansluitmogelijkheden heeft de MagniFi Mini alles aan boord wat de gemiddelde gebruiker zoekt. Door de Bluetooth voorzieningen en de mogelijkheid om muziem te streamen via Google Cast is de MagniFi Mini echter meer dan alleen maar een extra voorziening voor je TV. Klankmatig is de weergave duidelijk geoptimaliseerd voor TV weergave. Het laag is goed aanwezig, maar doordat het laag niet mooi aansluit op de weergave van de soundbar is het geluid minder geschikt voor muziekweergave. Ook het stereobeeld is beperkt, wat overigens vrij logisch is gezien de afmetingen van de soundbar. De MagniFi Mini is een leuke uitbreiding om beter geluid uit je TV te halen, maar wil je echt een significante verbetering dan zal een grote (en vaak ook duurdere) soundbar betere resultaten geven.
Marnix Bosman
Marnix Bosman
Den Haag • 41 reviews
Lees de hele review

Soundbar: de populairste merken