Volg ons

Yamaha soundbars vergelijken

Yamaha logo
Een soundbar van Yamaha kopen? Bekijk alle verkrijgbare soundbars van Yamaha in het onderstaande overzicht. Klik op de soundbars om meer informatie te krijgen over de laagste prijzen van webshops, specificaties of testen en reviews.
t/m
262 producten
Sorteren op:

Laad meer producten
Koopgidsen
Soundbar kopen in 6 stappen
Negentig procent van de Nederlandse huishoudens heeft inmiddels een platte televisie. We genieten volop van al die strakke beelden maar minder doen we dat van het geluid van onze platte tv. Had de oude beeldbuis-televisie nog volop ruimte voor grote, goede
Lees de koopgids

Best geteste soundbars door BesteProduct.nl


Meest recent geteste soundbars van Yamaha door BesteProduct.nl

8,1
Wie een betaalbare soundbar met een voldoende muzikaliteit zoekt, is bij Yamaha aan het juiste adres. Als één van de weinige modellen in dit prijssegment doet de YAS-207 namelijk echt recht aan je muziekcollectie. Dit audiosysteem zorgt namelijk voor een sprankelende geluidsweergave. Vanzelfsprekend komt ook het geluid afkomstig van films, series en tv-programma’s prima uit de verf, waarbij een duidelijke laagweergave van zich doet spreken. Het design spreekt ons jammer genoeg iets minder aan, want de wirwar aan statuslampjes zijn nogal onduidelijk.
Maikel Dijkhuizen
Maikel Dijkhuizen
Alkmaar • 10 reviews
Lees de hele review

Soundbar: de populairste merken