Volg ons

Bose soundbars vergelijken

Bose logo
‘Better sound through research’, zo luidt het motto van Bose. Het bedrijf neemt wetenschappelijk onderzoek als de basis voor het maken van haar producten. Bose is zowel in de consumenten- als de professionele markt actief. Het merk heeft tal van hoofdtelefoons, speakers en homecinema-systemen op de markt. De producten ogen vaak minimalistisch en modern. Tegenwoordig heb je laag in de honderden euro’s al een product van Bose, maar er zijn ook complete home cinema systemen te koop waar je een flink bedrag voor neer moet leggen.
t/m
212 producten
Sorteren op:

Laad meer producten
Koopgidsen
Soundbar kopen in 6 stappen
Negentig procent van de Nederlandse huishoudens heeft inmiddels een platte televisie. We genieten volop van al die strakke beelden maar minder doen we dat van het geluid van onze platte tv. Had de oude beeldbuis-televisie nog volop ruimte voor grote, goede
Lees de koopgids

Best geteste soundbars door BesteProduct.nl


Meest recent geteste soundbars van Bose door BesteProduct.nl

7,8
De Bose Soundtouch 300 weet een prachtig vol geluid neer te zetten zonder gebruik van een subwoofer. Prima om gewoon lekker muziek op te beluisteren, maar ook voor films doet hij niet onder voor de soundbars met subwoofer. Bij films met surround geluid weet hij een verbazingwekkend 3D-geluid neer te zetten.
Sander Van der Heide
Sander Van der Heide
Kortenhoef • 16 reviews
Lees de hele review
6,7
Bose doet het marketingtechnisch net zo goed als Apple. Al ben je er niet bekend mee, je hoort of leest de naam en je weet dat het voor kwaliteit staat. Maar maakt Bose het ook daadwerkelijk waar? De Solo 5 is mooi vormgegeven, sluit ontzettend makkelijk aan maar laat je niet of nauwelijks de settings regelen. Ben je echter op zoek naar een plug-and-play systeem voor een zeer schappelijke prijs en heb je geen zin je te verdiepen in allerlei handmatige instellingen, dan is de Bose Solo 5 zeker de moeite waard.
Jan-Willem van den Hurk
Jan-Willem van den Hurk
Arnhem • 22 reviews
Lees de hele review
7,6
Geen prijzen
De Bose Solo 15 is een plug-and-play soundplate, die een erg goed geluid voortbrengt. Het brengt echter ook met zich mee dat het een estetisch aspect heeft, wat het aanblik van je audio-video deel in de kamer verandert. Dat uit zich in het feit dat de soundplate niet aan de muur bevestigd kan worden en meestal onder de tv geplaatst moet worden. Waardoor de tv zo'n 10 cm hoger komt te staan en de meeste tv's zijn breder dan deze soundplate wat het - mijns inziens - een vreemd beeld geeft.
Jan-Willem van den Hurk
Jan-Willem van den Hurk
Arnhem • 22 reviews
Lees de hele review

Soundbar: de populairste merken