Volg ons

LG soundbars vergelijken

LG logo
LG is producent van veel verschillende soorten consumentenelektronica. In 2017 bracht lanceerde het bedrijf liefst acht verschillende soundbars. Het bedrijf onderscheidt de soundbars in de SJ- en de SH-series De meeste recente modellen hebben Dolby Atmos-ondersteuning en/of draadloze subwoofers Extra handig is de ingebouwde Google Chromecast-functie. Zo stream je je muziek makkelijk direct naar de soundbar. Oh, en een weetje: LG is helemaal geen afkorting van ‘Life’s good’, maar van Lucky Goldstar, de naam van het bedrijf tot 1995.
t/m
259 producten
Sorteren op:

Laad meer producten
Koopgidsen
Soundbar kopen in 6 stappen
Negentig procent van de Nederlandse huishoudens heeft inmiddels een platte televisie. We genieten volop van al die strakke beelden maar minder doen we dat van het geluid van onze platte tv. Had de oude beeldbuis-televisie nog volop ruimte voor grote, goede
Lees de koopgids

Best geteste soundbars door BesteProduct.nl


Meest recent geteste soundbars van LG door BesteProduct.nl

7,0
Geen prijzen
De LG SJ9 biedt veel, maar niet genoeg, zeker niet als je kijkt naar de prijs. Het is zeker geen slechte soundbar, maar hij is wat beperkt en het design moet je aanstaan. De actiescènes in films zijn indrukwekkend, maar hij laat steken vallen bij conversaties en bij het afspelen van muziek. Zeker voor deze prijs hadden we dat iets beter verwacht.
Sander Van der Heide
Sander Van der Heide
Kortenhoef • 16 reviews
Lees de hele review

Soundbar: de populairste merken