Volg ons

JBL soundbars vergelijken

JBL logo
JBL is een Amerikaans audiomerk dat in 1946 werd opgericht door James Bullogh Lansing. Het is onderdeel van Harman International dat in 2017 werd overgenomen door Samsung Je kent het merk misschien ook wel van hun bluetooth speakers. De soundbars zijn in verschillende series te krijgen, afhankelijk van hoe uitgebreid je jouw surround systeem wil maken. Onder Harman International vallen ook audiomerken als Harman-Kardon en AKG.
t/m
259 producten
Sorteren op:

Laad meer producten
Koopgidsen
Soundbar kopen in 6 stappen
Negentig procent van de Nederlandse huishoudens heeft inmiddels een platte televisie. We genieten volop van al die strakke beelden maar minder doen we dat van het geluid van onze platte tv. Had de oude beeldbuis-televisie nog volop ruimte voor grote, goede
Lees de koopgids

Best geteste soundbars door BesteProduct.nl


Meest recent geteste soundbars van JBL door BesteProduct.nl

6,9
De JBL BAR 5.1 heeft een paar leuke features als afneembare surroundboxen, een stevig vermogen van 510 Watt en een flinke subwoofer, neemt niet weg dat we hem gewoon niet goed vinden klinken en dat hij stevig aan de prijs is.
Sander Van der Heide
Sander Van der Heide
Kortenhoef • 16 reviews
Lees de hele review
7,9
Geen prijzen
JBL heeft een erg goede naam als het aankomt op audio-kwaliteit of het nu voor in huis, de auto of hoofdtelefoons zijn. Met deze SB400 leveren zij ook weer een visitekaartje af op het gebied van afwerking, geluidskwaliteit en het feit dat er een actieve subwoofer aanwezig is in deze set! Daarnaast is deze soundbar één van de weinige die het virtuele surround geluid enigszins weet te produceren. De afstandsbediening staat daarentegen dan weer totaal niet in verhouding maar deze heb je eigenlijk ook niet nodig.
Jan-Willem van den Hurk
Jan-Willem van den Hurk
Arnhem • 22 reviews
Lees de hele review

Soundbar: de populairste merken