Volg ons

Philips soundbars vergelijken

Philips logo
Een soundbar van Philips kopen? Bekijk alle verkrijgbare soundbars van Philips in het onderstaande overzicht. Klik op de soundbars om meer informatie te krijgen over de laagste prijzen van webshops, specificaties of testen en reviews.
t/m
259 producten
Sorteren op:

Laad meer producten
Koopgidsen
Soundbar kopen in 6 stappen
Negentig procent van de Nederlandse huishoudens heeft inmiddels een platte televisie. We genieten volop van al die strakke beelden maar minder doen we dat van het geluid van onze platte tv. Had de oude beeldbuis-televisie nog volop ruimte voor grote, goede
Lees de koopgids

Best geteste soundbars door BesteProduct.nl


Meest recent geteste soundbars van Philips door BesteProduct.nl

6,5
Geen prijzen
De Philips Fidelio B1 is een kleine compacte soundbar inclusief subwoofer. Dat de soundbar compact is merk je ook terug in de kwaliteit. Voor een kleine ruimte lijkt de Fidelio te voldoen, maar het ontbreekt aan finesse. De soundbar produceert een prima geluid in volume, de bas is krachtig, maar niet subtiel. Daarnaast synchroniseert de soundbar niet goed met de tv waardoor er vertraging optreedt tussen beeld en geluid. Met een prijskaart van een kleine 500 euro is deze soundbar, gezien de kwaliteit die geleverd wordt, te hoog geprijsd.
Jan-Willem van den Hurk
Jan-Willem van den Hurk
Arnhem • 22 reviews
Lees de hele review
6,9
Geen prijzen
De Philips HTL5130B Soundstage is een overtuigend alles-in-één systeem met zogenaamde WaveFlector technology. Dit moet zorgen voor een breed geluidsveld door middels van reflecties. Dit werkt verrassend goed en zorgt voor een kamervullend, vol geluid. Een surround ervaring wordt niet nagebootst, maar voor minder dan 300 euro haal je een eenvoudig aan te sluiten, makkelijk te bedienen en toch redelijk krachtige speaker in huis. Ideaal voor iedereen die niet met kabels in de weer wil zijn maar toch meer geluid uit zijn tv wil halen of van muziek wil genieten in zijn woonkamer.
Jan-Willem van den Hurk
Jan-Willem van den Hurk
Arnhem • 22 reviews
Lees de hele review
8,2
Geen prijzen
De Fidelio B5 van Philips is een soundbar die dankzij een handige feature voor een 'echte' surround ervaring zorgt. Het is namelijk mogelijk om de zijspeakers van de soundbar los te koppelen en elders in de ruimte te leggen zodat geluid wat van achteren moet komen, dat ook daadwerkelijk doet! Het is geen klassieke 5.1 opstelling, maar het biedt toch zeker een extra dimensie aan het kijken van een film. Ook als één grote soundbar overtuigt de B5 door een mooie volle klank te bieden, zelfs met een laag volume. Tel daar de strakke, luxueuze look en redelijke prijs bij op en dan is deze soundbar zeker een 'musthave'.
Jan-Willem van den Hurk
Jan-Willem van den Hurk
Arnhem • 22 reviews
Lees de hele review
7,9
Geen prijzen
De Philips HTL7140 is met maar 3,8 cm hoog en 5,4 cm diep vast de dunste soundbar van dit moment. But don't let size fool you, want Philips heeft aardig wat onder de motorkap geplaatst. Met 3 drivers en een tweeter aan weerskanten hiervan is het een echte 5.1 kanaals soundbar. Dit in combinatie met de Philips Ambisound technologie maakt dat het één van de meest verrassende soundbars is in deze prijsklasse.
Jan-Willem van den Hurk
Jan-Willem van den Hurk
Arnhem • 22 reviews
Lees de hele review

Soundbar: de populairste merken