Volg ons

Samsung soundbars vergelijken

Samsung logo
Samsung heeft de afgelopen jaren enkele grote audiomerken overgenomen. JBL, AKG en Harman Kardon zijn officieel ingelijfd door de Zuid-Koreaanse techgigant. Met die overname heeft Samsung meer audiokennis in huis gehaald. Het merk splitst zijn soundbars in verschillende typen op. Cinematic soundbars voor de filmfanaten, All-in-one soundbars die geen subwoofer meer nodig hebben en Essential soundbars die slank en minimalistisch zijn.
t/m
262 producten
Sorteren op:

Laad meer producten
Koopgidsen
Soundbar kopen in 6 stappen
Negentig procent van de Nederlandse huishoudens heeft inmiddels een platte televisie. We genieten volop van al die strakke beelden maar minder doen we dat van het geluid van onze platte tv. Had de oude beeldbuis-televisie nog volop ruimte voor grote, goede
Lees de koopgids

Best geteste soundbars door BesteProduct.nl


Meest recent geteste soundbars van Samsung door BesteProduct.nl

6,5
De Samsung HW-MS650 lijkt echt gemaakt te zijn voor muziek! Hij heeft een breed en helder klankbeeld, waarbij alleen aan de onderkant de diepe dreunde bas ontbreekt. Bij muziek is dit niet zo'n ramp tenzij je een echte hardcore- of metal liefhebber bent. Bij films mis je deze dragende baslijnen helaas wél! Dit zorgt ervoor dat de actie in een film niet voldoende wordt gesteund door de audio. Een ruim voldoende soundbar, maar bedenk even goed waar je 'm voor wil gebruiken.
Dave Zeegers
Dave Zeegers
Arnhem • 42 reviews
Lees de hele review
7,1
Geen prijzen
De HW-J7500R curved soundbar van Samsung past in de, wat nu nog een redelijk kleine markt van curved tv's is. Wanneer je beschikt over een curved tv is het mooier daar een curved soundbar aan te koppelen, dan een rechte soundbar. Voor het geluid doet dit echter niet veel en zo ook bij deze J7500R van Samsung. Er zijn rechte soundbars voor minder geld die een betere prestatie leveren. Toch is dit geen slechte soundbar, in tegendeel zelfs. Maar de prestaties en de looks maken de behoorlijke prijs niet goed.
Jan-Willem van den Hurk
Jan-Willem van den Hurk
Arnhem • 22 reviews
Lees de hele review
7,0
Geen prijzen
Het is een leuk systeem met een redelijk mooi geluid voor een redelijk knappe prijs. Als je geen enorm bedrag wil uitgeven aan een dikke soundsystem, maar wél een leuk surround effect wil, dan is dit systeem meer dan prima. De HW-K360 van Samsung heeft een strakke look, passend in elke (woon)kamer, en ook de losse subwoofer is makkelijk overal te plaatsen. Dat vind ik prettig omdat je dan weer wat speling hebt. De gestoffeerde afwerking van de soundbar en de afwerking van de subwoofer vind ik persoonlijk niet echt mooi. En ik vind behalve het geluid, ook het uiterlijk erg belangrijk. Ik had dit liever van aluminium gezien. Wellicht is dit voor een ander een minder groot probleem, het is een kwestie van smaak. En dat is natuurlijk voor iedereen anders. Het geluid is gewoon goed. Daarom zou ik zeggen dat de HW-K360 van Samsung- ondanks dat ik het uiterlijk anders zou doen - voor mensen die wel een leuk surround geluid willen hebben, maar er niet al teveel voor neer willen leggen, zeker wel een leuk systeem is.
Alex Gorter
Alex Gorter
Wervershoof • 6 reviews
Lees de hele review
7,4
Geen prijzen
Voor een soundbar in deze prijsklasse is het zeker geen miskoop. Hij levert goed geluid, bij de lagere en ook bij de wat hogere volumes. De HW-K450 geeft met zijn 300 watt die film of die game nét even een mooiere dimensie mee die je van je gewone televisie speakers niet krijgt. En dat is natuurlijk waarvoor we het doen. Het strakke en compacte design van zowel de soundbar als de subwoofer zijn samen twee items die je wel zichtbaar op kunt hangen, het ziet er namelijk stoer uit. Je moet er alleen zelf even een extra HDMI kabel bij kopen, en je zit weer met een extra afstandsbediening, tenzij je gebruik gaat maken van de Samsung app waarmee je deze ook kunt bedienen, dan kun je de afstandsbediening in de kast laten liggen. Zou ik hem aanraden? Ja, in deze prijsklasse zou hij bij mij wel op de wenslijst komen.
Alex Gorter
Alex Gorter
Wervershoof • 6 reviews
Lees de hele review

Soundbar: de populairste merken