Volg ons

Teufel soundbars vergelijken

Teufel logo
Een soundbar van Teufel kopen? Bekijk alle verkrijgbare soundbars van Teufel in het onderstaande overzicht. Klik op de soundbars om meer informatie te krijgen over de laagste prijzen van webshops, specificaties of testen en reviews.
t/m
177 producten
Sorteren op:

Laad meer producten
Koopgidsen
Soundbar kopen in 6 stappen
Negentig procent van de Nederlandse huishoudens heeft inmiddels een platte televisie. We genieten volop van al die strakke beelden maar minder doen we dat van het geluid van onze platte tv. Had de oude beeldbuis-televisie nog volop ruimte voor grote, goede
Lees de koopgids

Best geteste soundbars door BesteProduct.nl


Meest recent geteste soundbars van Teufel door BesteProduct.nl

6,2
Voor het eerst kreeg ik iets van Tefuel in handen waarvan ik het nut niet in kon zien. Dit merk is normaliter een merk dat geweldige speakers en koptelefoons maakt. Echter, de Cinebar One vind ik niet echt praktisch en ook niet krachtig genoeg. Het feit dat er een extra subwoofer aangeschaft kan worden om de lage frequenties aan te vullen, zegt al genoeg over de geluidskwaliteit van deze speaker. De prijs voor de Cinebar One is 250 euro, voor dit geld zijn er soundbars te koop die een veel mooier geluid weergeven en waar al een subwoofer bijgeleverd wordt.
Wessel van der Waa
Wessel van der Waa
Zwolle • 49 reviews
Lees de hele review
7,8
Wanneer je enkel en alleen naar de specificaties kijkt, verwacht je het niet direct. Een soundbar van 80 watt en een subwoofer van 'maar' 60. Maar wat klinkt het geluid uit deze Teufel Cinebar 11 helder en vol in eigenlijk alle tonen, zowel hoog en laag alsook de middentonen. Dat deze 95 cm brede soundbar tegelijkertijd zo is opgebouwd dat de 8 drivers zichtbaar zijn vind ik persoonlijk erg jammer. Het wijkt af van de meeste, toch minimalistisch opgebouwde, soundbars. Komt bij dat het LED-scherm in het midden ook zichtbaar is. Nu zijn deze beide puntjes natuurlijk een kwestie van persoonlijke smaak. Dus vind je het LED scherm en de drivers niet zo storend? Dan is de Cinebar 11 van Teufel op basis van de geluidskwaliteit zeker een soundbar om te overwegen!
Jan-Willem van den Hurk
Jan-Willem van den Hurk
Arnhem • 22 reviews
Lees de hele review
7,0
Geen prijzen
Je wenst een verbetering van je televisie-geluid, waarbij de luidsprekerset optisch mooi aansluit op je flatscreen. Spreekt het eenvoudige design van de Teufel je aan, dan is dat een belangrijk deel van de beleving. De 5.1 simulatie uit een 2.1 set is best redelijk. Wanneer je echt hifi-geluid verwacht, dan kun je je flatscreen tv beter aansluiten op je hifi installatie. Echt surround geluid komt er natuurlijk ook niet uit deze 2.1 set.
Sjaak van den Berg
Sjaak van den Berg
Noordwijkerhout • 2 reviews
Lees de hele review

Soundbar: de populairste merken