Volg ons

Denon soundbars vergelijken

Denon logo
Denon is producent van verschillende hifi-producten zoals bluetooth speakers, homecinema systemen en multiroom apparatuur. In deze laatste categorie ken je wellicht ‘HEOS by Denon’ wel, waarmee je je muziek draadloos naar verschillende ruimtes in je huis stuurt. In de HEOS serie heeft Denon ook soundbars beschikbaar.
t/m
258 producten
Sorteren op:

Laad meer producten
Koopgidsen
Soundbar kopen in 6 stappen
Negentig procent van de Nederlandse huishoudens heeft inmiddels een platte televisie. We genieten volop van al die strakke beelden maar minder doen we dat van het geluid van onze platte tv. Had de oude beeldbuis-televisie nog volop ruimte voor grote, goede
Lees de koopgids

Best geteste soundbars door BesteProduct.nl


Meest recent geteste soundbars van Denon door BesteProduct.nl

6,4
Denon levert bij deze soundbar de kwaliteit die je binnen deze prijsklasse mag verwachten. De soundbar en subwoofer zitten degelijk in elkaar en zijn eenvoudig in het gebruik. Klankmatig is de weergave goed maar houdt rekening met hoe luid je speelt. De klankbalans tussen de hoge en lage tonen is afhankelijk van de stand van de volumeknop. Dat is een bekend fenomeen bij soundbars en bij de DHT-S316 is dat helaas niet anders.
Marnix Bosman
Marnix Bosman
Den Haag • 41 reviews
Lees de hele review
7,8
De vergelijking met de Sonos Playbar is snel te maken, de Denon Heos HomeCinema positioneert zich in dezelfde (prijs)klasse en maakt dit ook waar. In combinatie met de meegeleverde subwoofer is het geluid echt te gek zowel bij films, muziek, gamen of simpelweg als toevoeging voor het tv kijken. Daar komt nog bij dat de soundbar en subwoofer er erg mooi en kwalitatief hoogwaardig uitzien. De HomeCinema is stevig geprijsd, variëren van ongeveer 600 tot 800 euro, maar deze prijs is zeker verantwoord gezien de prestaties van deze soundbar.
Jan-Willem van den Hurk
Jan-Willem van den Hurk
Arnhem • 22 reviews
Lees de hele review

Soundbar: de populairste merken