Volg ons

De beste soundbars vergelijken

Profiel foto Jan-Willem van den Hurk
Jan-Willem van den Hurk
Expert soundbars
Met een soundbar heb je veel meer plezier van je LED-tv
Moderne televisies hebben als groot nadeel dat het geluid vaak matig is. Wil je echt genieten van goed geluid bij films en series, dan adviseren we een soundbar bij je televisie te kopen. Maar wat is voor jou de beste soundbar? Bepaal voor de aanschaf waar je de soundbar wil plaatsen. Je hebt soundbars die je voor je televisiescherm kunt zetten, die je kunt ophangen en soundplates waarop je je televisie plaatst. Controleer daarna de verbindingen: heeft de soundbar bijvoorbeeld voldoende HDMI-aansluitingen. Bij soundsbars geldt: hoe luxer hoe meer digitale en ook analoge aansluitingen. Bij het testen van soundbars let ik in eerste instantie op de geluidskwaliteit. De beste soundbars hebben vaak een losse subwoofer. Die lage tonen zorgen vooral bij films voor extra beleving.
t/m
259 producten
Sorteren op:

Laad meer producten
Koopgidsen
Soundbar kopen in 6 stappen
Negentig procent van de Nederlandse huishoudens heeft inmiddels een platte televisie. We genieten volop van al die strakke beelden maar minder doen we dat van het geluid van onze platte tv. Had de oude beeldbuis-televisie nog volop ruimte voor grote, goede
Lees de koopgids

Best geteste soundbars door BesteProduct.nl


Meest recent geteste soundbars door BesteProduct.nl

6,4
Denon levert bij deze soundbar de kwaliteit die je binnen deze prijsklasse mag verwachten. De soundbar en subwoofer zitten degelijk in elkaar en zijn eenvoudig in het gebruik. Klankmatig is de weergave goed maar houdt rekening met hoe luid je speelt. De klankbalans tussen de hoge en lage tonen is afhankelijk van de stand van de volumeknop. Dat is een bekend fenomeen bij soundbars en bij de DHT-S316 is dat helaas niet anders.
Marnix Bosman
Marnix Bosman
Den Haag • 41 reviews
Lees de hele review
8,1
Wie een betaalbare soundbar met een voldoende muzikaliteit zoekt, is bij Yamaha aan het juiste adres. Als één van de weinige modellen in dit prijssegment doet de YAS-207 namelijk echt recht aan je muziekcollectie. Dit audiosysteem zorgt namelijk voor een sprankelende geluidsweergave. Vanzelfsprekend komt ook het geluid afkomstig van films, series en tv-programma’s prima uit de verf, waarbij een duidelijke laagweergave van zich doet spreken. Het design spreekt ons jammer genoeg iets minder aan, want de wirwar aan statuslampjes zijn nogal onduidelijk.
Maikel Dijkhuizen
Maikel Dijkhuizen
Alkmaar • 10 reviews
Lees de hele review
7,4
De Sonos Beam is met zijn formaat en uitvoering een stuk eleganter dan de 'lompe' Playbar. Natuurlijk is hij niet zo krachtig als zijn grote broer, maar dat is ook terug te zien in het prijskaartje. Desalniettemin verrast de Beam door zijn geluidskwaliteit, vele connectiemogelijkheden en design (al blijft dat persoonlijk). Het prijskaartje van 400 tot 450 euro is dan ook zeker te verantwoorden. Wanneer de Beam gecombineerd wordt, met bijvoorbeeld 2 Sonos One speakers, wordt het een mooi surround geheel! Daarnaast is de Beam geschikt voor Amazon Alexa, Google Assistant en Apple Airplay 2 wat hem zeer toekomstbestendig maakt.
Jan-Willem van den Hurk
Jan-Willem van den Hurk
Arnhem • 22 reviews
Lees de hele review
8,8
Geen prijzen
Wow, wat een prachtige soundbar is dit. En dat voor ruim onder de 500 euro! De HT-MT500 van Sony klinkt vol en evenwichtig tegelijk. Een actiescène, een lange dialoog of gewoon muziek afspelen, deze soundbar doet het op een hoog niveau en laat veel soundbars die het dubbele kosten achter zich. Ook de bouwkwaliteit en het design zijn dik voor mekaar. Een kooptip met een griffel.
Sander Van der Heide
Sander Van der Heide
Kortenhoef • 16 reviews
Lees de hele review

Soundbar: de populairste merken