Volg ons

Sonos soundbars vergelijken

Sonos logo
Sonos staat bekend om haar zogenaamde ‘ multiroon audio-systeem'. Daarmee stream je je muziek draadloos naar meerdere ruimtes in je huis. Een soundbar kan daar ook onderdeel van uitmaken, of je gebruikt deze natuurlijk los in je home cinema set. De Playbar scoorde in onze test in 2015 nog een dikke kooptip.
t/m
258 producten
Sorteren op:

Laad meer producten
Koopgidsen
Soundbar kopen in 6 stappen
Negentig procent van de Nederlandse huishoudens heeft inmiddels een platte televisie. We genieten volop van al die strakke beelden maar minder doen we dat van het geluid van onze platte tv. Had de oude beeldbuis-televisie nog volop ruimte voor grote, goede
Lees de koopgids

Best geteste soundbars door BesteProduct.nl


Meest recent geteste soundbars van Sonos door BesteProduct.nl

7,4
De Sonos Beam is met zijn formaat en uitvoering een stuk eleganter dan de 'lompe' Playbar. Natuurlijk is hij niet zo krachtig als zijn grote broer, maar dat is ook terug te zien in het prijskaartje. Desalniettemin verrast de Beam door zijn geluidskwaliteit, vele connectiemogelijkheden en design (al blijft dat persoonlijk). Het prijskaartje van 400 tot 450 euro is dan ook zeker te verantwoorden. Wanneer de Beam gecombineerd wordt, met bijvoorbeeld 2 Sonos One speakers, wordt het een mooi surround geheel! Daarnaast is de Beam geschikt voor Amazon Alexa, Google Assistant en Apple Airplay 2 wat hem zeer toekomstbestendig maakt.
Jan-Willem van den Hurk
Jan-Willem van den Hurk
Arnhem • 22 reviews
Lees de hele review
8,2
Oké, ik ben wars van dooddoeners als: 'Dit is de Mercedes onder de...'. Maar ALS ik het zou gebruiken, zou het nú zijn. De Sonos Playbar in combinatie met de Subwoofer van Sonos (apart van de soundbar verkrijgbaar) is een geweldig staaltje geluidskwaliteit én stijl voor in je woonkamer. Tel daar het installatie- en gebruiksgemak bij op en je hebt, daar komt 'ie: de Mercedes onder de soundbars. Er is een risico aan het aanschaffen van deze producten. En dat is dat je er alleen maar meer van wilt. En dat is niet zo goed voor je portemonnee. Maar hij is het wel waard! Stijlvol, geweldig geluid en makkelijk te bedienen, dat klinkt toch als muziek in je oren!?
Jan-Willem van den Hurk
Jan-Willem van den Hurk
Arnhem • 22 reviews
Lees de hele review

Soundbar: de populairste merken