Volg ons
Alle uitvoeringen (2)

Sony PlayStation 4

Geen prijzen gevonden voor getoonde uitvoering, bekijk de andere uitvoering:

Voor- en nadelen van de Sony PlayStation 4

Voordelen

 • Krachtige spelcomputer
 • Goede DualShock 4 controller
 • Content delen is simpel
 • Handzame controller
 • Vormgeving en afmetingen
 • Gameplay streamen zeer eenvoudig
 • Remote Play
 • Goede hardware voor een schappelijk prijs

Nadelen

 • Mediafuncties
 • Nog geen grote games
 • Veel features nog niet beschikbaar
 • PlayStation Plus verplicht om online te kunnen gamen
 • Geen 4K ondersteuning

Onze test
Expertreview | op
7,9

Sony Playstation 4: beste console van het moment

8 - Score Badge BesteProduct.nl

De PS4 is een apparaat die je moet kopen als je met je vrienden op de bank een vet spel wilt spelen en tegelijkertijd klaar wilt zijn voor de toekomst. Er gaan de komende maanden heel vette games uitkomen, die op de PS4 echt tot hun recht gaan komen. Er is op dit moment geen betere console verkrijgbaar dan de PS4. Die heb je dan ook nog voor een schappelijke prijs. Ben je een echte tweaker, die met de mooiste graphics wil gamen en daar ook nog flink geld voor over heeft? Dan kun je beter een heel dikke pc kopen. Als je een mediaspeler wilt kopen met game functionaliteiten, is dit ook niet de console voor jou. Dit is een console om mee te gamen. Vergeet ook niet dat je er op dit moment, december 2013, nog weinig games te verkrijgen zijn voor de PS4.

Apparaten moeten doen wat de fabrikanten beloven, en uiteraard waarvoor mensen betalen. Dat is mijn uitgangspunt als ik producten test. Dat geldt voor de tablets, de smartphones, maar net zo goed voor elektrische tandenborstels en scheerapparaten. En ik heb een hekel aan producten die onnodig ingewikkeld zijn of zinloze toevoegingen hebben. Hou het simpel, dat werkt vaak het beste.
Bart Boonstra
Bart Boonstra
Utrecht • 98 reviews
Redacteur
Apparaten moeten doen wat de fabrikanten beloven, en uiteraard waarvoor mensen betalen. Dat is mijn uitgangspunt als ik producten test. Dat geldt voor de tablets, de smartphones, maar net zo goed voor elektrische tandenborstels en scheerapparaten. En ik heb een hekel aan producten die onnodig ingewikkeld zijn of zinloze toevoegingen hebben. Hou het simpel, dat werkt vaak het beste.
Bart Boonstra
Bart Boonstra
Utrecht • 98 reviews
Redacteur
8,0
Gebruikservaring
(Weging 30%)
Deze next-gen console is snel. Heel erg snel. Dat valt voornamelijk op in het hoofdmenu en in het opstarten en afsluiten van games. Waar de PS3 nog vaak traag reageerde in voornamelijk de Playstation Store, gaat de PS4 hier in een rap tempo doorheen. Het menu ziet er overzichtelijk uit en na twee minuten er doorheen bladeren heb je de structuur helemaal door. Je kunt op verschillende manieren games installeren. Je kunt een ouderwets schijfje kopen en deze in de Bluray speler duwen, of je koopt een game online, die dan naar je harde schijf van je PS4 wordt gedownload. Een handige nieuwe functie is de zogenoemde "Smart Downloads" van Sony. Dit houdt in dat als je een spel van 40 GB moet downloaden, je hem vaak al na een GB of 4 al kunt spelen. Hij downloadt dan eerst de engine en het eerste level. Je kunt nu al spelen, terwijl op de achtergrond de game verder gedownload wordt. Dit is echter (nog) niet bij elke game het geval, wat inhoudt dat je toch echt de hele rit van 30GB moet afwachten. Een groot nadeel van de PS4 zijn de gestripte media afspeelmogelijkheden. Ja, oke, je kunt films kijken via BluRay, DVD en je kunt via de Netflix App een hoop content wegkijken, maar waar zijn de DLNA mogelijkheden gebleven? Kort gezegd: Je kunt via je PS4 niet meer bij je bestanden op je NAS komen. Ook is de mogelijkheid weg, wat de PS3 nog wel had, om via een Playstation Media Server bestanden te streamen naar je PS4. Een keuze van Sony die ik erg jammer vind. Hopelijk worden deze functies later met een update nog toegevoegd. Een geinig extraatje is dat er nu voor zowel Android als iOS een Playstation app verkrijgbaar is, waarop je zowel in de Playstation Store al games kunt kopen die dan later automatisch op je PS4 gedownload worden, als dat je de app met je PS4 via Wifi kunt verbinden en als een 2nd screen kun
9,0
Prijs
(Weging 10%)
De Playstation 4 kun je kopen voor 399 euro. Dat is een zeer nette prijs voor een console met deze specificaties. Let op! Je krijgt hierbij wel maar 1 controller. De XBOX One, die pas in het voorjaar 2014 in Nederland te koop is, zal honderd euro duurder zijn. Daar krijg je dan wel een camera bij.
8,0
Bouwkwaliteit / design
(Weging 20%)
De Playstation heeft sinds 1995 een aardige transformatie doorgemaakt. Van een grijs, niet zo vierkant doosje, tot een zwart, mooi rond vormgegeven 2012 PS3 model. Die ronde vormen hebben ze bij de PS4 weer in de kast gestopt. De PS4 is hoekig en rechthoekig. Tenminste, zo goed als, want om er toch een Next-Gen apparaat van te maken is de vorm toch wat scheef getrokken. Is dit erg? Nee hoor, zeker niet. Het apparaat ziet er zeer strak uit en het is te prijzen dat Sony erin is geslaagd alle hardware, inclusief de voeding, in dit apparaat heeft weten te krijgen. Hij is gemaakt van een mat, hard soort plastic, dat redelijk stevig aanvoelt. Aan de linkerkant zit er een glanzend stuk plastic op, dat er mooi uitziet, maar wel erg gevoelig is voor kleine krasjes. Het apparaat staat nu een week onder mijn tv, maar er zijn nu al twee flinke krassen te bekennen. Het apparaat zelf is leuk, maar veel belangrijker zijn de nieuwe controllers. Hier heeft Sony echt stappen gemaakt. Vergeleken met de DualShock 3 Controller van de PS3, voelt deze een stuk steviger aan. De DualShock 4 is een stukje groter dan de DualShock 3, waardoor hij beter in de hand ligt. Hij heeft een gewicht van 210 gram, wat een prettig gewicht is om vast te houden. Ook hebben ze de thumbsticks en de knoppen aan de achterkant aangepakt, waardoor deze zeer degelijk aanvoelen. Hij ziet er wel een stukje lomper uit dan de Dual Shock, maar goed, daar valt over te twisten. Ik durf hem best een keer te laten vallen. Dat gaat hij overleven.
7,0
Weergave
(Weging 25%)
Als je acht jaar na dato een nieuwe console op de markt brengt dan mag je zeker wat betreft de graphics wel het een en ander verwachten. Dat deed ik dan ook. Na het spelen van Assasins Creed: Black Flag, Fifa 14 en Resogun, moet ik constateren dat de graphics mij wat teleurstellen. Zes jaar geleden heb ik op mijn studentenkamer, met mijn Geforce GT8800 en Intel Duo Core 6600-tje mooiere dingen voorbij zien komen dat wat ik nu op mijn tv te zien krijg. Dat kan aan twee dingen liggen: De launch games zijn nu nog voornamelijk nog geporte PS3 games, of het apparaat kan gewoon niet meer aan. Gezien de specificaties, gok ik op het eerste. En ik moet ook niet overdrijven; het is niet lelijk, mooier dan games op de PS3, maar zeker niet "mindblowing".
8,0
Speelervaring
(Weging 15%)
Alle hierboven genoemde games heb ik nu aardig wat uur gespeeld en hetgeen wat me het meest opvalt is de soepelheid waarmee het draait. Geen framedrops en geen hangers. De controller draagt overigens bij aan de soepelheid waarmee je speelt. De directheid van de knoppen, maar zeker ook de thumbsticks werken verbluffend goed. Dit heb ik nog op geen enkel ander console of PC meegemaakt. De launch games die ik heb gespeeld vallen mij ietwat tegen. Ik als fanatiek Fifa speler, had meer verwacht van een Next Gen voetbalspel als Fifa 14. Het is Fifa 13,5 met mannetjes die veel te fanatiek naar voren rennen. Ook Assasins Creed, die ik kocht voor de graphics en het verhaal, valt tegen. De missies zijn kinderlijk eenvoudig en worden snel eentonig. Ik zet liever mijn PS3 weer aan voor GTA5. Een groot pluspunt is het online gedeelte. Jep, je moet nu betalen. Ongeveer 50 euro per jaar voor een PSN+ account. Dat is best veel geld. Echter krijg je daar zoveel voor terug. Ik heb nog geen enkele keer last gehad van lag, en de servers zijn erg snel. Een prima ontwikkeling wat mij betreft.

7,9
Eindscore test
Sony PlayStation 4

Testen van Sony PlayStation 4
Gemiddelde score redacteuren
4,7
De redactie van BesteProduct.nl test producten en verzamelt testen van andere experts online en uit magazines. We voegen die testen samen tot de unieke BesteProductScore om te laten zien hoe goed een product is.
Voor Sony PlayStation 4
Aantal testen:
20
Genormeerde score:
7,2
Actualiteit van de testen
65 %
Actuele expertscore
4,7
Hieronder een beknopt overzicht van testen door redacteuren van de Sony PlayStation 4.
Website testen
Wat vonden andere testers van de Sony PlayStation 4? Onze eigen test van de PlayStation 4 staat hier ook tussen omdat de score wordt meegenomen in de berekening van de BesteProductScore.
PlayStation 4: de volgende generatie begint nu
8,0
29-11-2013
Tweakers.net

Amerika oordeelde twee weken geleden dat de PlayStation 4 een mooi apparaat is, dat momenteel nog over veel onbenutte potentie beschikt. Na iets meer dan een week flink spelen en testen met Sony's nieuwe console trekken wij dezelfde conclusie. Sony biedt de consument een stijlvol, goed ontworpen apparaat, dat vergezeld gaat van een controller die bij ons enorm goed in de smaak is gevallen. De hardware zal high-end game-pc's niet doen verbleken, maar laat geen al te groot gat vallen, zeker niet als je het pakket plaatst in het licht van de bescheiden introductieprijs van 399 euro. "Je haalt de PS4 nu vooral in huis met het oog op wat nog komen gaat" De PS4 beschikt bij zijn introductie over een aardige rij games, maar hoe relevant die line-up is, hangt er sterk vanaf of je de grote third-party-games al eerder op een ander platform hebt gespeeld of niet. Met onder meer Resogun en Killzone: Shadow Fall heeft de console goede exclusieve titels, maar de PS4 beschikt op dat vlak nog niet over een echte topper. Met in het achterhoofd dat de studio's die verantwoordelijk waren voor PS3-toppers The Last of Us en Beyond: Two Souls, al lang en breed bezig zijn met PS4-games, is de PS4 een console die je nu vooral met het oog op wat nog komen gaat in huis haalt. Zodra bedrijven als Ubisoft en Activision zich aansluiten bij EA en ook specifieke versies gaan ontwikkelen voor de next-gen-platforms, kunnen ook die games nog een aardige kwaliteitssprong maken, al is het natuurlijk nog aan hun studio's om dat te bewijzen. In de alinea hierboven blijkt weer de duidelijke focus op games. Sony positioneert zijn nieuwe console primair als spelcomputer, zo blijkt ook uit het nog lage aantal apps en de nog vrijwel compleet ontbrekende ondersteuning van media. Daardoor is de PS4 zeker nu nog veel minder het 'middelpunt van de huiskamer' dan de PS3 en ook de Xbox 360 in de afgelopen jaren waren. Voor apps, mediafuncties en overige features geldt dat er nog veel zal worden toegevoegd door middel van updates, maar wie de console beoordeelt op basis van de huidige momentopname, kan niet anders dan concluderen dat het aanbod op dat vlak nog beperkt is.

Tweakers.net
Sony PlayStation 4 review
9,0
13-11-2013
Digitaltrends.com

The PlayStation 4 is built on promise and potential. The system that we see in a year from now will likely differ significantly from the launch-day units, just as the games released a year or more from now will better demonstrate the machine’s power. Until then, the PS4 does a lot of things right – enough that it’s worth waiting and trusting that Sony will fix the little things they did away with or deprioritized for launch. From the start, Sony has said the PS4 is a gaming system first. Gaikai streaming tech will eventually bolster that claim, but the changes here over the PS3 are all very much for the better, even without any form of backward compatibility. The user interface is cleaner and easier to navigate, the addition of multi-tasking acknowledges the changing needs and desires of the modern gamer, and even the controller is a big step forward with its redesigned form factor. The next-gen battle has begun, and it’s going to be a long, long war. Based on what we’ve seen so far, and assuming that Sony sticks to its promises, the PlayStation 4 is off to a very good start.

Digitaltrends.com
Sony PlayStation 4 review
7,7
15-11-2013
Theverge.com

The PlayStation 3 is a remarkably different device today than it was seven years ago, when Fatman Scoop showed it to the world. And so will the PlayStation 4 be, seven years from now, probably in ways neither Sony nor I can possibly guess. Right now it’s a fast, powerful console with a great controller and a mostly useful interface — and though there are plenty of bugs and quirks, the only real problem right now is that there’s not a single game that will make anyone leap off their couch to buy a console. What Sony's done, though, is mark its territory. Stake its claim. Sony's not making big, grand gestures about the future of the living room the way Microsoft is, or attempting to alter the way we watch TV and talk to our families. It just wants us to play games. The PlayStation 4 is absolutely, unequivocally a gaming console for people who want to play video games, and it never pretends to be anything else. And even though the games aren't yet there for Sony — as is really always true with launch titles for consoles — they will be. Sony's earned the benefit of the doubt on that. For right now, though, there's little incentive to spend $399 on a PlayStation 4. Not only are there few games worth the price of admission, the vast library of PS3 games is more compelling than anything the PS4 currently offers. If you're desperate for a new console, rest assured that eventually the PS4 will be one; it has plenty of power, a great controller, and a lot of good ideas about how we can play games better and how we can play them together. But for right now, they’re mostly still just ideas.

Theverge.com
PlayStation 4 review
8,0
20-11-2013
Pocket-lint.com

There is no doubting that the PS4 is a powerful machine that has masses of potential. The graphics on the day one games we've played are a definite cut above - but we're sure there's a lot more to come then just Lego Marvel Super Heroes in 1080p.

Pocket-lint.com
Sony PlayStation 4 review
8,0
22-11-2013
TrustedReviews.com

The PS4 is a powerful, great looking console that is need of some killer PS4 exclusives. These are bound to come in time, but there's no doubt that it's the more powerful of the two consoles and that Sony has produced a leaner, more gamer orientated console compared to the Xbox One.

TrustedReviews.com
Sony PS4 review
8,0
22-11-2013
TechRadar.com

We'll say it again: the PlayStation 4 is a great piece of hardware. It's fast, attractively built and has a streamlined philosophy that puts games front and center and has helped it achieved a relatively attractive price point.

TechRadar.com
Sony PlayStation 4 review
8,0
28-11-2013
ITproportal.com

The Sony PlayStation 4 feels like a beefed-up PlayStation 3, and that's just fine. It has several new and useful features like sharing gameplay footage and handling multiple users at once, and the DualShock 4 is a fantastic upgrade over the DualShock 3 and Sixaxis controllers. It isn't quite as ambitious in the media department as the Xbox One (see our review of Microsoft's console here), but it also isn't quite as expensive, even if you buy the optional camera. The PS4 is a game system at heart, and a very good one at that.

ITproportal.com
PS4 review
8,0
4-12-2013
Theinquirer.net

As a pure gaming machine the Sony PS4 is stellar, and hardcore gamers looking for a games console just to play games will be delighted with it. The PS4 showcases the best of what Sony has to offer, featuring powerful internal components, a brand new and comfortable to use Dualshock 4 controller and a slim design that makes all other games consoles look a little podgy.

Theinquirer.net
PS4 review
10,0
6-12-2013
Expertreviews.co.uk

With more graphical horsepower, a simpler interface and a great controller, the PS4 is our pick of the next-gen consoles.

Expertreviews.co.uk
Review: Sony PlayStation 4 Next-Gen Games Console
8,0
10-12-2013
DigitalVersus.com

The Sony PlayStation 4 is a well-designed, responsive and connected console that's geared up for a new level of gaming with a decidedly social slant. While the games outed to accompany its launch may not be as eye-poppingly impressive as hoped, we're still pretty sure that this console has a long and successful future ahead of it. The onboard graphics processing power should make way for some visually impressive games, even if the PS4 is no match for the latest gaming PCs in terms of pure performance. Still, at £350 with a good-quality controller and a design that won't look out of place in your living room, the PS4 isn't short on appeal for discerning games fans.

DigitalVersus.com
Sony PlayStation 4
8,0
20-12-2013
Whathifi.com

Sony has been clever with the PS4. Gaming is the theatre in which it wants to win the next-gen console battle, and on this evidence we think it might just have the first victory in the bag. It’s undoubtedly the PS4’s strongest string, which may be no great surprise, but with all the talk of the wider home entertainment capabilities of such devices, is no longer a given. Neat integration of catch-up TV and streaming music and movie apps is good too (and indeed practically a necessity), but there’s no denying that some of the holes in the wider spec sheet are big and disappointing. The PS4 has already sold by the bucket load and will no doubt continue to do so – and for arguably the best all-round gaming experience around, we don’t disagree with those stumping up the cash. But if, like us, you want it do much more, you may find yourself a mite disappointed – at least for now.

Whathifi.com
Sony Playstation 4: beste console van het moment
7,9
23-12-2013
BesteProduct.nl

De PS4 is een apparaat die je moet kopen als je met je vrienden op de bank een vet spel wilt spelen en tegelijkertijd klaar wilt zijn voor de toekomst. Er gaan de komende maanden heel vette games uitkomen, die op de PS4 echt tot hun recht gaan komen. Er is op dit moment geen betere console verkrijgbaar dan de PS4. Die heb je dan ook nog voor een schappelijke prijs. Ben je een echte tweaker, die met de mooiste graphics wil gamen en daar ook nog flink geld voor over heeft? Dan kun je beter een heel dikke pc kopen. Als je een mediaspeler wilt kopen met game functionaliteiten, is dit ook niet de console voor jou. Dit is een console om mee te gamen. Vergeet ook niet dat je er op dit moment, december 2013, nog weinig games te verkrijgen zijn voor de PS4.

BesteProduct.nl
Sony PS4 review
8,0
7-4-2014
TechRadar.com

We'll say it again: the PlayStation 4 is a great piece of hardware. It's fast, attractively built and has a streamlined philosophy that puts games front and center and has helped it achieved a relatively attractive price point.

TechRadar.com
Sony PS4 review
8,0
17-9-2014
TechRadar.com

We'll say it again: the PlayStation 4 is a great piece of hardware. It's fast, nicely built and has a streamlined philosophy that puts games front and center and has helped it achieved a relatively attractive price point.

TechRadar.com
Sony PS4 review
8,0
9-10-2014
TechRadar.com

We'll say it again: the PlayStation 4 is a great piece of hardware. It's fast, nicely built and has a streamlined philosophy that puts games front and center and has helped it achieved a relatively attractive price point.

TechRadar.com
Magazine testen
6,1
Audio Vision
1-1-2014
8,0
Home Cinema Choice
1-1-2014
8,0
T3
1-1-2014
9,0
FWD
1-1-2014
6,8
video
1-2-2014
1,0
Prijs / kwaliteit
We hebben geen actuele prijzen van de Sony PlayStation 4 en kunnen daarom geen prijs-kwaliteitsscore berekenen. Meestal omdat het prodct verouderd is en niet meer online verkrijgbaar. Bekijk actueel overzicht van Spelcomputers.
expertscore
4,7
laagste prijs
-
prijs/kwaliteit
1,0

Reviews van de Sony PlayStation 4

Gemiddelde score gebruikers

-
Consumenten hebben hun mening over de Sony PlayStation 4 nog niet gedeeld. Heb jij de PlayStation 4 gekocht? Deel je ervaringen voor consumenten die overwegen deze Spelcomputer van Sony te kopen.
Deel het. Review je product op BesteProduct.nl
Zoveel redenen om een review te schrijven. Deel je ervaringen op BesteProduct.nl

Sony PlayStation 4 uitvoeringenSpecificaties van Sony PlayStation 4

Prestaties

Opslagcapaciteit
1000 GB, 500 GB
Harde schijf capaciteit
1000 GB, 500 GB
Type opslag
HDD
Intern geheugen type
GDDR5
Processor model
AMD Jaguar
Grafische processor
AMD Radeon
Intern geheugen
8192 MB, GDDR5 8000 MB, 8000 MB
Grafische adapter, soort geheugen
GDDR5

Inhoud En Afmetingen

Gewicht
2800 gram, 2100 gram, 2200 gram, 3 gram, 3705 gram
Hoogte
3,90 cm, 3,9 cm, 5,3 cm, 5,30 cm
Breedte
26,50 cm, 27,50 cm
Diepte
28,80 cm, 30,50 cm

Algemeen

EAN
0711719887645 , 0711719851042 , 0711719821755 , 0711719862536 , 0711719839866 , 0711719864639 , 0711719841241 , 0711719897255 , 0711719893653 , 0711719887065 , 0711719916161 , 0711719865643 , 0711719849643 , 0711719804642 , 0711719862338 , 0711719859437 , 0711719820543 , 0711719848660 , 0711719823247 , 0711719847014 , 0711719856764 , 2750077116019 , 0711719814412 , 0711719803355 , 0711719898849 , 0711719823346 , 0711719351573 , 0711719419518 , 0711719875116 , 0711719940104 , 0711719836438 , 0711719812418 , 0711719437017 , 0711719282365 , 2550009276558 , 0711719268475 , 0711719268673 , 0711719858430 , 5712505052549 , 0711719821144 , 0711719824442 , 0711719859536 , 0711719859932 , 0711719859635 , 0711719720713 , 0711719822363 , 0711719849742 , 0711719826811 , 0711719865544 , 0711719869931 , 0711719863649 , 0711719299080 , 0711719814443 , 0711719466314 , 0711719974901 , 0711719841340 , 0711719314509 , 0711719323808 , 0711719861744 , 0711719466611 , 7117194663140 , 0711719436911 , 0711719890355 , 0711719871439 , 0711719823254 , 0711719805144 , 0711719850861 , 0711719815242 , 0711719874317 , 0711719725015 , 2750081828939 , 0711719809418 , 0711719814917 , 0711719834519 , 0711719809814 , 0711719892113 , 0711719830139 , 0711719318507 , 0711719865148 , 0711719868712 , 0711719825715 , , 0711719417910 , 0711719822349 , 2000014602700 , 0711719743514 , 0711719896753 , 0711719862635 , 0711719870432 , 2000013462138 , 0711719871644 , 0711719815815
Partnumber
0711719887645 , , 9839866 , 9841241 , 9897255 , 9916161 , 9865643 , 9859437 , 9820543 , 9848660 , 9823247 , 9847014 , 9856764 , 9814412 , 711719803355 , 0711719898849 , 9351573 , PS719875116 , PS719940104 , PS719836438 , 9836438 , 9812418 , CUH-1004A , 9268475 , 711719824442 , PS719859536 , PS41TB , 9720713 , 0711719822363 , 9849742 , 9869931 , 0711719863649 , 9814443 , 9974901 , 9841340 , 9861744 , 9466314 , 0711719466314 , 9436911 , 9890355 , 0711719823254 , 0711719805144 , 500GB METAL GEAR S , PS719874317 , 9725015 , PS719809418 , 9814917 , 9892113 , 9830139 , CUH2116B , 9865148 , PS719868712 , 9825715 , 9862338 , 0711719822349 , 500GB DESTINY TTK , 9743514 , 9834519
Toelichting partnumber
- , Zwart , Wit
Releasedatum
March 2016 , January 2018 , November 2015 , October 2016 , September 2017 , June 2015 , July 2015 , June 2017 , September 2015 , August 2014 , August 2017 , September 2014 , June 2016 , August 2016 , October 2014 , November 2019 , April 2015 , June 2014 , January 2014 , October 2013 , August 2015 , July 2018 , August 2019 , January 2017 , April 2017 , December 2014 , August 2018 , November 2014 , May 2018 , July 2014 , January 2019
Introductie model
2016 , 2015 , 2018 , 2017 , 2014 , 2020 , 2013 , 2019

Omzetten

Internet-aansluiting
Ja
Harde schijf
Ja
Aansluitingen
HDMI, USB 3.0, optische uitgang, LAN, WiFi (WLAN), Bluetooth , USB 2.0 , hoofdtelefoon uitgang
Grafische processor
AMD Radeon , 1,84 TFLOPS , AMD grafische engine op basis van Radeon™ van de volgende generatie
Portable
Nee

Producteigenschappen

Type/soort
gameconsole , Niet gecategoriseerd
Platform
PlayStation 4
Kleur(en)
zwart , zilver , wit , rood
Fabrikant kleur(en)
zwart , zilver , wit , rood , sand gold
Omschrijving
Dit is de speciale PlayStation 4 Slim 1TB Gran Turismo editie + Gran Turismo Sport game + 1 Wireless Dualshock 4 Controller V2.

Opties

Optische drive
Blu-Ray DVD Combo , Blu-ray speler
Ingebouwde optical-drive
Ja
Styluspen
Nee
3D
Nee
Ouderlijk toezicht
Ja

Connectiviteit

Connectiviteit
wifi, bluetooth, ethernet LAN, USB, HDMI , hoofdtelefoon
Bluetooth
Ja
Bluetooth-versie
4.0 , 2.1+EDR , 2.0+EDR
HDMI-ingang(en)
1
USB 3.0 poort(en) Type A
2
Wifi
Ja
WLAN type
802.11a, 802.11b, 802.11g, Wi-Fi 5 (802.11ac), Wi-Fi 4 (802.11n) , 802.11n
LAN verbinding
Ja
Ethernet LAN snelheden
10.100.1000 mbits/s
Geheugenkaartlezer
Nee , Ja
Digitale audio uitgang optisch
1
Netwerkstandaard
IEEE 802.11b, IEEE 802.11g, IEEE 802.11n, IEEE 802.3, IEEE 802.3u, IEEE 802.3ab
Ethernet LAN ingang(en)
1
Hoofdtelefoon-uitgang(en)
1

Meegeleverd

Inclusief game
Nee , Ja
Aantal controllers meegeleverd
1 , 2
Meegeleverde kabels
USB, HDMI, AC
Gebruiksaanwijzing
Ja
Inclusief controller
gamepad , joystick
Adapter meegeleverd
Ja
Handleiding
Ja
Inclusief game(s)
The Last of us, Uncharted 4, Ratchet & Clank , FIFA 20 , Marvel's Spider-Man , Star Wars: Battlefront Limited Edition , FIFA 19
Batterijoplader meegeleverd
Ja

Energie

Netvoeding
165 watt
Netfrequentie
50 - 60 Hz
AC input voltage
100-240 volt, 100 - 240 volt, 220-240 volt
Energieverbruik (typisch.)
165,00 watt

Display

Tweede scherm
Nee
Ingebouwd display
Nee

Bediening

Aantal ondersteunde controllers (max)
4
Prijzen en beoordelingen
Aantal winkels
0
Laagste prijs
-
Beoordeling experts
4,7
Beoordeling consumenten
-
Prijs / kwaliteit
1,0