Volg ons

De beste spelcomputers vergelijken

t/m
43 producten
Sorteren op:

Laad meer producten
Koopgidsen
Koopgids spelcomputers
In 6 stappen naar een nieuwe spelcomputer. Lees hier alles over aanschaf van een nieuwe spelcomputer.
Lees de koopgids

Best geteste spelcomputers door BesteProduct.nl


Meest recent geteste spelcomputers door BesteProduct.nl

8,5
Geen prijzen
Nintendo was onderdeel van de opkomst van spelcomputers en is nog steeds heer en meester als het gaat om innovatieve nieuwe ideeën. Zo ook weer met de Switch, een spelcomputer voor bij de televisie die je ook onderweg in de trein kunt gebruiken. De grafische kracht is ten koste gegaan van die functionaliteit, maar de leukste spellen hebben die grafische kracht eigenlijk ook helemaal niet nodig. Of je nou rustig wilt zitten voor een puzzelspelletje, of actief dansjes wilt leren, met de Switch kan het allemaal. Bij aanschaf van de console is het ook direct mogelijk om met twee personen te spelen door het bijzonder ontwerp van de controllers. 330 euro voor een console is misschien veel geld, al helemaal als daar 60 euro per spel bij komt, maar met de Nintendo Switch haal je wel een unieke ervaring in huis. Momenteel is de Switch vanwege het coronavirus en de hoge vraag slecht verkrijgbaar, maar soms is hij opeens op voorraad.
Roel Stortelder
Roel Stortelder
Haarlem • 132 reviews
Lees de hele review
7,2
Microsoft noemde haar nieuwe spelcomputer de Xbox One, omdat het wilde dat het apparaat het voornaamste, en liefst enige, media-apparaat in onze huishoudens zou worden. Nu het apparaat eindelijk in de winkels ligt, wordt duidelijk dat de Xbox One niet het media-apparaat is geworden zoals Microsoft dat voor ogen had. Als gameconsole is de Xbox One ook niet beter dan zijn grote concurrent, de PlayStation 4.
Koen Helder
Koen Helder
Wormer • 100 reviews
Lees de hele review
7,9
De PS4 is een apparaat die je moet kopen als je met je vrienden op de bank een vet spel wilt spelen en tegelijkertijd klaar wilt zijn voor de toekomst. Er gaan de komende maanden heel vette games uitkomen, die op de PS4 echt tot hun recht gaan komen. Er is op dit moment geen betere console verkrijgbaar dan de PS4. Die heb je dan ook nog voor een schappelijke prijs. Ben je een echte tweaker, die met de mooiste graphics wil gamen en daar ook nog flink geld voor over heeft? Dan kun je beter een heel dikke pc kopen. Als je een mediaspeler wilt kopen met game functionaliteiten, is dit ook niet de console voor jou. Dit is een console om mee te gamen. Vergeet ook niet dat je er op dit moment, december 2013, nog weinig games te verkrijgen zijn voor de PS4.
Bart Boonstra
Bart Boonstra
Utrecht • 98 reviews
Lees de hele review
7,7
Indien je tot nu toe elke gameconsole van Nintendo in huis hebt gehaald, mag je deze Wii U met zijn HD graphics in indrukwekkende controller absoluut niet overslaan. En juist vanwege zojuist genoemde redenen kunnen ook mensen die Nintendo links lieten liggen ten faveure van de concurrentie het apparaat best een kans geven.Nee: Wanneer je momenteel al een console hebt en daar naar alle tevredenheid op speelt. Ben jij iemand die vooral FIFA of Call of Duty (online) speelt, dan zijn er niet direct heel veel redenen om een Wii U aan te schaffen zodat je het ineens daar op kunt gaan spelen. En wanneer het gebrek aan grafische kracht je toch een beetje zorgen baart, is het aan te raden om even te wachten tot duidelijk wordt waar Sony en Microsoft straks mee komen om vervolgens de afweging te maken.
Koen Helder
Koen Helder
Wormer • 100 reviews
Lees de hele review

Spelcomputer: de populairste merken