Volg ons

De beste spiegelreflex camera's vergelijken

Profiel foto Ger de Gram
Ger de Gram
Expert spiegelreflex camera's
Spiegelreflex geeft meeste controle over de foto
Digitale camera's verschijnen de laatste jaren in steeds meer varianten: van superzoom camera's tot systeemcamera's. Maar als je als fotograaf hoge eisen aan een camera stelt, kun je nog steeds het beste een spiegelreflexcamera kopen. Een spiegelreflexcamera geeft je de meeste controle over het eindresultaat, doordat je hem volledig handmatig kunt instellen. Spiegelreflexcamera's bieden daarnaast qua snelheid, kwaliteit en robuustheid het hoogste niveau. De markt van spiegelreflexcamera's wordt nog steeds gedomineerd door twee merken: Nikon en Canon. Beide cameramerken bieden tal van modellen en daarnaast een heel scale aan lenzen.
t/m
53 producten
Sorteren op:

Laad meer producten

Best geteste spiegelreflex camera's door BesteProduct.nl


Meest recent geteste spiegelreflex camera's door BesteProduct.nl

7,2
Canon levert met de EOS 2000D een betaalbare camera af die prima geschikt is voor de beginnende fotograaf. De camera legt desgewenst goed uit wat alle functies precies inhouden en de beeldkwaliteit is prima voor een instapmodel-dslr. De camera is echter op geen enkel vlak echt vernieuwend of beter dan de concurrentie.
Jasper van Bladel
Jasper van Bladel
Gilze • 39 reviews
Lees de hele review
7,3
De Canon EOS 4000d is geen opzienbarende camera. Maar toch, een heuse spiegelreflexcamera inclusief kitlens die precies doet wat-ie moet doen voor zo'n bescheiden bedrag, dat is gewoon een erg goede aanbieding.
Jasper van Bladel
Jasper van Bladel
Gilze • 39 reviews
Lees de hele review
8,9
Nikon heeft met de D850 een nieuwe stap vooruit gezet. Een enorme fotoresolutie bij gelijkblijvende contrastomvang laat zien dat de rek er bij de traditionele reflexen nog steeds niet uit is. Integendeel. Bovendien heeft de camera een uitstekend AF-systeem, maakt zeer goede video-opnamen en biedt veel extra mogelijkheden.
Jasper van Bladel
Jasper van Bladel
Gilze • 39 reviews
Lees de hele review
8,0
De Nikon D7500 is met zijn verbeterde autofocus, enorme buffer en 8 bps vooral gemaakt voor de fotograaf die sport- en natuuropname serieus neemt. Hij is ongeveer 500 euro goedkoper dan de D500, die op dat gebied dan wel weer een stuk verder gaat.
Jasper van Bladel
Jasper van Bladel
Gilze • 39 reviews
Lees de hele review

Spiegelreflex Camera: de populairste merken