Volg ons

De beste spiegelreflex camera's vergelijken

Model.FullName
Ger de Gram
Expert spiegelreflex camera's
Spiegelreflex geeft meeste controle over de foto
Digitale camera's verschijnen de laatste jaren in steeds meer varianten: van superzoom camera's tot systeemcamera's. Maar als je als fotograaf hoge eisen aan een camera stelt, kun je nog steeds het beste een spiegelreflexcamera kopen. Een spiegelreflexcamera geeft je de meeste controle over het eindresultaat, doordat je hem volledig handmatig kunt instellen. Spiegelreflexcamera's bieden daarnaast qua snelheid, kwaliteit en robuustheid het hoogste niveau. De markt van spiegelflexcamera's wordt nog steeds gedomineerd door twee merken: Nikon en Canon. Beide cameramerken bieden tal van modellen en daarnaast een heel scale aan lenzen.
t/m
48 producten
Sorteren op:

Laad meer producten

Best geteste spiegelreflex camera's door BesteProduct.nl


Meest recent geteste spiegelreflex camera's door BesteProduct.nl

8,0
De Nikon D7500 is met zijn verbeterde autofocus, enorme buffer en 8 bps vooral gemaakt voor de fotograaf die sport- en natuuropname serieus neemt. Hij is ongeveer 500 euro goedkoper dan de D500, die op dat gebied dan wel weer een stuk verder gaat.
Jasper van Bladel
Jasper van Bladel
Gilze • 46 reviews
Lees de hele review
8,1
Gelukkig zijn er nog steeds fotografen die de overstap van die handige smartphone, die immers altijd in je broekzak zit, naar een reflex maken. Met deze 200D is die switch dankzij het erg makkelijk te bedienen aanraakscherm verleidelijk en makkelijk. Dat maakt deze body als je geen enkele behoefte hebt aan 4K beeld, zeker in combinatie met het draaibare scherm, ook een aantrekkelijke en vooral betaalbare Vlog camera.
Redactie BesteProduct.nl
Redactie BesteProduct.nl
Arnhem • 1 review
Lees de hele review
7,5
De Canon EOS 6D Mark II is een heerlijk bedienbare full frame camera die prachtige plaatjes schiet, zowel stil als bewegend. Bij dat laatste is het alleen wel jammer dat 4K nog niet (echt) aanwezig is. Ook ontbreekt een hoofdtelefoonaansluiting wat ietwat onpraktisch is. Tegelijkertijd biedt de 5-assige beeldstabilisatie ruimte tot mooie beelden, zelfs uit de hand. Zoek jij een toffe fullframe (video)-camera, dan is de 6D Mark II, kortom, een erg goede keuze, mits je 4K niet een absolute vereiste vindt.
Ger de Gram
Ger de Gram
Utrecht • 234 reviews
Lees de hele review
7,8
Met een heerlijke autofocus, een prettige bediening en zeer goede beeldkwaliteit is de EOS 800D weer een zeer geslaagde spiegelreflexcamera van Japanse fabrikant Canon. Nu nog 4K en deze categorie spiegelreflexcamera's lijkt klaar voor de toekomst. Misschien op de Canon EOS 900D?
Ger de Gram
Ger de Gram
Utrecht • 234 reviews
Lees de hele review

Spiegelreflex Camera: de populairste merken