Volg ons

De beste spiegelreflex camera's vergelijken

Profiel foto Ger de Gram
Ger de Gram
Expert spiegelreflex camera's
Spiegelreflex geeft meeste controle over de foto
Digitale camera's verschijnen de laatste jaren in steeds meer varianten: van superzoom camera's tot systeemcamera's. Maar als je als fotograaf hoge eisen aan een camera stelt, kun je nog steeds het beste een spiegelreflexcamera kopen. Een spiegelreflexcamera geeft je de meeste controle over het eindresultaat, doordat je hem volledig handmatig kunt instellen. Spiegelreflexcamera's bieden daarnaast qua snelheid, kwaliteit en robuustheid het hoogste niveau. De markt van spiegelreflexcamera's wordt nog steeds gedomineerd door twee merken: Nikon en Canon. Beide cameramerken bieden tal van modellen en daarnaast een heel scale aan lenzen.
t/m
51 producten
Sorteren op:

Laad meer producten

Best geteste spiegelreflex camera's door BesteProduct.nl


Meest recent geteste spiegelreflex camera's door BesteProduct.nl

8,9
Nikon heeft met de D850 een nieuwe stap vooruit gezet. Een enorme fotoresolutie bij gelijkblijvende contrastomvang laat zien dat de rek er bij de traditionele reflexen nog steeds niet uit is. Integendeel. Bovendien heeft de camera een uitstekend AF-systeem, maakt zeer goede video-opnamen en biedt veel extra mogelijkheden.
Jasper van Bladel
Jasper van Bladel
Gilze • 39 reviews
Lees de hele review
8,0
De Nikon D7500 is met zijn verbeterde autofocus, enorme buffer en 8 bps vooral gemaakt voor de fotograaf die sport- en natuuropname serieus neemt. Hij is ongeveer 500 euro goedkoper dan de D500, die op dat gebied dan wel weer een stuk verder gaat.
Jasper van Bladel
Jasper van Bladel
Gilze • 39 reviews
Lees de hele review
7,9
De D3500 is dan geen toonbeeld van innovatie maar biedt je wél een degelijke basis om je fotografie naar een hoger plan te tillen. De camera maakt prima foto's, is door de mogelijkheid om van lens te wisselen lekker veelzijdig en heeft een erg fijne grip. Ten slotte is de Nikon D3500 gewoon erg betaalbaar. Alles bij elkaar maakt dat deze D3500 een van de meest aantrekkelijke instapspiegelreflexen, zo niet de meest aantrekkelijke.
Jasper van Bladel
Jasper van Bladel
Gilze • 39 reviews
Lees de hele review
8,1
Gelukkig zijn er nog steeds fotografen die de overstap van die handige smartphone, die immers altijd in je broekzak zit, naar een reflex maken. Met deze 200D is die switch dankzij het erg makkelijk te bedienen aanraakscherm verleidelijk en makkelijk. Dat maakt deze body als je geen enkele behoefte hebt aan 4K beeld, zeker in combinatie met het draaibare scherm, ook een aantrekkelijke en vooral betaalbare Vlog camera.
Redactie BesteProduct.nl
Redactie BesteProduct.nl
Arnhem • 1 review
Lees de hele review

Spiegelreflex Camera: de populairste merken