Volg ons
Alle uitvoeringen (13)

Nikon D7500

Laagste prijs
Naar de laagste prijs
Alle prijzen (13) Beschikbaar in 13 uitvoeringen:

Voor- en nadelen van de Nikon D7500

Voordelen

  • Draai- en kantelbaar touchscreen
  • Indrukwekkende buffer van 50 raw-beelden
  • 3D-tracking

Nadelen

  • Slechts één SD-kaartslot

Onze test
Expertreview | op
8,0

Nikon D7500: I am Better (?)

8 - Score Badge BesteProduct.nl

De Nikon D7500 is met zijn verbeterde autofocus, enorme buffer en 8 bps vooral gemaakt voor de fotograaf die sport- en natuuropname serieus neemt. Hij is ongeveer 500 euro goedkoper dan de D500, die op dat gebied dan wel weer een stuk verder gaat.

Van Motorola’s met uitvouwantenne, naar 3310’s, Windows Mobile PDA’s, BlackBerry’s tot moderne smartphones. Ik heb overal mee rondgelopen. Sinds 2010 review ik (voornamelijk) smartphones voor verschillende techmerken, zoals Computer!Totaal en BesteProduct.
Jasper van Bladel
Jasper van Bladel
Gilze • 39 reviews
Redacteur
vanaf 949,00
Van Motorola’s met uitvouwantenne, naar 3310’s, Windows Mobile PDA’s, BlackBerry’s tot moderne smartphones. Ik heb overal mee rondgelopen. Sinds 2010 review ik (voornamelijk) smartphones voor verschillende techmerken, zoals Computer!Totaal en BesteProduct.
Jasper van Bladel
Jasper van Bladel
Gilze • 39 reviews
Redacteur
8,0
Gebruikservaring
(Weging 25%)
De autofocus kreeg een deel van de autofocuspower van de D500. De D7500 hield de 51 autofocuspunten van de D7200, waarvan 15 kruisgevoelig. Dat zijn er veel, maar ze beslaan niet zoals bij de D500 het hele zoekerbeeld. De nieuwe body kreeg wel het erg snelle meetsysteem van de D500. En dat leverde tijdens de testopnames ook bij snel bewegende onderwerpen dankzij de 3D-tracking nauwelijks missers op. Indrukwekkend! Door de enorme buffer van 50 raw-beelden kun je ook gewoon door blijven fotograferen als er een mooie actie op het sportveld voorbijkomt.
7,0
Prijs
(Weging 10%)
Vergeleken met de D7200 is de D7500 er zowel op vooruit als achteruit gegaan. In het kader daarvan is de prijs redelijk. Blijft staan dat je met deze D7500 een prima spiegelreflexcamera koopt waarmee je jarenlang vooruit kunt. En dat dus voor een alleszins redelijke prijs.
8,0
Features / specificaties / opties
(Weging 15%)
De D7500 heeft een 20 megapixel ASP-C cmos-sensor, haalt 8 bps, heeft 4k bij 30 bps, een deels kantelbare aanraakscherm, wifi en bluetooth. Ook heeft de camera een semi-automatische AF-finetune optie. Die maakt het makkelijk om de scherpstelling van elke combinatie van body en objectief te optimaliseren.
9,0
Bouwkwaliteit / design
(Weging 10%)
De D7500 wijkt wat formaat en gewicht betreft weinig af van de D7200. De grip is dieper en dat is fijn bij zwaardere objectieven. Ook de afdichtingen tegen stof en spatwater zijn verbeterd. Jammer dat de body maar één sd-kaartslot heeft, waar de D7200 er gewoon twee heeft. Het is duidelijk dat Nikon hiermee het verschil met topmodel D500 wil benadrukken.
8,0
Beeldkwaliteit
(Weging 40%)
De sensor is dezelfde als van topmodel D500, en dat is goed nieuws. Weliswaar 3 megapixel minder resolutie dan de D7200, maar dankzij de sterk verbeterde contrastomvang van de sensor levert het mooiere, scherpere en minder ruis in de hogere iso-waardes op. En dat is een dikke plus.

8,0
Eindscore test
Nikon D7500

Reviews van de Nikon D7500

Gemiddelde score gebruikers

8,7
De D7500 Spiegelreflex Camera van Nikon wordt door 54 gebruikers met een gemiddelde van 8,7 beloond. Dat is een zeer goede score. De Nikon voldoet aan de verwachtingen na aankoop door consumenten.
Deel het. Review je product op BesteProduct.nl
Zoveel redenen om een review te schrijven. Deel je ervaringen op BesteProduct.nl
Toon:
6,0
Was in eerste instantie erg tevreden over ...
Door Willemien op 7-5-2020

Was in eerste instantie erg tevreden over dit product, en blij met de aankoop. Heb nu echter een probleempje wat hopelijk snel te repareren is. ben no geen maand in het bezit dus vind dat wel snel voor defect. Ga er vanuit dat dit snel verholpen word

- - -

In bezit: paar weken
Via Kieskeurig.nl

9,0
De camera is fantastisch!! Hij ligt lekker ...
Door Rik op 28-4-2020

De camera is fantastisch!! Hij ligt lekker in de hand, licht qua gewicht, gebruiksvriendelijk en maakt haarscherpe foto's!! Ik gebruik de camera hoofdzakelijk voor sportfotografie. De foto's worden snel weggeschreven en de mogelijkheden qua instelling voor de diverse sporten is divers.

- - -

In bezit: paar dagen
Via Kieskeurig.nl

9,0
Afgelopen zaterdag de nieuwe Nikon D7500 (body) ...
Door Dennis op 6-4-2020

Afgelopen zaterdag de nieuwe Nikon D7500 (body) camera gekocht als opvolger van de Nikon D5000. Wat een verschil in functies en kwaliteit. De camera voelt stevig aan en is niet te zwaar. Heeft een hoge ISO en accurate autofocus. Het schermpje bovenop de camera is zeer zeker ook een pluspunt. Ik heb een wat oudere Tamron objectief waarvan het scherpstellen in de live view modus niet werkt, dit schijnt opgelost te kunnen worden door een firmware update van het objectief. Helaas viel mij op dat in de live view modus het objectief geluid maakt bij het aanpassen van de diafragma, dit is normaal dus achteraf niks om zorgen over te maken. De camera heeft van zichzelf geen GPS aan boord, door de camera met de telefoon te verbinden haalt de camera de locatie op via de GPS van de smartphone. Ook is het mogelijk om de telefoon als afstandbediening te gebruiken om een foto te kunnen maken en instellingen te wijzigen. Ik ben erg goed geholpen door de enthousiaste medewerkster van Kamera Express, ze heeft mij van alle adviezen voorzien. Ook met de huidige coronamaatregelen wordt er tijd voor je genomen.

- - -

In bezit: paar dagen
Via Kieskeurig.nl

8,0
Na altijd een uitgebreide compactcamera gehad te ...
Door Maria Vogelaar op 24-1-2020

Na altijd een uitgebreide compactcamera gehad te hebben, wilde ik eens iets met een betere beeldkwaliteit. Daar voldoet deze camera duidelijk aan. Ook ligt hij lekker in de hand en is hij niet moeilijk te bedienen. Ik zal wel wat tijd nodig hebben om de camera goed te leren kennen, want er zijn veel mogelijkheden. Maar dat is ook juist wat ik wilde.

- - -

In bezit: paar dagen
Via Kieskeurig.nl

9,0
Ik bezit een d5000 en zocht een ...
Door Hans van Haren op 20-1-2020

Ik bezit een d5000 en zocht een moderne broer van dit model. Uiteindelijke keuzen, na veel uitleg van de medewerker, gekozen voor de zeer betaalbare D7500 van Nikon. Met mijn huidige DX objectieven biedt dit systeem veel meer hedendaagse mogelijkheden.

- - -

In bezit: paar weken
Via Kieskeurig.nl

9,0
Geen instapcamera, maar voor iets verder gevorderden. ...
Door MP op 9-1-2020

Geen instapcamera, maar voor iets verder gevorderden. Handige bediening, groot lcd schermpje wat ook kan kantelen. Vrijwel geruisloze en snelle sluiter. Ik heb mijn Nikon D3100 vervangen door de D7500 en een groot verschil! Zeer goede body met veel mogelijkheden. De camera maakt scherpe beelden met een mooie scherpte diepte en blur. Grote ISO mogelijkheden icm een pittige lens geeft prachtige resultaten. De camera is uitgerust met wifi en bluetooth waardoor er zeer makkelijk een connectie kan worden gemaakt met smartphone,

- - -

In bezit: paar dagen
Via Kieskeurig.nl

8,0
Mijn D5000 was aan vervanging toe. Op ...
Door Panlink op 31-12-2019

Mijn D5000 was aan vervanging toe. Op basis van verschillende vergelijkingssites viel de keuze op de D7500. Vooral vanwege de performace in donkere ruimtes. Vergeleken met de D5000 ligt hij veel lekkerder in de hand. Het grotere scala aan instellingen zal nog wel even wennen zijn, maar deze camera kan echt alles. Het touchscreen en koppeling met smartphone zijn een mooie aanvulling. Hij is bloedsnel in combinatie met mijn 18-200 VR II lens, en weet bij slechte lichtomstandigheden op maximum zoom toch nog een heel mooi resultaat te bereiken. IK kan niet wachten om er wat meer te gaan stoeien.

- - -

In bezit: paar dagen
Via Kieskeurig.nl

7,0
Overgegaan van D5200 naar D7500 en zeer ...
Door Verheire Guy op 22-12-2019

Overgegaan van D5200 naar D7500 en zeer tevreden over de degelijkheid. Wel spijtig dat ik nu minder mp heb maar dit weegt niet op tegen de andere supplementaire gebruiksmogelijkheden en een overzichtelijk instellingsmenu.

- - -

In bezit: paar weken
Via Kieskeurig.nl

8,0
Na enige twijfel tussen een Canon en ...
Door MO op 10-12-2019

Na enige twijfel tussen een Canon en deze Nikon toch voor dit toestel gegaan. Stevige body, met goede grip en veel mogelijkheden.

- - -

In bezit:
Via Kieskeurig.nl

8,0
Heb mij georienteerd via diverse reviews en ...
Door Fotobert op 5-12-2019

Heb mij georienteerd via diverse reviews en ook vergelijkingssites. Deze camera voldeed aan mijn verwachtingen. Heb er nog niet veel mee kunnen fotgraferen maar de eerste indruk is prima

- - -

In bezit: paar dagen
Via Kieskeurig.nl

Toon meer reviews

Testen van Nikon D7500
Gemiddelde score redacteuren
5,2
De redactie van BesteProduct.nl test producten en verzamelt testen van andere experts online en uit magazines. We voegen die testen samen tot de unieke BesteProductScore om te laten zien hoe goed een product is.
Voor Nikon D7500
Aantal testen:
10
Genormeerde score:
7,7
Actualiteit van de testen
67 %
Actuele expertscore
5,2
Hieronder een beknopt overzicht van testen door redacteuren van de Nikon D7500.
Website testen
Wat vonden andere testers van de Nikon D7500? Onze eigen test van de D7500 staat hier ook tussen omdat de score wordt meegenomen in de berekening van de BesteProductScore.
Nikon D7500 Full Review
10,0
23-6-2017
ephotozine.com

With the Nikon D7500 featuring the same image sensor as the Nikon D500, you are getting the same D500 image quality, at a lower price point, and in a more compact camera body. This means you can benefit from the best-in-class noise performance, giving usable ISO up to ISO25600. Unfortunately, the D7500 doesn't benefit from the same auto white balance (AWB) options as the D500, missing a "White priority" option, which is frustrating, considering it is an option on even budget DSLRs from the competition and has been available on Olympus cameras for numerous years. This will be of particular importance if you shoot product shots. The ergonomics of the camera have been improved over the D7200, with a deeper handgrip, making it a comfortable camera to hold, as well as a tilting touch-screen making it easy to change settings. The improvements in speed will be welcome, with quicker continuous shooting (at 8fps), and improved live view performance. However, if you are regularly using live view, then you may find the focusing speeds a little disappointing. There's the benefit of built-in Wi-Fi and Bluetooth, making it quick and relatively easy to transfer images to your smartphone or tablet so that you can quickly share images elsewhere, or edit images with your favourite apps. The remote shooting section of the app is a little limited, and it would be nice to see this improved in future. If you regularly shoot at high ISO speeds (or want the option to), and want to be able to record 4K UHD video, whilst having the choice of a wide range of Nikon lenses, then the Nikon D7500 will be a great choice, with excellent image quality, and reliable performance.

ephotozine.com
Nikon D7500
9,0
5-7-2017
TechRadar.com

This latest addition to Nikon’s DSLR line-up represents the biggest revamp we’ve seen in the D7xxx series since the D7000 replaced the D90. The combination of Nikon's 20.9MP sensor and EXPEED 5 image processing engine from the D500 in an even more compact and affordable body is bound to be a tempting prospect for both new and existing users.

TechRadar.com
Nikon D7500 : un D500 allégé, pas édulcoré
10,0
11-7-2017
Lesnumeriques.com

Avec le D7500, Nikon rend une très belle copie, mettant en avant son savoir-faire en termes d'autofocus, de suivi du sujet, de traitement d'image. Pour un tarif nettement inférieur à celui du D500, il offre des prestations très proches tout en proposant de nets progrès par rapport au D7200. Pas forcément le plus original, le D7500 s'inscrit dans l'air du temps (écran orientable et tactile, vidéo 4K/UHD) sans forcer plus qu'il ne le faut. Un boîtier équilibré taillé pour l'image d'action, voilà sa raison d'être.

Lesnumeriques.com
Nikon D7500 review
10,0
25-7-2017
Stuff.tv

The D7500 sits in that classic 'step-up' zone for those looking for a smattering of pro features in a smaller, cheaper form factor than pro cams. In this sense, it's among the best out there, particularly if you're craving a D500 but don't have the cash to buy it. You're essentially getting a D500 in a cheaper body - and depending on what you shoot, that's no bad thing. If you’re an all-round type of shooter, with no particular favourite genre, or you tend to mainly shoot still subjects, the D7500 arguably makes more sense than its pricier sibling. But if you like to shoot action and fast moving subjects, the D500, while more expensive, is better suited to the task at hand. The same goes for low light shooting. Still, beyond mirrorless compact system cams like the Fujifilm X-T2, the only real alternative to the D7500 is Canon's EOS 80D. That's still a fantastic camera and now available for under £1000, but the D7500's burst shooting, viewfinder and autofocus see it edge just ahead as our favourite DSLR at this price.

Stuff.tv
Nikon D7500
9,0
27-7-2017
Pocket-lint.com

The Nikon D7500 is a cracking camera. It's up there with the most usable Nikon DSLR ever, thanks to it's fast processor, solid build, bright viewfinder and responsive tilt-angle touchscreen.

Pocket-lint.com
Nikon D7500
8,8
1-8-2017
Photoreview.com.au

The D7*** line-up sits between the consumer-orientated D5*** models and the more professional D5** models where it provides some of the automated features common to the former plus technologies incorporated in the latter. The use of the D500's 20-megapixel sensor and EXPEED 5 processor enables Nikon to capitalise upon volume production cost savings while offering the benefits of faster processing for 4K video and continuous shooting. The tilting LCD monitor is also an improvement, although a fully-articulated screen would have been preferable. For 'connected generation' photographers, the D7500 joins the SnapBridge-enabled line-up, offering Wi-Fi connectivity via low-power Bluetooth. The D7500 provides some of the exposure controls missing from the D5600, along with 4K video and also throws in the in-camera effects modes and scene pre-sets from the lower-priced camera. Its slightly slimmer and lighter body includes a deeper, more comfortable hand grip, which should suit the majority of potential users. Sports shooters will certainly appreciate the increase in the buffer memory, particularly for NEF.RAW files. The slimmer, lighter body will also be welcomed by anyone who has to carry the camera for extended periods of time.

Photoreview.com.au
De Nikon D7500 is een zeer goede spiegelreflexcamera met geavanceerde functies
7,4
1-8-2017
Consumentenbond

De Nikon D7500 is een zeer goede spiegelreflexcamera met geavanceerde functies. De camera en lens hebben een zeer solide hoogwaardige uitstraling. Door de ergonomische grip kun je de camera stevig vasthouden, met op de achterkant voldoende ruimte voor je duim. De knoppen zijn goed geplaatst en hebben een goed formaat. Het menu is goed opgebouwd. Bovenop de camera zit nog een extra schermpje dat de belangrijkste instellingen toont en de camera heeft een draaibaar aanraakscherm. Helaas zal de geteste combinatie voor sommige gebruikers te zwaar zijn. Het is handig dat je, als je filmt, je een hoofdtelefoon kunt aansluiten om het geluid te controleren. Ook kun je een optionele gps-unit aansluiten om gps-data aan je bestanden toe te voegen. Dit model is Eye-Fi-compatibel.

Consumentenbond
Nikon D7500
9,0
3-8-2017
TrustedReviews.com

The D7500 is a solid all-rounder, and a great upgrade for D5000-series owners – but right now, the D7200 simply offers much better value for money.

TrustedReviews.com
If you're getting serious about photography, this Nikon DSLR is a perfect place to start
8,8
2-10-2017
Reviewed.com

Though the D7500 uses an APS-C sensor and not the larger full-frame sensor that you'll find in the best DSLRs, it's more than capable. You won't get quite the same shallow depth of field as those cameras, but you are still getting one of the most powerful, flexible cameras we've ever tested. And at just $1,200 body-only, the D7500 costs significantly less than the top models on the market, leaving plenty of budget to invest in some of Nikon's excellent lenses.

Reviewed.com
TEST NIKON D7500
8,3
8-12-2017
Camerastuffreview.com

De Nikon D7500 is een hele aantrekkelijke camera. De betere autofocusprestaties en de mogelijkheid om snelle series te schieten maken van deze camera een budget versie van de D500. Met deze camera kan je perfect je kinderen op het sportveld of vliegende vogels vastleggen. Voor dit soort zaken had je vijf jaar geleden nog een veel duurdere camera of veel meer geluk nodig. Dat wil natuurlijk niet zeggen dat de D7500 alleen maar goed is voor snel bewegende onderwerpen. De beeldkwaliteit is uitstekend, ook als je maar een beeldje tegelijk maakt. De iets uitgebreidere videomogelijkheden maken deze D7500 echt allround.Zelfs een uitzonderlijk goede camera met een APS-C sensor als de Nikon D7200 wordt een keer ingehaald. In dit geval niet door nog meer pixels op de sensor te plaatsen, maar juist minder. Met een fantastisch hoge signaal/ruisverhouding en video opnames in 4K als belangrijkste pluspunten. De grotere buffer en de hogere opnamesnelheid maken de D7500 veel beter geschikt om ook acties vast te leggen, alhoewel de Nikon D500 op dat punt nog beter is, danzij een moderner en uitgebreider AF systeem. 3-D AF werkt zowel op de D500 als D7500 erg goed (misschien wel het best van alle camera's op dit moment) bij het volgen van een snel bewegend onderwerp. Het kantelbare touchscreen en SnapBridge voor het delen van foto's op social media vergroten het gebruiksgemak enorm.

Camerastuffreview.com
Nikon D7500: I am Better (?)
8,0
17-6-2019
BesteProduct.nl

De Nikon D7500 is met zijn verbeterde autofocus, enorme buffer en 8 bps vooral gemaakt voor de fotograaf die sport- en natuuropname serieus neemt. Hij is ongeveer 500 euro goedkoper dan de D500, die op dat gebied dan wel weer een stuk verder gaat.

BesteProduct.nl
Magazine testen
Nog geen testen in magazines gevonden.
1,5
Prijs / kwaliteit
In vergelijking met andere Spiegelreflex Camera's betaal je voor de Nikon D7500 te veel geld. Dit product is slecht beoordeeld en / of verouderd. Bekijk de nieuwste Spiegelreflex Camera's.
expertscore
5,2
laagste prijs
€ 949,00
prijs/kwaliteit
1,5

Laagste prijzen Nikon D7500


Nikon D7500 uitvoeringenSpecificaties van Nikon D7500

Algemeen

EAN
0018208955589 , 0018208953486 , 8033737557273 , 7434013031066 , 0018208955572 , 0018208955541 , 0018208955565 , 0018208955558 , 7434013049016 , 7434013031073 , 0018208955602 , 7434013123143 , 7434013031042 , 7434013123136 , 0018208953479 , 8033737557259 , 7434013046039 , 0018208955596
Partnumber
, VBA510K002 , VBA510K005 , VBA510K001 , VBA510K004 , VBA510K003 , 7434013049016 , 7434013031073 , VBA510K008 , VBA510AE , VBA510K007
Toelichting partnumber
-
Introductie model
2019 , 2017
Releasedatum
April 2017 , October 2017 , November 2017

Algemene Kenmerken

Kleur(en)
zwart
Type/soort
digitale camera
Camera type
slr-camera (kit) , slr-camera (body)
HD type
4K Ultra HD

Opties

Opties
PictBridge, histogram, video, zelfontspanner, anti-stof
Schermopties
touchscreen, scherm kantelbaar, scherm uitklapbaar
Uitklapbaar scherm
Ja
Kantelbaar LCD-scherm
Ja
Touchscreen
Ja
GPS
Nee
Anti-stof functie
Ja

Aanpasbare Instellingen

Zelf in te stellen
dioptrie, flits
Helderheidsregeling
Ja
Dioptrieaanpassing
Ja
Diopter aanpassingen (D-D)
-2 - 1

Aansluitingen En Interfaces

Connectiviteit
wifi, bluetooth, statief-aansluiting
Wifi
Ja
WLAN type
802.11b, 802.11g
Bluetooth
Ja
HDMI
Ja
HDMI-connector type
mini
USB-aansluiting
Ja
USB-connector
micro-USB B
USB versie
2.0
PictBridge
Ja
Statiefaansluiting
Ja

Sensor

Megapixel
20,9 megapixel
Totaal aantal megapixels
21,51 MP
Maximale resolutie
5568 x 3712 pixels
Formaat beeldsensor
23.5 x 15.6 mm
Type beeldsensor
CMOS
Frames per seconde (FPS)
60
Fotoresolutie(s)
4272 x 2848, 2784 x 1856, 4176 x 2784, 5568 x 3712, 3200 x 2136, 2128 x 1424, 5568 x 3128, 4176 x 2344, 2784 x 1560, 4272 x 2400, 3200 x 1800, 2128 x 1192 pixels
Resolutie bij opnamesnelheid
1920x1080@30fps, 1920x1080@60fps, 1920x1080@25fps, 1920x1080@24fps, 1280x720@50fps, 1920x1080@50fps, 3840x2160@30fps, 3840x2160@24fps, 3840x2160@25fps

Lens

Zoom
0,94 x
Lensvatting
Nikon F
Lens lengte
97 mm, 85,5 mm, 89 mm, 120 mm, 96,5 mm, 52,5 mm
Lens diameter
78 mm, 80 mm, 76 mm, 83 mm, 77 mm, 70 mm
Lensstructuur (elementen/groepen)
17/12 , 17/13 , 15/11 , 19/14 , 16/12 , 16/11 , 8/6
Aantal aspheric elementen
1 , 3
Lichtgevoeligheid lens tele (F)
38 , 32 , 22 , 40
Lichtgevoeligheid lens groothoek (F)
3.5 , 2.8 , 1.8
Maat filter
67 mm, 72 mm, 77 mm, 52 mm

Focus

Focus
automatisch/handmatig
Autofocusmethode
enkel, Servo-autofocus
Auto Focus (AF) punten
51
Dichtstbijzijnde focus afstand
0,45 m, 0,35 m, 0,5 m, 0,3 m

Foto's Maken

Zoeker
optisch
Field of view
100 %
Beeldscherm
TFT
Schermgrootte
1,3 inch, 1,3
Schermdiameter (cm)
8 cm
Beeldschermresolutie (numeriek)
922000 pixels
Foto effecten
neutraal, zwart-wit, helder
Beeldbewerking
roteren, trimmen, Bijsnijden
Ondersteunde beeldformaten
JPG, RAW, NEF
RAW beeldformaat
Ja , Nee
Weergavefunctie
Diavoorstelling, Enkel beeld, Film, Hoogtepunten
Sluitertype
mechanisch, elektronisch
Zelfontspanner
Ja
Zelfontspanner (vertraging)
2.5.10.20 sec
Ondersteunde talen
Multi
LiveView
Ja

Belichting

Lichtmeting
centrumgericht, spotmeting, highlight-meting, matrix-meting
Blootstelling type
automatisch, handmatig, aperture voorgang AE, sluiter-prioriteit AE
AE programma's
kaarslicht, nachtopname portret, portret, sneeuw, sport, strand, zonsondergang, nachtopname landschap, kinderen, huisdier, binnenfeest, ingezoomd, schemering, keuken/food, liggend , zonsopgang
Belichtingsinstelling
Programma AE
Witbalans-instellingen
automatisch, bewolkt, flitsen, fluorescerend, handmatig, zonnig, witgloeiend
Histogram
Ja
ISO-gevoeligheid
100,200,400,800,1600,3200,6400,12800,25600,51200,Auto
Belichtingscorrectie (+/-)
± 5EV (1/2EV; 1/3EV step)
Aantal diafragma bladen
9 , 7
Kortste sluitertijd
1/8000 sec
Langste sluitertijd
30 sec
Auto Exposure (AE) slot
Ja
Laagste ISO-waarde
100
Hoogste ISO-waarde
51200

Video Mogelijkheden

Video recording
Ja
Videoresoluties
1920 x 1080, 1280 x 720, 3840 x 2160 pixels
Videoresolutie
3840 x 2160
Video-opnametijd
80 min
Ondersteunde videoformaten
H.264, MP4, MOV
Afspeel modi
diashow, zoom

Flitsen

Richtgetal flitser
12 m
Flitsprogramma
auto, anti rode-ogen, invulflits, langzame synchronisatie
Flitscorrectie
Ja
Bevestigingspunt flitsschoen
Ja
Soort bevestigingspunt flitsschoen
heet

Opslag

Compatibele geheugenkaarten
SD, SDHC, SDXC
Geheugenslots
1x
Camera-bestandssysteem
Exif 2.3, DCF 2.0

Inhoud En Afmetingen

Hoogte
10,40 cm
Breedte
13,55 cm
Diepte
7,25 cm
Gewicht
640 gram

Meegeleverd

Snelstartgids
Ja

Energie

Voeding soort
batterij/accu
Accu type
Lithium-Ion (Li-Ion)
Aantal batterijen
1
Batterijduur (CIPA standaard)
950 opnames

Geluid

Inclusief microfoon
Ja
Aansluiting microfoon
Ja
Audio
Stereo
Ondersteunde audioformaten
AAC, LPCM
Ruisonderdrukking
Ja
Prijzen en beoordelingen
Aantal winkels
13
Beoordeling experts
5,2
Beoordeling consumenten
8,7
Prijs / kwaliteit
1,5