Volg ons
Alle uitvoeringen (7)

Nikon D850

Laagste prijs
Naar de laagste prijs
Bestel- en levertijden Beschikbaar in 7 uitvoeringen:

Voor- en nadelen van de Nikon D850

Voordelen

 • Geavanceerd en bewezen AF systeem
 • Epische levensduur van de batterij
 • 4K video opname
 • Super hoge resolutie sensor die resulteert in geweldig detail
 • Burst mode maakt het goed voor actie
 • Diepe buffer
 • 31 ISO mogelijk voor meer bokeh en minder ruis

Nadelen

 • Groot en zwaar
 • De applicatie voor de afstandsbediening is extreem beperkt
 • XQD kaarten zijn duur
 • Niet zo stil als een systeemcamera

Onze test
Expertreview | op
8,9

Nikon D850: Het ultieme Zwitserse zakmes?

9 - Score Badge BesteProduct.nl

Nikon heeft met de D850 een nieuwe stap vooruit gezet. Een enorme fotoresolutie bij gelijkblijvende contrastomvang laat zien dat de rek er bij de traditionele reflexen nog steeds niet uit is. Integendeel. Bovendien heeft de camera een uitstekend AF-systeem, maakt zeer goede video-opnamen en biedt veel extra mogelijkheden.

Van Motorola’s met uitvouwantenne, naar 3310’s, Windows Mobile PDA’s, BlackBerry’s tot moderne smartphones. Ik heb overal mee rondgelopen. Sinds 2010 review ik (voornamelijk) smartphones voor verschillende techmerken, zoals Computer!Totaal en BesteProduct.
Jasper van Bladel
Jasper van Bladel
Gilze • 39 reviews
Redacteur
vanaf 4699,00
Van Motorola’s met uitvouwantenne, naar 3310’s, Windows Mobile PDA’s, BlackBerry’s tot moderne smartphones. Ik heb overal mee rondgelopen. Sinds 2010 review ik (voornamelijk) smartphones voor verschillende techmerken, zoals Computer!Totaal en BesteProduct.
Jasper van Bladel
Jasper van Bladel
Gilze • 39 reviews
Redacteur
9,0
Gebruikservaring
(Weging 25%)
De D850 lijkt op een Zwitsers zakmes: de camera kan vrijwel alles wat je zou kunnen bedenken, hij is erg snel en exact met scherpstellen, heeft een zeer hoge resolutie, lage ruis en groot dynamisch bereik. Op videogebied heeft de D850 4K-video en geeft je zonder een cropfactor creatieve mogelijkheden met de wijdste groothoeklenzen. De bitrates zijn met 144 Mbit max goed gekozen als je op geheugenkaart filmt. Ongecomprimeerde 4:2:2 8-bit video via hdmi opnemen kan ook. Ook bluetooth en wifi werken heel goed. Bij eerdere versies van Snapbridge kregen we de app of de camera nauwelijks aan de praat. Met de nieuwe app en de D850 was dat een fluitje van een cent. We kregen, en zelfs als de camera uit stond, via bluetooth de naar 2 megapixel verkleinde bestanden foutloos over op onze smartphone. Heel handig als je jouw foto’s snel op Instagram of Facebook wilt zetten. Voor de hoge resolutie-opnames en downloaden van de video’s was het selecteren van de wifi-verbinding wel noodzakelijk.
8,0
Prijs
(Weging 10%)
Voor de kwaliteit die de D850 biedt, is de prijs van 3499 euro heel redelijk. De prijs wordt in ieder geval volledig gerechtvaardigd door veel hoger kwaliteit vergeleken met modellen als de D750. Ook in het licht van de prijs bij introductie van de voorganger D810 is de prijs van de D850 niet te hoog.
9,0
Features / specificaties / opties
(Weging 15%)
De specs zijn ronduit indrukwekkend: 46 megapixel in fullframe fotoresolutie en 4K-film in 30 bps schieten zonder crop. Dat maakt UHD hoge resolutie video’s mogelijk met je allerallergrootste groothoek. Hadden we het al over zeven of negen foto’s per seconde in de hoogste fotoresolutie schieten gehad, ook in raw? Bovendien elektronisch eerste sluitergordijn en een ‘silent mode’ en focus shift/stack, 53 AF-punten, waarvan 99 kruisgevoelig.
9,0
Bouwkwaliteit / design
(Weging 10%)
De D850 is net als eerdere Nikons een camera die de gebruiker ook in extreme omstandigheden niet in de steek zal laten. Knoppen zitten op de juiste plaats een zijn bovendien tot op zeer grote hoogte vrij configureerbaar. De camera is goed beschermd tegen vocht en stof.
9,0
Beeldkwaliteit
(Weging 40%)
De D850 heeft een totaal vernieuwde sensor. De bsi-technologie zorgt in theorie voor grotere lichtgevoelige pixels, waardoor ruis bij hogere gevoeligheden minder kans krijgt. Ook zou de scherpte moeten toenemen. We hebben de Nikon D850 uiteraard vergeleken met de D810 die met 36 megapixel Nikons hoogste resolutieregionen aanvoerde. We zagen eigenlijk nauwelijks verschil in contrastomvang, het vermogen om hoge contrasten in je opname weer te geven. Die was met de Nikon D810 al 14 stops en de D850 evenaart dat zonder problemen. En dat is razend knap met een 25 procent verhoging van het aantal pixels. Met een meer dan uitstekend en lichtsterk 50 mm-objectief zagen we die verhoging in scherpte en detaillering overduidelijk. Dat betekent nog grotere prints van je opnames. Of de mogelijkheid om nog meer te snijden in je beeld, zonder veel kwaliteitsverlies.

8,9
Eindscore test
Nikon D850

Reviews van de Nikon D850

Gemiddelde score gebruikers

9,0
De D850 Spiegelreflex Camera van Nikon wordt door 17 gebruikers met een gemiddelde van 9,0 beloond. Dat is een zeer goede score. De Nikon voldoet aan de verwachtingen na aankoop door consumenten.
Deel het. Review je product op BesteProduct.nl
Zoveel redenen om een review te schrijven. Deel je ervaringen op BesteProduct.nl
Toon:
8,0
Heb deze camera gekocht naast mijn Nikon ...
Door Daan op 6-12-2019

Heb deze camera gekocht naast mijn Nikon D750. Met de eerste resultaten ben ik erg tevreden. Bij het fotograferen met hoge ISO geeft hij weinig ruis. De scherpte ligt ook een stuk beter. veel autofocuspunten.

- - -

In bezit: paar weken
Via Kieskeurig.nl

9,0
Na de Nikon D7000 ben ik overgestapt ...
Door Nikon D850 op 10-11-2019

Na de Nikon D7000 ben ik overgestapt naar de Nikon D850. Wat een feestje, stabiele en fijne handligging. De kwaliteit van het beeld is vele malen hoger, bij kroppen minimaal kwaliteits verlies. En eerste ervaring is de snelheid, waar ik bij vorige camera veelal moest wachten bij Burst-opnames.. deze camera is supersnel! Ik ben blij. Fijn en eerlijk advies gehad bij Kamera-express in Arnhem.

- - -

In bezit: paar weken
Via Kieskeurig.nl

10,0
Deze camera afgelopen weekend bij Kamera Express ...
Door Laura op 31-7-2019

Deze camera afgelopen weekend bij Kamera Express aangeschaft. Ik ben daar erg vakkundig en met een glimlach geholpen. Er werd zelfs een paar extra meters gemaakt, zodat ik de camera meteen mee naar huis kon nemen. Ook zat er nu een gratis Nikon rugzak bij de zomer actie!

- - -

In bezit: paar dagen
Via Kieskeurig.nl

9,0
De Nikon D850 met lens 24-120 mm ...
Door Luc op 17-2-2019

De Nikon D850 met lens 24-120 mm F4 is een schitterende combinatie. Het fototoestel is het beste wat je op dit ogenblik op de markt kunt krijgen voor deze prijs. Ook de lens voldoet prima.

- - -

In bezit: paar dagen
Via Kieskeurig.nl

10,0
De camera bij Kamera Express gekocht. Vriendelijk ...
Door Ard op 2-2-2019

De camera bij Kamera Express gekocht. Vriendelijk personeel die mij voorzag van goed advies. Duidelijk mensen met kennis van zaken. De Nikon bevalt uitstekend. Overgestapt van de D800 kon ik direct de favoriete settings terugvinden omdat de menustructuur onveranderd is gebleven. Kwalitatief wederom een degelijk toestel snel en schiet prachtige plaatjes en films.

- - -

In bezit: paar dagen
Via Kieskeurig.nl

9,0
Ik ben zéér tevreden van mijn Nikon ...
Door Adelheid op 20-1-2019

Ik ben zéér tevreden van mijn Nikon D850. Mijn vorig toestel was Nikon D7000. Ik was al een tijdje op zoek en kon maar niet kiezen tussen D750 en D850. Deze onderstaande punten hebben me over de streep gehaald : - Elektronische sluitergordijnklep aan voorzijde - Verlichte knoppen - Kantelbaar LCD-aanraakscherm - Stille Live View-modus - Super scherp beeld…

- - -

In bezit: paar dagen
Via Kieskeurig.nl

9,0
Gewoon een van de beste Full Frame ...
Door Rene van Dam op 14-1-2019

Gewoon een van de beste Full Frame camera's op de markt. Voor zowel actie fotografie als portretten. Met 45 megapixels heb je nooit te kort.

- - -

In bezit: paar dagen
Via Kieskeurig.nl

9,0
Ik stapte over van crop naar full ...
Door Jens op 9-1-2019

Ik stapte over van crop naar full frame camera en de d850 is echt super scherp en zeer handig in gebruik!

- - -

In bezit: paar dagen
Via Kieskeurig.nl

8,0
Hiervoor had ik de Nikon D750. Na ...
Door Romy op 22-12-2018

Hiervoor had ik de Nikon D750. Na deze verkocht te hebben omdat ik gewoon niet de snelheid eruit kreeg die ik wilde op zoek gegaan naar iets nieuws. De D850 werd mij aangeraden en daar ben ik ook voor gegaan. Deze camera is snel, luxe en gebruiksvriendelijk. De ISO knop zit op een handige plek, de verlichten toetsen is ideaal voor sterren fotografie en de touchscreen is de uitvinding van de eeuw. Zeker tijdens het filmen kan je scherpstellen door je scherm aan te tikken. Door de vele mega pixels is dit wel echt een camera die je pas moet kopen wanneer je veel kennis hebt over fotografie en hem professioneel wil inzetten. Anders kan de scherpte van deze camera je in de weg gaan zitten. Een goedkope lens zal op deze camera door de mand vallen.

- - -

In bezit: paar weken
Via Kieskeurig.nl

8,0
Een camera met onbegrensde mogelijkheden. Voor foto's ...
Door Keessie op 17-11-2018

Een camera met onbegrensde mogelijkheden. Voor foto's van professionele kwaliteit. Gekocht als opvolger van een Nikon d850.

- - -

In bezit: paar dagen
Via Kieskeurig.nl

Toon meer reviews

Testen van Nikon D850
Gemiddelde score redacteuren
6,6
De redactie van BesteProduct.nl test producten en verzamelt testen van andere experts online en uit magazines. We voegen die testen samen tot de unieke BesteProductScore om te laten zien hoe goed een product is.
Voor Nikon D850
Aantal testen:
13
Genormeerde score:
8,4
Actualiteit van de testen
78 %
Actuele expertscore
6,6
Hieronder een beknopt overzicht van testen door redacteuren van de Nikon D850.
Website testen
Wat vonden andere testers van de Nikon D850? Onze eigen test van de D850 staat hier ook tussen omdat de score wordt meegenomen in de berekening van de BesteProductScore.
Nikon D850
9,0
23-9-2017
Zoom.nl
Nikon D850
9,0
1-9-2017
Photoreview.com.au

Nikon's D850, which replaces the popular D810, brings a lot of the technologies from the D5 to a 'full frame' camera for serious enthusiasts and imaging professionals. Clearly, Nikon has an all-round winner in the D850.

Photoreview.com.au
Sa Majesté Nikon D850 : une domination sans partage
10,0
5-9-2017
Lesnumeriques.com

Avec le D850, les ingénieurs de Nikon ont pu s'en donner à cœur joie et laisser parler, enfin, toute l'étendue de leur talent. Irréprochable en termes de maniement, de qualité d'image, de réactivité et même de modernité, il confinerait à la perfection s'il n'y avait deux ou trois petits détails à la marge. Pour ses 100 ans, Nikon vous offre un monstre photographique dont le royaume s'étend des studios au cercle polaire, en passant par le photoreportage, les mariages et le portrait. Magique.

Lesnumeriques.com
Nikon D850 Expert Review
9,0
6-9-2017
ephotozine.com

For those in the market for a DSLR, the D850 would make a great choice for current Nikon DSLR users, who want to move up to a higher resolution camera, record 4K video, and/or shoot at relatively quick continuous shooting speeds. Being able to shoot at 7fps (or 9fps with the optional battery grip) at a high resolution makes this camera suitable for a number of different uses. Whilst it's not the fastest shooting camera available, it offers the ability to shoot at high speeds, with a high resolution, something very few other cameras offer, with most cameras offering high speed shooting with a 20-24mp sensor. The camera is also packed full of features that have previously been unavailable to Nikon DSLR users, including an electronic shutter for silent shooting (in live-view only), focus bracketing, batch raw processing (in-camera), plus smaller raw images.

ephotozine.com
Nikon D850
10,0
8-9-2017
TechRadar.com

Whether you're shooting weddings, landscapes, portraits, action or wildlife, the D850 won't leave you wanting. A much more versatile proposition than the D810 (and its closest rivals for that matter), the D850 is a brilliant DSLR, and perhaps the most well-rounded camera we've ever tested.

TechRadar.com
Nikon D850
9,0
20-9-2017
TrustedReviews.com

The Nikon D850 is the perfect blend of high-resolution, speed and performance. It’s an all-round sensation and will be hugely popular with its target audience.

TrustedReviews.com
Zum Geburtstag die beste DSLR des Jahres
9,3
25-9-2017
Chip.de

Fazit: Die Nikon D850 erweist sich im Test als traumhafte DSLR mit starker Bildqualität, moderner Ausstattung und hohem Tempo. Der Kleinbild-Sensor mit 45 Megapixel liefert nicht nur riesige, sondern auch erstaunlich rauscharme Aufnahmen. Filmer kommen dank UHD, Touchscreen und passenden Anschlüssen ebenfalls auf ihre Kosten. Lediglich der Autofokus im Live-View sowie SnapBridge kassieren Kritik.

Chip.de
Nikon D850
10,0
26-9-2017
Pocket-lint.com

The Nikon D850 impresses on paper. But after sustained use it's blown us away. This is one mean 45.4-million-pixel picture-making machine.

Pocket-lint.com
Nikon D850 review
10,0
6-10-2017
Stuff.tv

If you’re need pro-friendly features and can stomach the price tag, the Nikon D850 is the best DSLR you can buy today. It has a ton of fantastic features that will appeal to anyone who’s looking for a workhorse of a camera that can shoot in pretty much any situation, be it landscapes or fast action. Negatives are few and far between. Using XQD and SD cards may be disappointing to those who already have a stack of CF cards, plus XQD cards are expensive - but they are so fast, it’s worth it if you need ultimate speed. Having the focus points clustered around the centre is sometimes a little annoying as you have to focus and recompose, but that’s something which is common to pretty much all DSLRs. While it may not be able to compete with the Sony A9 when it comes to fast frame rates, a very capable AF system and a range of other features mean that for those who already shoot Nikon, this is a dream upgrade. The D850 is also much cheaper than the Sony A9, while Nikon’s range of lenses remains (for now at least) much more versatile. Read more at https://www.stuff.tv/nikon/d850/review#h0XBILs5vsHty2JL.99

Stuff.tv
Nikon D850 Sensor Review: First DSLR to hit 100 points
10,0
26-10-2017
dxomark.com

The introduction of the first BSI sensor in a full-frame Nikon DSLR with a super-high 45.7Mp resolution puts the Nikon D850’s image quality on par with, and often better than, medium-format cameras. The first DSLR to hit 100 points — rather apt for Nikon’s hundredth anniversary year — puts the Nikon D850 in a class of its own for image quality. At base ISO, it’s unrivaled for color in the DSLR class, and its headline dynamic range score is outstanding, too. Against the competitor high-resolution options from Sony and Canon, the D850 offers either better or close to comparable image quality throughout the ISO range. Although its headline ISO score doesn’t quite achieve the same lofty heights overall, it’s still a very capable performer at high ISO sensitivities, too. So if you’re looking for the best image quality at low ISOs, at significantly less cost than a digital medium-format camera, the Nikon D850 looks like the camera you’ve been waiting for.

dxomark.com
De Nikon D850 is een zeer goede spiegelreflexcamera met geavanceerde functies.
8,0
1-11-2017
Consumentenbond

De Nikon D850 is een zeer goede spiegelreflexcamera met geavanceerde functies. Hij heeft een zeer solide hoogwaardige look en feel. De stevige ergonomische grip biedt achterop genoeg ruimte voor de duim. Er zitten veel goed geplaatste knoppen op met een goede grootte. Het draaibare scherm toont het goed opgebouwde menu. Het scherm op de bovenkant toont verschillende instellingen. Helaas zal de geteste combinatie voor sommige gebruikers te zwaar zijn. De beeldsensor is net zo groot als een ouderwets kleinbeeldnegatief: fullframe. Voor filmers heeft dit toestel een hoofdtelefoonuitgang. Verder is hij geschikt voor Eye-fi-kaartjes. Een gps-unit is optioneel.

Consumentenbond
TEST NIKON D850
9,9
5-11-2017
Camerastuffreview.com

De combinatie van hoge resolutie, hoge signaal/ruisverhouding en hoog dynamisch bereik vindt je bij geen enkele andere spiegelreflex. Koppel dat aan een van de beste fasedetectie autofocusystemen en een hoge opnamesnelheid en je krijgt een bijna perfecte camera. Vroeger had de professional een aparte body nodig voor actiefototografie (grote buffer en veel beelden per seconde) en studio- of landschapsfotografie (hoge resolutie en dynamisch bereik). De Nikon D850 biedt alles in 1 body. Het enige verbeterpunt is wellicht nog de video AF. De beeldkwaliteit van video is redelijk goed en de mogelijkheden zijn behoorlijk, maar Nikon blijft op het gebied van scherpstellen in live view nog wat achter op de concurrentie. Verder niets dan lof voor de indrukwekkende prestatie die Nikon met de D850 heeft geleverd. Bij DxO haalde de Nikon D850 de hoogste score van alle camera's met een full-frame sensor. Bij ons is dat niet anders.

Camerastuffreview.com
Nikon D850 review: Full-frame DSLR perfection
10,0
26-10-2018
Expertreviews.co.uk

Having spent a considerable amount of time with the D850, I’m struggling to think of much that’s lacking. In fact, I may be as bold as to proclaim that the D850 is Nikon’s best all-round pro DSLR so far. It doesn’t come cheap, but if you’re in the market for a well-built high-specification, high-resolution DSLR that packs all of the latest technology, then it really is the best choice out there. My only remaining thought is how on Earth are they planning to improve on it next time?

Expertreviews.co.uk
Nikon D850: Het ultieme Zwitserse zakmes?
8,9
16-8-2019
BesteProduct.nl

Nikon heeft met de D850 een nieuwe stap vooruit gezet. Een enorme fotoresolutie bij gelijkblijvende contrastomvang laat zien dat de rek er bij de traditionele reflexen nog steeds niet uit is. Integendeel. Bovendien heeft de camera een uitstekend AF-systeem, maakt zeer goede video-opnamen en biedt veel extra mogelijkheden.

BesteProduct.nl
Magazine testen
Nog geen testen in magazines gevonden.
3,0
Prijs / kwaliteit
In vergelijking met andere Spiegelreflex Camera's betaal je voor de Nikon D850 te veel geld. Check de testen van D850, maar overweeg ook om een andere Spiegelreflex Camera te kopen. Er zijn er genoeg.
expertscore
6,6
laagste prijs
€ 4.699,00
prijs/kwaliteit
3,0

Laagste prijzen Nikon D850

Bekijk
€ 4.699,00
8,7
Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis. Prijs inclusief verzendkosten (gratis)

Nikon D850 uitvoeringenSpecificaties van Nikon D850

Algemene Kenmerken

Kleur(en)
zwart
Type/soort
digitale camera
Camera type
slr-camera (kit) , slr-camera (body)
HD type
4K Ultra HD

Opties

Opties
PictBridge, histogram, video, stemopname
Schermopties
touchscreen, scherm kantelbaar
Uitklapbaar scherm
Nee
Kantelbaar LCD-scherm
Ja
Touchscreen
Ja
GPS
Ja

Aanpasbare Instellingen

Zelf in te stellen
flits
Contrastaanpassing
Ja
Helderheidsregeling
Ja

Aansluitingen En Interfaces

Connectiviteit
wifi, bluetooth, statief-aansluiting, gps
Wifi
Ja
WLAN type
802.11b, 802.11g
Bluetooth
Ja
Bluetooth-versie
4.1
HDMI
Ja
HDMI-connector type
mini
USB-aansluiting
Ja
USB-connector
micro-USB B
USB versie
3.2 Gen 1 (3.1 Gen 1)
PictBridge
Ja
Near Field Communication (NFC)
Nee
Statiefaansluiting
Ja

Sensor

Megapixel
45,7 megapixel
Totaal aantal megapixels
46,89 MP
Maximale resolutie
8256 x 5504 pixels
Formaat beeldsensor
35.9 x 23.9 mm
Type beeldsensor
CMOS
Frames per seconde (FPS)
30
Fotoresolutie(s)
5152 x 3432, 8256 x 5504, 8256 x 4640 pixels
Resolutie bij opnamesnelheid
1920x1080@30fps, 1920x1080@60fps, 1920x1080@25fps, 1920x1080@24fps, 1280x720@50fps, 1920x1080@50fps, 3840x2160@30fps, 3840x2160@24fps, 3840x2160@25fps
Beeldverhouding
1:1, 5:4

Lens

Zoom
0,75 x
Lichtgevoeligheid lens groothoek (F)
3.5 , 4
Optische zoom
5 x
Lensstructuur (elementen/groepen)
17/13
Lichtgevoeligheid lens tele (F)
22
Maat filter
77 mm

Focus

Focus
automatisch/handmatig
Autofocusmethode
continue, enkel, Servo-autofocus
Auto Focus (AF) slot
Ja
Dichtstbijzijnde focus afstand
0,45 m

Foto's Maken

Zoeker
optisch
Beeldscherm
LCD
Schermgrootte
1,3 inch, 1,3
Beeldschermresolutie (numeriek)
2359000 pixels
Foto effecten
negatief, sepia, zwart-wit, helder
Ondersteunde beeldformaten
JPG, RAW
RAW beeldformaat
Ja , Nee
Weergavefunctie
Diavoorstelling, Enkel beeld, Film
Sluitertype
mechanisch, elektronisch
Zelfontspanner (vertraging)
2.5.10.20 sec
Ondersteunde talen
Multi
LiveView
Ja

Belichting

Blootstelling type
automatisch, handmatig, aperture voorgang AE
Belichtingsinstelling
Programma AE
Witbalans-instellingen
automatisch, bewolkt, flitsen, fluorescerend, zonnig, witgloeiend
Histogram
Ja
ISO-gevoeligheid
64,25600
Belichtingscorrectie (+/-)
± 5EV (1/2EV; 1/3EV step)
Kortste sluitertijd
1/8000 sec
Langste sluitertijd
30 sec
Auto Exposure (AE) slot
Ja
Laagste ISO-waarde
64
Hoogste ISO-waarde
25600
Aantal diafragma bladen
9

Video Mogelijkheden

Video recording
Ja
Videoresoluties
1920 x 1080, 1280 x 720, 3840 x 2160 pixels
Videoresolutie
3840 x 2160
Video-opnametijd
70 min
Ondersteunde videoformaten
MPEG4, H.264, MP4, MOV
Afspeel modi
diashow, normaal, vorige, Next, Pauze, Play

Flitsen

Flitsprogramma
auto, langzame synchronisatie, Normaal
Flitscorrectie
Ja

Opslag

Compatibele geheugenkaarten
SD, SDHC, SDXC, XQD
Geheugenslots
2x

Inhoud En Afmetingen

Hoogte
12,40 cm
Breedte
14,60 cm
Diepte
7,85 cm
Gewicht
915 gram

Meegeleverd

Snelstartgids
Ja
Adapter meegeleverd
Ja
Batterijen meegeleverd
Ja
Meegeleverde kabels
USB
Batterijoplader meegeleverd
Ja

Energie

Voeding soort
batterij/accu
Accu type
Lithium-Ion (Li-Ion)
Batterijduur (CIPA standaard)
1840 opnames

Geluid

Inclusief microfoon
Ja
Audio
Stereo
Stemopname
Ja

Algemeen

EAN
7434013046091 , 7434013047029 , 7434013046084 , 0018208956487 , 7434013047036 , 7434013290005 , 0018208954100 , 7434013047012 , 7434013046077
Partnumber
7434013046091 , , VBA520K001 , 7434013047036 , 7434013290005 , VBA520AE
Toelichting partnumber
-
Releasedatum
September 2017 , August 2017
Introductie model
2017
Prijzen en beoordelingen
Aantal winkels
1
Beoordeling experts
6,6
Beoordeling consumenten
9,0
Prijs / kwaliteit
3,0