Volg ons

Canon spiegelreflex camera's vergelijken

Canon logo
Een spiegelreflex camera van Canon kopen? Bekijk alle verkrijgbare spiegelreflex camera's van Canon in het onderstaande overzicht. Klik op de spiegelreflex camera's om meer informatie te krijgen over de laagste prijzen van webshops, specificaties of testen en reviews.
t/m
45 producten
Sorteren op:

Laad meer producten

Best geteste spiegelreflex camera's door BesteProduct.nl


Meest recent geteste spiegelreflex camera's van Canon door BesteProduct.nl

7,2
Canon levert met de EOS 2000D een betaalbare camera af die prima geschikt is voor de beginnende fotograaf. De camera legt desgewenst goed uit wat alle functies precies inhouden en de beeldkwaliteit is prima voor een instapmodel-dslr. De camera is echter op geen enkel vlak echt vernieuwend of beter dan de concurrentie.
Jasper van Bladel
Jasper van Bladel
Gilze • 39 reviews
Lees de hele review
7,3
De Canon EOS 4000d is geen opzienbarende camera. Maar toch, een heuse spiegelreflexcamera inclusief kitlens die precies doet wat-ie moet doen voor zo'n bescheiden bedrag, dat is gewoon een erg goede aanbieding.
Jasper van Bladel
Jasper van Bladel
Gilze • 39 reviews
Lees de hele review
8,1
Geen prijzen
Gelukkig zijn er nog steeds fotografen die de overstap van die handige smartphone, die immers altijd in je broekzak zit, naar een reflex maken. Met deze 200D is die switch dankzij het erg makkelijk te bedienen aanraakscherm verleidelijk en makkelijk. Dat maakt deze body als je geen enkele behoefte hebt aan 4K beeld, zeker in combinatie met het draaibare scherm, ook een aantrekkelijke en vooral betaalbare Vlog camera.
Redactie BesteProduct.nl
Redactie BesteProduct.nl
Arnhem • 1 review
Lees de hele review
7,5
De Canon EOS 6D Mark II is een heerlijk bedienbare full frame camera die prachtige plaatjes schiet, zowel stil als bewegend. Bij dat laatste is het alleen wel jammer dat 4K nog niet (echt) aanwezig is. Ook ontbreekt een hoofdtelefoonaansluiting wat ietwat onpraktisch is. Tegelijkertijd biedt de 5-assige beeldstabilisatie ruimte tot mooie beelden, zelfs uit de hand. Zoek jij een toffe fullframe (video)-camera, dan is de 6D Mark II, kortom, een erg goede keuze, mits je 4K niet een absolute vereiste vindt.
Ger de Gram
Ger de Gram
Utrecht • 232 reviews
Lees de hele review

Spiegelreflex Camera: de populairste merken