Volg ons

Nikon spiegelreflex camera's vergelijken

Nikon logo
Een spiegelreflex camera van Nikon kopen? Bekijk alle verkrijgbare spiegelreflex camera's van Nikon in het onderstaande overzicht. Klik op de spiegelreflex camera's om meer informatie te krijgen over de laagste prijzen van webshops, specificaties of testen en reviews.
t/m
53 producten
Sorteren op:

Laad meer producten

Best geteste spiegelreflex camera's door BesteProduct.nl


Meest recent geteste spiegelreflex camera's van Nikon door BesteProduct.nl

8,9
Nikon heeft met de D850 een nieuwe stap vooruit gezet. Een enorme fotoresolutie bij gelijkblijvende contrastomvang laat zien dat de rek er bij de traditionele reflexen nog steeds niet uit is. Integendeel. Bovendien heeft de camera een uitstekend AF-systeem, maakt zeer goede video-opnamen en biedt veel extra mogelijkheden.
Jasper van Bladel
Jasper van Bladel
Gilze • 39 reviews
Lees de hele review
8,0
De Nikon D7500 is met zijn verbeterde autofocus, enorme buffer en 8 bps vooral gemaakt voor de fotograaf die sport- en natuuropname serieus neemt. Hij is ongeveer 500 euro goedkoper dan de D500, die op dat gebied dan wel weer een stuk verder gaat.
Jasper van Bladel
Jasper van Bladel
Gilze • 39 reviews
Lees de hele review
7,9
De D3500 is dan geen toonbeeld van innovatie maar biedt je wél een degelijke basis om je fotografie naar een hoger plan te tillen. De camera maakt prima foto's, is door de mogelijkheid om van lens te wisselen lekker veelzijdig en heeft een erg fijne grip. Ten slotte is de Nikon D3500 gewoon erg betaalbaar. Alles bij elkaar maakt dat deze D3500 een van de meest aantrekkelijke instapspiegelreflexen, zo niet de meest aantrekkelijke.
Jasper van Bladel
Jasper van Bladel
Gilze • 39 reviews
Lees de hele review
8,0
Geen prijzen
Nikon mikt met de D800 niet op een heel groot publiek. De grote hoeveelheid megapixels (36,3) en de beperkte snelheid van het apparaat nodigen vooral uit om de dslr te gebruiken voor natuurfotografie of in de studio. Voor die fotografen is het in combinatie met een paar goede objectieven een topcamera. Voor evenementen en sportjournalistiek is de Nikon D800 mogelijk minder interessant, want 4 beelden per seconde is in feite niet erg snel. Omliggende toestellen doen dat beter, maar leveren ook foto's van minder hoge resolutie. De goedkopere en onlangs gelanceerde Nikon D600 is bijvoorbeeld iets sneller met 5 beelden per seconde.
Tobias Bos
Tobias Bos
Utrecht • 41 reviews
Lees de hele review

Spiegelreflex Camera: de populairste merken