Volg ons

Nikon spiegelreflex camera's

Nikon
Een spiegelreflex camera van Nikon kopen? Bekijk alle verkrijgbare spiegelreflex camera's van Nikon in het onderstaande overzicht. Klik op de spiegelreflex camera's om meer informatie te krijgen over de laagste prijzen van webshops, specificaties of testen en reviews.
t/m
48 producten
Sorteren op:

Laad meer producten

Best geteste spiegelreflex camera's door BesteProduct.nl


Meest recent geteste spiegelreflex camera's van Nikon door BesteProduct.nl

8,0
De Nikon D7500 is met zijn verbeterde autofocus, enorme buffer en 8 bps vooral gemaakt voor de fotograaf die sport- en natuuropname serieus neemt. Hij is ongeveer 500 euro goedkoper dan de D500, die op dat gebied dan wel weer een stuk verder gaat.
Jasper van Bladel
Jasper van Bladel
Gilze • 46 reviews
Lees de hele review
8,0
Geen prijzen
Nikon mikt met de D800 niet op een heel groot publiek. De grote hoeveelheid megapixels (36,3) en de beperkte snelheid van het apparaat nodigen vooral uit om de dslr te gebruiken voor natuurfotografie of in de studio. Voor die fotografen is het in combinatie met een paar goede objectieven een topcamera. Voor evenementen en sportjournalistiek is de Nikon D800 mogelijk minder interessant, want 4 beelden per seconde is in feite niet erg snel. Omliggende toestellen doen dat beter, maar leveren ook foto's van minder hoge resolutie. De goedkopere en onlangs gelanceerde Nikon D600 is bijvoorbeeld iets sneller met 5 beelden per seconde.
Tobias Bos
Tobias Bos
Utrecht • 41 reviews
Lees de hele review
7,9
Geen prijzen
Al met al is de D5100 goed geprijsd, flink gespecificeerd en levert hoge kwaliteit foto's. Met de vele opties en het gemak waarmee deze camera zich laat bedienen kun je vele kanten uit als beginnende DSLR gebruiker. De Nikon D5100 scoort hoog op beeldkwaliteit en dat is ook echt de troef kaart van de camera. Andere "leuke" opties op het toestel zijn op het eerste oog aantrekkelijk maar als je echt wilt doorgroeien met fotograferen dan zullen deze opties al snel gaan vervelen.
Willeke Machiels
Willeke Machiels
Den Bosch • 24 reviews
Lees de hele review
7,5
Geen prijzen
De D7000 heeft een prima sensor, goede beeldverwerking en levert prachtige beeldkwaliteit. Door de vele ingebouwde bewerkingsmogelijkheden en de duidelijke informatie is het erg goede camera voor de gevorderde hobbyfotograaf. Koop er dan wel direct een lichtsterk objectief bij, want de kunststof kitlens is deze camera haast niet waard. Echter is de D7000 geen echt werkpaard. Hij schrijft zijn beelden daarvoor te langzaam weg. Voor de professional is de camera daarom niet echt geschikt.
Marc Pluim
Marc Pluim
Velp • 3 reviews
Lees de hele review

Spiegelreflex Camera: de populairste merken