Volg ons

Bestron staafmixers vergelijken

Bestron logo
Een staafmixer van Bestron kopen? Bekijk alle verkrijgbare staafmixers van Bestron in het onderstaande overzicht. Klik op de staafmixers om meer informatie te krijgen over de laagste prijzen van webshops, specificaties of testen en reviews.
t/m
275 producten
Sorteren op:

Laad meer producten

Best geteste staafmixers door BesteProduct.nl


Meest recent geteste staafmixers van Bestron door BesteProduct.nl

7,0
Geen prijzen
De AYW1123 van Bestron is wat mij betreft een prima middenmotor in de categorie staafmixers. Met een aankoopbedrag van 35 euro kost hij niet veel en toch krijg je er een kan, een garde en een hakmolen bij. Hiermee bewijst het merk dat je voor een relatief laag bedrag een prima staafmixer in huis kunt halen. Op alle onderdelen scoort hij voldoende. Wil je net wat meer gebruiksgemak, design of ruimer aanbod in accessoires, dan zijn er andere modellen te vinden. Waar ik wel over val, is de bevestiging van de verschillende accessoires, dat vind ik te fragiel.
Marijke de Vries
Marijke de Vries
Dedemsvaart • 148 reviews
Lees de hele review
6,5
De Bestron AHB400Z is een staafmixer, die prima kan pureren en fijnmalen. Door de 400 watt motor duurt het pureren langer, maar het resultaat is goed. En dat is tenslotte waar het om draait. De staafmixer komt zonder extra accessoires en heeft met 400 watt een niet al te hoog motorvermogen. De prijs van 35 euro is gezien de mogelijkheden wat aan de hoge kant.
Corina Hoogendorp
Corina Hoogendorp
Heerhugowaard • 20 reviews
Lees de hele review

Staafmixer: de populairste merken