Volg ons

Tefal staafmixers vergelijken

Tefal logo
Een staafmixer van Tefal kopen? Bekijk alle verkrijgbare staafmixers van Tefal in het onderstaande overzicht. Klik op de staafmixers om meer informatie te krijgen over de laagste prijzen van webshops, specificaties of testen en reviews.
t/m
382 producten
Sorteren op:

Laad meer producten

Best geteste staafmixers door BesteProduct.nl


Meest recent geteste staafmixers van Tefal door BesteProduct.nl

7,5
Voor een bedrag van 45 euro haal je de Tefal HB6598 in huis. Een garde ontbreekt, maar verder hebben we weinig op deze staafmixer aan te merken. Zo krijg je er bijvoorbeeld wél een prima werkende hakmolen bij. Hoef je dus niet zo nodig slagroom te kloppen, dan is de HB6598 een prima mixer. Hij pureert soepen en smoothies tot een mooi egaal geheel, we hebben 'm niet kunnen betrappen op grote stukken. Ook de hakmolen doet prima wat je er van verwacht en de mixer houdt fijn vast. Prima product voor een dito prijs.
Marijke de Vries
Marijke de Vries
Dedemsvaart • 149 reviews
Lees de hele review
7,7
Op zoek naar een mooie staafmixer die z'n werk goed doet en ook nog eens een fijne prijs heeft? Dan heb je met de HB6598 Quickchef van Tefal een goede koop te pakken. Een stevige keukenhulp met aluminium mixer, compleet met maatbeker en hakmolen. Hakken en pureren met de beste resultaten. En wil je nog een garde erbij? Kies dan voor z'n grote broer, de HB6568, voor slechts 5 euro meer. Ik kan je alvast verklappen dat die garde z'n werk prima doet. De anti-spetterfunctie doet niet helemaal wat hij belooft, maar dat kost 'm de kooptip zeker niet. Voor minder dan 50 euro wat mij betreft zeker een aanrader.
Marijke de Vries
Marijke de Vries
Dedemsvaart • 149 reviews
Lees de hele review
8,2
De Tefal Infiny Force Premium is een staafmixer die eigenlijk op alle punten goed scoort, zeker de punten waar het mijns inziens om gaat. Met zowel harde als zachte ingrediënten heeft deze jongen absoluut geen moeite, én dat doet ie zonder te spetteren! De staafmixer werkt gebruiksvriendelijk en er wordt ook nog een hakker, klopper en kom meegeleverd. Helaas geen antislipkom, maar dat zie ik graag door de vingers. Je krijgt een mooie complete set waar je wel 70 euro voor moet neerleggen. Ja, er zijn goedkopere staafmixers, maar de Infiny Force Premium is zijn prijskaartje en onze kooptip dubbel en dwars waard.
Tom Haze
Tom Haze
Apeldoorn • 190 reviews
Lees de hele review

Staafmixer: de populairste merken