Volg ons

Kenwood staafmixers vergelijken

Kenwood logo
Een staafmixer van Kenwood kopen? Bekijk alle verkrijgbare staafmixers van Kenwood in het onderstaande overzicht. Klik op de staafmixers om meer informatie te krijgen over de laagste prijzen van webshops, specificaties of testen en reviews.
t/m
275 producten
Sorteren op:

Laad meer producten

Best geteste staafmixers door BesteProduct.nl


Meest recent geteste staafmixers van Kenwood door BesteProduct.nl

8,0
Deze Kenwood HDX754RD is een eyecatcher van een staafmixer. Je moet er echter wel diep in de buidel voor tasten. Hoewel zeer fraai en compleet, betaal je er liefst 120 euro voor. Qua prijs-kwaliteitverhouding niet de beste score, de resultaten van (flink) goedkopere staafmixers zijn haast identiek. Qua bouwkwaliteit en design vinden we ‘m wel prachtig. Materiaal, opbergunit, veiligheid en uitstraling… overal is aan gedacht. Het is aan jou of je hier ook zo veel voor wil betalen.
Marijke de Vries
Marijke de Vries
Dedemsvaart • 148 reviews
Lees de hele review
6,8
De Kenwood HDP408WH heeft geen design waar je van achterover slaat, maar uiteindelijk gaat het om het resultaat. En vooral met zachte ingrediënten doet de staafmixer het gewoon erg goed. Het mixen van noten gaat helaas een stuk minder, maar een bijgeleverde hakmolen lost dat probleem op. De snelheid is instelbaar, maar is wel wat onhandig in te stellen. De prijs is daarentegen hartstikke goed, voor 80 euro krijg je een mooi totaalpakket.
Tom Haze
Tom Haze
Apeldoorn • 183 reviews
Lees de hele review

Staafmixer: de populairste merken