Volg ons

Princess staafmixers vergelijken

Princess logo
Een staafmixer van Princess kopen? Bekijk alle verkrijgbare staafmixers van Princess in het onderstaande overzicht. Klik op de staafmixers om meer informatie te krijgen over de laagste prijzen van webshops, specificaties of testen en reviews.
t/m
258 producten
Sorteren op:

Laad meer producten

Best geteste staafmixers door BesteProduct.nl


Meest recent geteste staafmixers van Princess door BesteProduct.nl

8,1
Geen prijzen
Wanneer je naast een meegeleverde kan en garde ook nog een extra grote hakmolen met 4 messen krijgt, kun je met recht van een zeer complete set spreken. Helemaal als je ziet dat de prijs 50 euro is en weet dat de Princess 221221 zich als een van de beste heeft bewezen tijdens onze test. Pureren gaat goed en ook het keukenwerk met garde en molen deed ‘ie naar behoren. Met recht krijgt de 221221 dan ook een kooptip. Bekroond als meest complete set met een scherpe prijs van 50 euro.
Marijke de Vries
Marijke de Vries
Dedemsvaart • 148 reviews
Lees de hele review
8,1
Maak jij graag fruithapjes, meringues, beslag en opgeklopte slagroom. En heb je vaak gehakte kruiden of fijne noten nodig voor jouw recepten? Dan kunnen we de Princess 221215 absoluut aanraden. Naast de basis met het staafmixeropzetstuk krijg je er ook een garde, mengkom, hakmolen en een prachtige opbergunit bij. Het laatste zorgt ervoor dat je alles makkelijk georganiseerd op je aanrecht bij elkaar houdt. En al gekeken naar de prijs? Voor nog geen 40 euro haal je de 221215 in huis. Daarmee heeft deze staafmixer de BesteProduct.nl kooptip meer dan verdiend.
Marijke de Vries
Marijke de Vries
Dedemsvaart • 148 reviews
Lees de hele review
7,6
De staafmixer staat door zijn handige opbergvoet altijd klaar voor gebruik. Het resultaat van de staafmixer en hakmolen is naar tevredenheid. De garde vind ik helaas wat minder presteren. Een aantal voordelen van de 221203 zijn: lang snoer, hij ligt goed in de hand en de snelheid is traploos instelbaar.
Corina Hoogendorp
Corina Hoogendorp
Heerhugowaard • 20 reviews
Lees de hele review

Staafmixer: de populairste merken